reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
hahaha czyli praaawie sąsiadki a musiały się spotkać w norwegi:-)
Ostatnio spotkałam zupełnie przypadkowo w sklepie dziewczynę która mieszka w pl w miejscowości obok i nigdy wcześniej jej nie widziałam na oczy, śmiałyśmy się że musiałyśmy aż do norwegi przyjechać żeby się poznać:-D

Mary tak strasznie mi przykro:-:)-:)-:)-(,ale głowa do góry kolejnym razem zapewne się uda będziemy trzymać kciuki
Jojob tak człowiek nie wie jak ulżyć dziecku w cierpieniu a na dodatek sam jest wykończony,u mnie jeszcze mały był uzależniony od srodku uspakajających więc musilismy go z uzaleznienia wyciągnąć,bywało że spał tylko 3-4 godziny na dobę ojj nie było wesoło,dlatego ja 8 lat potrzebowałam żeby zdecydować się na kolejne dzieciątko

Dziękuję za wsparcie!

Gdybym dziś nie pracowała, to chyba bym się załamała... :-( Wiem, ze krótko się staramy, że wszystko jeszcze możliwe, ale chyba po prostu musze wypłakać swój żal... :-:)baffled: Już wierzyłam że będę mamą po raz pierwszy...

Teraz będę miała sporo pracy, bo kolezanka jest na zwolnieniu, a poza tym gorący świąteczny (!!!) okres się zbliża, więc w sklepach będzie szał i chyba będę potrzebna. Już w czwartek będę miała zmiane do 22.oo! A potem więcej takich zmian, i pracujących niedziel... Cieszyć się, czy nie? W końcu pieniądze zarabiać trzeba...

Boże, zamiast być zadowoloną z tego powodu, ja ględzę... Dzień jest pokiełbany jak cholera, bo jeszcze do tego domek nam zwiał dziś sprzed nosa!!! Ktoś złożył ofertę, a my aby nie mieć zagmatwań z kredytem, chcemy spokojnie najpierw sprzedać, a potem kupić. Albo prawie w tym samym momencie... Wszystko dziś jest do dupy!!! :baffled::baffled::baffled:

Dobrej nocy, kochane moje babeczki!

hej
Mary Beth bardzo mi przykro , ale ja dalej bede Ciebie trzymac w nadzieii ze sie uda, ja nie mam problemow z zajsciem ale do stworzenia MAyi zajelo nam to 1,5 roku , wtedy jak nie chcialam byc w ciazy to akurat zaszlam , bylo to po 2 miesacach po przyjezdzie tytaj :tak: wiec wrzuc na luuuuuuuz i z satysfakcaj i przyjemnoscia podchodzimy do tego , a i jezeli mezczyzna czesto sie kocha to jego "zolnierzyki" oslabiaja sie , wiec raz w tyg a dobrze ;-):rofl2:
a i mam pytanie, plamsz dalej czy dostalas norlamny @??????
a z praca tak jest, chcialo by sie nromalnie , bez stresow i klopotow, ale si enei da, zawsze "cos", no ale kaske wieksza na prezenty bedzies zmiala na swieta :tak::-)
Maniula niezle...ja wspolczuje bo nie wiem co to kolka, moja Maya raz miala i to wsyztsko z mojego maciezysntwa a mam 2 dzieci :sorry:
Beatris, dziecko moze tez plakac bo boli go brzuszek z przekarmienia, jest to bardzo mozliwe, wiec sporoboj robic male przewry miedzy karmieniami, moja Maya tak sie przejadala ze tez sie wiercila i pozniej szla salwa z buzi , mleko , samo nie starwione leko , wiec za duzo sobie popila, pozniej jak piersi si eunormowaly i Ona tez co do jedzenia to wsio ok , ale czeto bylo tak ze w srodku nocy musala posciel zmieniac a raz mi zabraklo w szafie czystych .... tyle z moich rad...mam nadzieie ze to nie kolki :)

Ostatnia edycja:
a ja musze napisac, ze tu przesadzaja z kolkami, mojej lamii wmawiali od urodzenia, bo darla ryja dnie i noce. w koncu po prawie 3 miesiacach meczarni polecialam do polski bo nie dawalam rady i w szpitalu okazalo sie ze ma zapalenie pluc i ukl moczowego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
beatris absolutnie nie zycze, ale przy konsultacji z lekarzam popros zeby zbadali
marybeth przykro mi, trzymam kciuki za nastepna owulacje. ja po urodzeniu lami chcialam od razu zajsc w ciaze i tez nie wychodzilo, dopiero po 6 miesiacacj staran sie udalo

reklama
Ale tu dzisiaj cicho:szok::szok::szok::szok:
Tampeza szok,ładnie dziecko załatwili ja to tutaj jakos własnie lekarzą nie wierze,nasza rodzinna lekarka to dunka(tak to się piszę?:zawstydzona/y:)dosyć dobra babka ale dogadac się to katastrofa

Do góry