reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata byłoby szkoda sie zapuścic , fajnie wygladasz , na tym zdjęciu z n-kl super , i po dwójce dzieci:szok:, pewnie brzuch tez nie masz :-), ja nie wiem juz przystopowałam z nocnymi chipsami batonami i kiełbasami a brzuch wisi , ale to chyba ćwieczenia sie kłaniaja a mi sie nie chce po całym dniu walki z Czarkiem, nie wiem niby fizycznie nie pracujemy i siedzimy w domu ale jestem wiecznie śpiąca i zmeczona:-D u męczona jeszcze psychicznie:wściekła/y:, mój M mowił , że mam kolonie, no tu przesadzil , myślałam , że go pacne , nie wspomne , że teraz też siedzi na dupie i nic nie robi oprócz tej naszej łodzi , dzisiaj mu powiedziałam , że niech sie szykuje i robi zdjęcia , a on na co , no to mu powiedzialam , jak skończy ja naprawiac idzie na sprzedaż:tak: a mu szkoda , no wiecie co kasy nie ma domu nie ma...a on ma jajkieś sentymenty:angry:

reklama
Ania o dziwo i to po drugim brzuch byl zupelnie plaski, ale juz wlasnie w Polsce zaczal sie wyrozniac:baffled: no i dlatego wybralam ta fotke bo nie widac:-D

wiesz po Sandrze mialam tylko kg na plusie ze teraz wygladam ok, ale wiesz boje sie wrocic do takiego stanu znowu, tymbardziej ze Daniel naprawde mnie zjadl i odwalil cala robote, a ja teraz tylko zre i zre:crazy: zjadlam dwa jajka na twardo i dalej cos mnie cisnie....... kurcze ale bym ciasto czekoladowe wciagnela:zawstydzona/y: to wlasnie chyba to slodkie za mna chodzi:baffled:

Ewelina a jak podejzalas zdjecia na nk? czyzbym ie miala zablokowane a mam ...napisz mi ok? wyslalam Ci zaproszene to bedziemy mog;y gaerie sobie poogladac :-D
z tym zelazkiem to jakas wielka pomylka bo pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego...ja nawet boje sie zmywarke czy pralke wlaczac jak wychodze z mysla ze moze cos sie stac...:baffled: a tutaj masz...
Kasiu to fajny wieczorek masz..ja ostatnio na nic nie mam czasu i najchetniej bym sie objadala slodyczami...pocieszam sie ze Wy tez jecie ale to nic nie polepsza mi nastroju jak popatrze w lustro :baffled: brzuch sie wciaga al ereszta dalaj jak po porodzie ...wiem musze poczekac do 8/9 miesiecy :sorry2:...Agata zazdroszcze ze ni emialas brzucha:tak:
a ja si epochwale normalnie bo mi galy wyszly jak zobaczylam: Maya przekrecila sie na boczek; z boczku na brzuszek i z brzuszka spowrotem na boczek i na plecki ...ale dumna jestem :-) hih
ide Maye kompac ...[ps Natala juz spi od 2 godz :tak:]

Marta - ja to sie smieje ze po dziewczynkach jakos tak zostaje dluzej, bo ja wlasnie schudlam dopiero po 11 miesiacach jak skonczylam karmic. Dlatego dla mnie to bylo takie zaskoczenie ze nic mi nie zostalo dlatego tak boje sie to zapuscic, choc juz ze 3-4 kg poszly w gore:crazy:

a co do Mayi to naprawde gratuluje, niby nasze pociechy w tym samym wieku, a ten moj to jak polezy na podlodze przy zabawkach 15 minut to jestem i tak w glebokim szoku:baffled: choc wiem ze powinien jak najwiecej i klade go to na brzuch to na plecy, ale i tak zaraz ryczy i tyle...tylko w lezaczku dluzej polezy. Najchetniej to raczki i u mamy:baffled:

tak mi z tym dziwnie bo Sandry nie nosilam wogole. Te moje dzieci to takie dziwne. Sandrze moglam takie zimne ze sloiczka jedzonko dac na miescie i sie zajadala, a ten to nawet jak mleko za cieple, albo chlodne to juz nie chce pic:crazy: oj rosnie facecik z wymaganiami od samego poczatku:tak: jutro jade z nim na wazenie i kontrole, no i zalegle jakies szczepienie:sorry2:

