reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
mary beth gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! lisc.jpg

Mary mój teścior wyglądał identycznie,blada kreska(i ta moja córcia też taka blada:rofl2:)Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MamuniuKubunia ja jak dobrze pamietam to bralismy w urzędzie miejskim unijny akt małżeństwa i chyba unijne akty urodzenia,albo zwykłe,reszty nie wiem mąz załatwiał
Ania ja też mam pamiętnik i pudełko skarbów a w nim:Test,zdjęcia z usg+płytka,opaski ze szpitala,karteczkę z łożeczka,szpitalny kaftanik(upssss)gazetę z dnia w którym Martynia się urodziła,odpadnięty pępek w woreczku,pluszak-pozytywkę której używaliśmy,po jednym pampersie 1,2,3,najmniejsze skarpetki które nosiła i pajacyk,kartki urodzinowe z roczku sa to wszystkie rzeczy używane do roku,schowałam teraz głęboko i dam córci w dniu 18 urodzin razem z pamiętnikiem:-)

Witam Was!

Wrociłam od ginki. USG jeszcze nic nie pokazało, ale zrobiła mi test z moczu dla powtórki i wyszedł negatywny!!! :szok::szok::szok::hmm::hmm::sad::sad::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2::no2: Zrobiła mi więc betkę i ma zadzwonić z wynikiem jutro lub w poniedziałek. Boże, chyba osiwieję przez to!!! :-:)-:)sad::sad::sad::sad::sad:
Co to wszystko może oznaczać?

Kurcze Mary nie wiem sama co ci napisać, nie tracimy nadziei i trzymam kciuki!:tak:
A mój syn dziś kończy 3latka, ale ten czas leci:szok:
Maniulka u mnie też takie pudełeczko dla Mikołaja czeka zawartość prawie ta sama co ty plus jeszcze pierwsze buciki i kosmyczek włosków:-) myślę że to fajna pamiątka.......
A no właśnie sezon chorób otwarty jak najbardziej Marta a mój to chyba się przez kompa zaraził od twojej bo dziś zaczął wymiotować:baffled: po prostu pełen serwis....
Idę sobie zrobić mocną kawkę....pa

Mary no masakra,co to wszystko znaczy ale tak jak napisała drozdekela nie tracimy nadziei,jak lekarka jutro nie zadzwoni to może w sobote zrób test i zobacz co się dzieje czy bedzie druga kreseczka ja tam ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:
Drozdekela my bucików nie mamy w pudełku,włosów tez bo jeszcze nie była strzyżona ale mamy pamiętnik numer 2 taki przedszkolaka i tam beda włoski to się kiedys doda :-paha mamy jeszcze odciśnięte dłoń i stópkę w gipsie,zrobione w dniu roczku:-)

Zdrówka ale wszystkich chorych dzieciaczków:tak:
U mnie znowu leje już chyba 4 dzień non stop dzień noc brrrrrrrrrr:baffled:
ja tez przy kawie

Hei!

Ja juz po kawusi!

Mary-beth no z tymi testami to roznie bywa... Wez gleboki oddech i tak jak dziewczyny pisza poczekaj na betke. A jakies inne badania ci robila? Bo pisalas ze mialas klucie to cos powiedziala na ten temat? Glowa do gory! Stres nic ci nie pomoze wiec sprobuj sie odprezyc!;-)

Ela ja tak "na sucho" (bo nie mam teraz cierpliwosci aby w eksplorerze pisac) DUZE GRATKI DLA WIEKSZEGO MALENSTWA! No i zdrowia!

U nas na szczescie sloneczko chociaz temperatura spada z dnia na dzien...

Drozdelka no tak Wszystkiego dobrego dla malucha!!!!!!!!!!!!!!
Jojob daj troszkę słoneczka:-)

A w dzień dobry tvn podali dzisiaj że wycofują z aptek kropelki vitaminy D3 vigantol podobno cos z nimi jest nie tak i wypowiadała się lekarz i każe odstawić jak któreś dziecko przyjmuje :szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry