reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Mary dobranoc:-)
A ja to tylko polskie seriale oglądam,ostatnio bardzo spodobał mi się szpilki na giewoncie a najlepszy był 39 i pół szkoda ze sie skonczył,no i u mnie seriale max do 22 bo później już mąz przejmuje pilota :rofl2:

No własnie czekam na M jak miłośc :-p

reklama
hello
kurcze mój Kuba ostatnio taki ruchliwy i wogóle że nie mam na nic czasu w ciągu dnia :szok::szok::szok:
mary no to dalej trzymam kciuki żeby ta blada kreseczka nabrała koloru ;-)
u mnie to wszędzie pod górę ,ewentualnie z góry ;-) ale rower to mogłabym mieć ale stacjonarny :-D:-D:-D
na seriale niestety nie mam już tyle czasu co kiedyś ale staram się być na bieżąco ;-)
wiecie co ja dzisiaj zrobiłam :szok: normalnie nie myśląca jakaś jestem , zachciało mi się jakiegoś ciasta , więc wyjełam z szafki gotowca ,dorzuciłam jajka i wodę i miksuje ,no i mnie coś tknęło że coś strasznie wodniste to ciasto , ale jeszcze zanim wody dodałam to pytam mojego czy 0,5dl to pół litry i on że tak no i dotarło do mnie że to 50ml :sorry: ,

Maniulka a ty to pewnie talerz masz? Bo ja w polskich juz dawno na biezaco nie jestem.:sorry:

Marta ja kiedys taki program na kompie mialam i na nim kanaly z calego swiata, tylko ze te interesujace to kodowane, a te nie kodowane to :no::errr::frown::oo2: No ewentualnie czasem cos z youtoub mozna, ale jakosc :baffled:

Ania i co uratowalas ciasto? Ja sie z tymi miarami tez gubie jak w jednym przepisie to roznie podaja - raz gram raz dl a czasem jeszcze szklanki a ja do ch...y skad mam wiedziec czy ta szklanka ktora mam to wlasciwa,bo teraz to przeciez takie nowoczesne...:oo2:

No... u beatris cos cicho ...;-)

Ela tez jakos tak zaniesmielila...:-D

MamuniaKubunia to pewnie swoja polowka to nacieszyc sie nie moze...

hello

wiecie co ja dzisiaj zrobiłam :szok: normalnie nie myśląca jakaś jestem , zachciało mi się jakiegoś ciasta , więc wyjełam z szafki gotowca ,dorzuciłam jajka i wodę i miksuje ,no i mnie coś tknęło że coś strasznie wodniste to ciasto , ale jeszcze zanim wody dodałam to pytam mojego czy 0,5dl to pół litry i on że tak no i dotarło do mnie że to 50ml :sorry: ,
buhahahaha
no ja podobnie zrobilam z szamponem do samochodu , zamiast 50 ml to 0.5 l hahahah i starsznie sie pienilo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to troche tej glazury miala!:-p
Ja tez sie czasem mojego m. o te miarki pytam, bo on to bardziej matematyczny.A jak mi czasem wylkadowo cos probuje objasnic, to szybko ucinam, ze ja zawsze z matmy noga bylam i nie ma takiej sily zeby sie to zmienilo. Liczyc umiem i to mi wystarczy.A skoro on nie gotuje to niech chociaz do czegos sie przyda! :-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny dzień dobry i dobranoc:-)
Starszak mi się rozłożył na amen niestety zapalenie gardła złapał stąd brak czasu na małe gadu gadu:-(. Ale mam nadzieję że mu sprawnie przejdzie i że baby sie nie zarazi "chole.....a" Jak się unormuje to tu do was wskocze:tak:
Pozdrowienia Pa

Witam:-)
Dzisiaj to mnie się konkretnie zaspało,młody na biegu poszedł do szkoły ale tak mi się dobrze spało :-pże nawet budzika nie słyszałam
Jojob tak mam polsat cyfrowy,nawet razy dwa my mamy swój a Maciej ma swój w Pl mamy talerz i jak jedziemy to tylko dekodery zabieramy
Drozdelka no jesień pełna gębą wirusy,itp u nas na wsi podobno panuje krztusiec :szok::szok:zdrówka dla was
Ja tez się nie bardzo zanm na tych dl i kiedyś zbaboliłam mufinki :angry:

Pogoda tradycyjnie,całkiem normalna czyli deszcz:baffled:

Miłego dzionka:-)

reklama
hallo
ja otwiera sezon , Natala w domu , chora z goraczka i miska przy lozku bo zyga jak kot :-:)-(... na 14 jade od lekarza bo zwolnienie dla meza bo ja nie moge isc ...
no ja tez mam polsat cyfrowy :-p ale prawie nic nie ogladam bo mam z neta wsyztsko co chce :laugh2:
MAniula KRZTUSIEC !!!!!!!!!!!! zacofani kurde i dzieci szczepic nie chca a teraz maja :crazy::crazy::crazy: kurde:crazy:

Do góry