reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Lila niezle z tym reniferem!! wogole to przygotuj sie ze jeszcze nie raz bedzie smiechu ale delikatnego zwracania uwagi bo w norweskim jest troche sløw w ktorych zmienisz jednå litere albo zle wypowisz i juz cos wychodzi a czasami nawet takiego "cenzuralnego" :-D
a impra rzeczywiscie niezla!! ja tez uwielbam whisky z colå :-D:-D:-D ale tych latajåcych po lazience ptakøw to ci nie zazdroszcze :baffled::-D

my juz oczywiscie od 7na nogach. Emma przekrecila sie w løzeczku i bawila sie i patrzyla na mnie przez szczebelki i oczywiscie jojczyla zeby matka wstala!! :crazy::-D

a za oknem u mnie dzisiaj (szczegolnie ten moment gdzie sniezy)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=o8njkWl6KzE"]YouTube - Ladytron - Destroy Everything You Touch[/ame]

ale najgorsze ze kolejne 3dni sama w domu.. J. pracuje 24/7 :-(

reklama
O! møj kolega wkleil na NK :-D
9bacbb00bc.jpeg

e49280ed03.jpeg

ale jajca!! nie moglas trafic lepiej bo ja SOUTHERN COMFORT to normalnie wynosze na nr1!! :-D wszyscy sie w hotelu smiejå ze tylko ja to pije i ze musze czesciej przychodzic bo im w barze na pølkach zalega!! :-D

dziewczyny robie sobie sesje zdjeciowå!! :-D:-D:-D:-D

:-phejka

u mnie nocka calkiem fajna, maly spal od 20 do 8, nakarmilam go jeszcze przed spaniem moim bo poszedl prawie glodny spac jak zwykle, a zmusic sie go nie da:baffled: ale za to potem nastepna pobodka o 5 rano i ptoem o 8 ale juz do zabawy bo jesc nie chcial;-) ja jestem zadowolona:tak:

Lilka - ja tez jadlam renifera u tescia, naprawde super mieso:-)
a ta laziekna:szok: wspolczuje, normalnie czy ludzie nie czuja ze jest cos nie tak, tylko tak czekac do ostatniej chwili zeby komus lazienke obrzygac :baffled: dobrze ze to nie salon:-p

a ja ostatnio w winku sie znowu zakochalam, ale to bardziej w Pl, bo w domu to jak kupilam na wolnoclowym biale martini to dalej stoji 75% butelki. Nie mam weny, niech czeka na lepsza okazje

Cześć,
wyjazd przełożony na jutro bo pogrzeb babci szefa.

natanek to fajnie że udało ci się to załatwić, ale pewnie bez znajomej nie byłoby łatwo, ja już za niecały m-c będe w Pl to poczekam, a oprócz zaświadczenia z opieki o niepobieraniu zasiłków, potrzebne jest jeszcze z urzędu miasta zaświadczenie o współnym zamldowaniu tak?
Dobrze że tą diete olałaś, wogóle dziewczyny to podziwiam, ja w życiu na żadnej diecie nie byłam, no może utuczającej i myśle że nie potrafiłabym sobie czegoś odmówić, zawsze wciągam na co mam ochote, ale wyglądać jak kościotrup też nie jest fajnie.
Poczytałam co piszecie o przedszkolach, no i to fajna sprawa, tylko to chorowanie przy tej służbie zdrowia mnie najbardziej przeraża, nie wiem jak tu długo będziemy, ale myśle że do 2 roku bym Alana jeszcze nie posłała, może niech się trochę najpierw po polsku nauczy gadać.

Alan dziś się obudził tylko 2 razy na cycka w nocy, śpiśc w swoim łóżeczku, jej tak bym chciała żeby to się znowu nie popsuło, mam nadzieje że ten wyjazd w góry znowu go nie rozreguluje.

lilka jadłaś refifera łooo matko, ja jak kiedyś jadłam sarne to cały czas myślałam o mojej ulubionej bajce sarenka Bambi ;-), renifer chyba by mi stanął w gardle :sorry2:, no chyba że nie wiedziałabym co jem.

plonskasia dałaś się obciąć mężowi, odważna jesteś, kurcze ja chyba bym nie zaryzykowała.

