reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

spagetti mniam mniam, ja tez uwielbiam a mój Czarek moze je wciągac nosem 7 dni w tygodniu:-D.Kamila co sie szczypiesz zlustruj ja na naszej klasie:-D:rofl2:
Kasia zdjęcie super, bardzo ladnie ci w takich włoskach:tak:
co do dokumentów ja tylko akrt małżeństwa musiałam miec tłumaczony , ale moglo byc po angielsku
rozumiem , że Madzia to MOJE MALEŃSTWO:tak:
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA MAMUSI I CÓRCI:)
2r27y89.jpg

reklama
Tampeza ja tez właśnie wrócilam z przedszkola , Czarus byl grzeczny nie chciał sie mi ubierac do wyjścia:-D , ale dzisiaj troche krzyczał i inne dzieci to podłapały ....:baffled::crazy:ja spokojnie zrobilam zakupki , poczta , solarka normalnie zyc nie umierac , humor od razu lepszy i slonko nawet swieci , bo rano to masakra:-(. tak przeglądam ta stronke to ceny naprawde zabójcze, ale w następnym tygodniu chyba sie tam przejadę , wydaje mi sie , że to właśnie te nowo otworzone przedszkole:tak:.I wiesz ile tam jest dzieci , czworo dzieci jest w tym przedszkolu!!!no niech sie zastanowią:)

ja dzisiaj zrobilam Emmie masazyk cialka nieopodal cieplutkiego kominka (az mi niedobrze teraz z tego ciepla bo zaslanialam te £une plecami:-D)przy muzyce klasycznej (odchamilam sie troche:-D).. uzylam zwyklego oleju rzepakowego - bardzo polecajå na skore i nawet wyszla linia produktow LIBERO z dodatkiem - olejki, kremy, chusteczki i inne tam.. Mala troche w szoku byla bo zapomniala - dawno temu mialysmy ten ostatni raz.. na poczåtku marudna i wiercipieta, potem uspokoila sie a potem znowu marudna :-D... teraz juz zasypia w løzeczku..

..zaglådam tutaj a tu NIC!!! to chyba wylåcze komputer i wezme sie za haftowanie.. :nerd:

milego wieczorku Mamuski! bucha!!

jeszcze tylko Wam wkleje jeden z terazniejszych moich i Emmy "depesciakøw" :-D
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=m-bbu5PDk0A"]YouTube - Kanon in D-Dur - Johann Pachelbel[/ame]

Ostatnia edycja:
Kasiu ale z Ciebie super mamuśka:tak:, fajny taki masaż:happy:
co do haftowania , ja już tak dawno nie modziłam z nitką :-(, ale pozazdrościłam Kasi i ostatnio wziełam od mojej babci gazetki z wzorami wielkanocnymi , i mam zamiar coś wymuskac z jajkami na przykład:-D:rofl2:.
no widzę , że Czarus usnął ja mam wieczorek dla siebie:sorry:, padł jak kawka bo sąsiadka przyszła ze swoja dwójka dzieci i było czyste szaleństwo a jaka rozpierdziuch w mieszkaniu , stnowczo koniec z kupowaniem zabawek:angry:, masa gratów , którymi wogóle sie nie bawi i tylko zagracają i zajmują miejsce:szok:a mam wrażenie , że Czarek wogóle nic nie szanuje:angry:....
dziewczyny a jak wieczorek co tu taka cisza:eek:

plonskasia w sumie to urodziła pomiędzy bo w Polsce lekarz powiedział,że termin ma na 7ego a tu,że na 20ego, była jeszcze chyba opcja,że 13ego w piątek!!! zresztą pewnie niedługo się pokarze to sama napisze jak to było:tak:

tak czytam o tych papierach i jak sobie pomyśle,że jeszcze trochę tego zalatwiania mamy to mi się odechciewa,nigdy nie miałam cierpliwości to tego a w Polsce urzędnicy też nie są zabardzo przyjemni:baffled:

Kasiu podejrzałam Cię troszkę :-D Fantastycznie Ci w tym czerwonym kolorze.
A my byliśmy na zakupkach. W sobotę wyprawiamy małe przyjęcie z okazji urodzinek mojego mężulka. Idę coś zjesc, bo głodna okrutnie jestem ;-)

Marta to niezle pojechalas z tym zelazkiem:szok: moj maz ma takie akcje ze ciagle sprawdza kuchenke, a jak wychodzi to wogole sie wraca i sprawdza, czasem mnie szlak trafia bo juz w aucie siedzimy a ten cisnie sprawdzic:baffled: nigdy nie zostawilismy wlaczonej, ale on juz 3 pozary doswiadczyl to jest przewrazliwony. Ja przezylam jeden jako dziecko, palilo sie obok u sasiadow tak blisko ze nas ewaukowano ale ja wykorzystalam sytuacje i zjadlam caly sloik czekolady:-D drugi pozar juz w Norge, w podpiwniczeniu sie palilo, ale ja jakos spokojnie spakowalam pieluchy i cos na przebranie dla Sandry i wyszlam,, nie wiem skad to opanowanie:confused: choc nie sadzilam ze sie tak chajczy dopoki nie wyszlam i nie zobaczylam. Na poczatku powiedzialam mezowi ze przesadza i napewno ktos liscie pali na dworzu (tyko ze w Norge nie pala:baffled:).

o rany Daniel sie obudzil zawsze o 20 chodzil spac a teraz sobie drzemke zrobil, a myslalam ze bede miec wolny wieczor:baffled: nie ma lekko:sorry2:

ja właśnie jestem w przerwie... na wspólnej-ach te seriale:eek:
a Natana masowałam jak był mniejszy bo nie uciekał,teraz nie mam cierpliwości,musiałby być bardzo zmęczony żeby tak spokojnie poleżał:tak::dry:
ostatnio nawet z wanny zaczyna wychodzić:rofl2:

reklama
natanek witaj w klubie serialowym:-D fakt ze nie ogladam jak nie mam czasu, ale jak dzieci spia to ja jednym okiem w telewizor a drugim w latpopa. Choc teraz jescze biegam do Daniela i go czasem bujne bo jakos nie moze porzadnie zasnac.

a i Lilka wiesz fajne masz to przedszkole bo ja nie wiem czy to nasz rejon taki czy co, bo u nas nie bylo takich fajnych zajec. Mowili mi zeby teraz sie wybiegaly i wyszalaly bo jak pojda do szkoly to juz nie bedzie tak lekko, choc te szkoly nie maja jakiegos wysokiego poziomu. Z drugiej strony w PL jest przewalony material i mecza te biedne dzieciaczki informacjami ktore im sie niegdy nie przydadza...

wiecie nie wiem co sie dzieje, czy to zmiana przy wiosnie tak na mnie idzie, ale ciagle jestem glodna normalnie:szok: teraz tez mnie ssie:baffled: gotuje sobie dwa jajka na twardo zeby sie zapchac a zeby mi w dupke, ktora mi ostatnio urosla troche nie poszlo....... oj trzeba sie pilnowac bo potem znowu wstyd bedzie wyjsc na plaze... szczegolnie ze juz schudlam po porodzie i teraz znowu sie tak zapuscic to grzech;-)

Do góry