a ten program chwila prawdy to niezly jest. Ja bym sie nigdy nie odwazyla, podziwiam tych ludzi.... moim zdaniem to juz nie o kase chodzi. W Stanach bylo mnostwo rozwodow tylko po samym programie. Ja uwazam ze to co bylo to bylo i nie wymagam od meza spowiedzi co robil zanim sie poznalismy i nie chce zeby mnie wypytywal. Mam swoje tajemnice i tyle. Wazne jest to co teraz a nie to co przed..... choc dzisiaj mojemu mezowi musialam powiedziec pare slow prawdy to sie otrzasnal chlopak. W jakis zimowy letarg chyba wpadl:-D

no i ja moje panie bede zmykac, bo jeszcze musze sie wykapac, rano trzeba wstac do helsestasjon. I tak pewnie przed polnoca sie nie poloze i potem zla wstaje zalewajac sie kawa zeby do siebie dojsc . moj odwieczny problem:angry:

Ewelina a jak podejzalas zdjecia na nk? czyzbym ie miala zablokowane a mam ...napisz mi ok? wyslalam Ci zaproszene to bedziemy mog;y gaerie sobie poogladac :-D
Martusiu miło mi KAMILA jestem :-D:-D:-D no nie podejrzałam właśnie, bo miałaś zablokowana galerię. Zaproszenie przyjęte:-) A tak na marginesie córeczki macie śliczne:tak:

Agata jestem takie samego zdania co Ty "co było a nie jest nie pisze się w rejestr" :-D I też nie usiadłabym na takim fotelu.

Dziewczyny ale mnie wciągnęły te Wasze galerie:tak:

Kamila dzieki za przyjecie zaproszenia i wyslanie mi z BB ;-) tak jak podpisalam wkoncu zobaczylam Adzie z bliska! jest swietna!!! a taki mieszaniec (nie obraz sie za wyrazenie - nie mialam na mysli obrazic) ze nie wiem do kogo bardziej podobna!! :-) a tam jedno zdjecie z podpisem "kolo naszego norweskiego domku" i w tle takie jakby stare chaty.. one naprawde stare czy tylko na takå modle budowane? wogole napisz cos o tym swoim miejscu, czy duze, co tam jest (moze cos ciekawego), w dolinie, czy så jakies akweny wodne i wogole co tam uwazasz ze warto napisac..

Kamila,Marta ja rowniez wyslalam do was zaproszenie na NK :-)
derika,natanek Was dziewczyny chyba nie mam w znajomych co? :sorry2: nie wiem jak was znalezc to podaje moj profil Logowanie do nasza-klasa.pl

wiecie co? dzis ogladalam z K. domki na sprzedaz....kurka jak nas nosi,by zaczac sie krecic wokol tematu zakupu nieruchomosci :sorry2: wynajmowanie jest totalnie do kitu...kasa idzie w nicosc
dzisiaj dowiedzielismy sie ze nasi znajomi kupili sobie dom....tak duzy,ze szok :szok: na oko w przedziale 220m do 300m kw.

pamietam jak w pl mielismy kupic dom,mial miec 120m kw. wydawal mi sie mega big,a teraz? wynajmujemy 100m kw. i ciasno nam :-D
ach jak fajnie byloby miec wlasne M...:sorry2:

reklama
Kamila sorki juz mi sie miesza :zawstydzona/y:....
Agata a ummnie odwrotnie bo Natala byla na raczkach bo teciowa nie dala jej polezec a z Maya to najwiecej na podlodze albo w foteliku jak cos w kuchni robie i jestem sama w domku:tak:...
a co do spania to ja ostatnio mam z tym problem, ie moge zasnac a czuje sie zmeczona o wogole, juz dzosoaj magnez wzielam bo nawet mam szczekoscisk ktory jest objawem u mnie stresu a nie mam zadnego stresu ani nerwowki wiec ni cholerk nie wiem co mi jest:baffled:
TAK Lilka akceptacja 100%:tak:
heh mnie znajdziecie w Lilki profilu :-D taka dzidzka jest w zoltym kocyku ;-)
ahhh Lilka my to samo tylko musimy poczekac na jakies dluzsze UDI...a z tym to zawsze klopot jak dostanie sz na rok to naet glupiej pozyczkiz banku nie wiezmiesz ...
a i dowiedzialam sie, zaczy kierowniczka przedszkola powiedziala mi ze mam jechac do BERGEN KOMUNE tam skad mam dofinansowanie na przedszkole i powiedziec im ze maz stracil prace etc...i oddadza nam kaske a nastepne miesiace obniza, wiec jutro pedze tam :tak::-D

Do góry