anica jak przyjade to Cie schleje!!! :-D:-D:-D

agata ja tez uwielbiam MARINI BIANCO!!! ostatnio sobie w Ulvik kupilam i dudlalam!! :))))))
darika ja z tych co sobie wlosy same tnå!! na THE CURE!! :-D:-D albo maszynkå na 7mm!!:-D:-D wlosy nie rece!! - ODROSNÅ!!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana a właściwie to w południe. Dzisiaj ja mam humor to d*** :baffled: Jestem nie wyspana, głowa od wczoraj mi pęka a za oknem śnieżna zawierucha :crazy:
Lilka nieźle Ci gośc narozrabiał. Ciekawe czy posprzątał chociaż po sobie :confused:
Kasiu tez jestem ciekawe Twojej nowej fryzurki:-)
Agata jak masz problem z opróżnieniem butelki MARTINI BIANCO to zaproś mnie do siebie:-D To moje najulubieńsze procenty!
Darika też zastanawiałam się czy i kiedy oddac tu Ade to przedszkola. Narazie nie ma potrzeby, bo jestem tu jakby turystycznie ale w lipcu po zakończeniu szkoły jak już wróce to na dłużej to napewno ją oddam. My mieszkamy na wsi ale niedaleko jest małe miasteczko i słyszałam od mojej koleżanki Polki co oddaje swoje dzieci, że super opieka. Zawsze sobie powtarzała, że nie oddam jej nim nie zacznie chodzi, bo nie chciałabym, żeby pól dnia w łóżeczku przeleżała.
Ale trochę mnie przeraziło co piszecie na temat długich pobytów na dworzu w mrozie :baffled:
Idę napic się kawki, bo jeszcze dziś nie piłam :-)

reklama
Lila niezle z tym reniferem!! wogole to przygotuj sie ze jeszcze nie raz bedzie smiechu ale delikatnego zwracania uwagi bo w norweskim jest troche sløw w ktorych zmienisz jednå litere albo zle wypowisz i juz cos wychodzi a czasami nawet takiego "cenzuralnego" :-D
a impra rzeczywiscie niezla!! ja tez uwielbam whisky z colå :-D:-D:-D ale tych latajåcych po lazience ptakøw to ci nie zazdroszcze :baffled::-D

hihiii Kasia,ojj duzo zauwazylam jest tu slow do siebie podobnych :blink: to mnie troszke przeraza
ostatnio znajoma byla w sklepie i sprzedawczyni przy kasie zapytala jej sie czy chce siatke,na co znajoma sie rabnela i zmiast powiedziec TO powiedziala TI :rofl2: sprzedawczyni sie dziwnie spojrzala,to znajoma pokazala palcami,ze chce dwie siatki
ale beka,smialysmy sie dlugo z tego :-D

Kasiu właśnie oglądałam te fotki na naszej -klasie:-D
dziewczyny dołączam do fanek
1or8tf.jpg

ale jajca!! nie moglas trafic lepiej bo ja SOUTHERN COMFORT to normalnie wynosze na nr1!! :-D wszyscy sie w hotelu smiejå ze tylko ja to pije i ze musze czesciej przychodzic bo im w barze na pølkach zalega!! :-D

no nie moge!!! wy tez lubicie whisky dziewczyny?? no super!!
ja uwielbiam whisky z cola,lodem i cytrynka :-D
nasz znajomy powiedzial,ze jestem pierwsza kobieta jaka zna co lubi whisky :-) i zawsze co u nas je i robi mi drinka to mi to mowi,bo takie to dla niego zyciowe zaskoczenie :-D:-D:rofl2:
no to kiedys musimy sobie pojsc na takiego drinka;-)

lilka jadłaś refifera łooo matko, ja jak kiedyś jadłam sarne to cały czas myślałam o mojej ulubionej bajce sarenka Bambi ;-), renifer chyba by mi stanął w gardle :sorry2:, no chyba że nie wiedziałabym co jem.
.

darika,eee cos taka wrazliwa ;-):-) ja powiem szczerze,ze lubie probowac rozne dania,poznawac nowe smaki,dania regionalne z innych zakatkow swiata
sarne kiedys tez probowalam,ale jakos mi nie zasmakowala :sorry2:

Lilka nieźle Ci gośc narozrabiał. Ciekawe czy posprzątał chociaż po sobie :confused:

Lilka - ja tez jadlam renifera u tescia, naprawde super mieso:-)
a ta laziekna:szok: wspolczuje, normalnie czy ludzie nie czuja ze jest cos nie tak, tylko tak czekac do ostatniej chwili zeby komus lazienke obrzygac :baffled: dobrze ze to nie salon:-p

Bellakama,Agata kolega po sobie nie posprztal
mial tak a srube,ze jego sprzatanie,a raczej proby spowodowaly,ze mi rozmazal/pomazal i mialam calkiem ciekawie
przed prysznicem mialam taki fajny zielony dywanik....K. mowil,bym go wyprala,ale brzydze sie do pralki to wlozyc,postanowilam wywalic do smieci
dobrze,ze ostatnio w ikei kupilam sobie nastepny dywanik,to przynajmniej mam

co do sprzatania to wstalam przed 7 rano i szorowalam,odkazalam moja lazienke
wreszcie sie czuje w niej bezpieczna :rolleyes2::yes:

Do góry