reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
no to masz siłowinie za darmo i biegi krotko-dystansowe na raz:-D, daje do wiwatu:-D.
a co do tych testów to musialabys miec skierowanie do alergologa a to wiadomo trwa:wściekła/y:, A druga sprawa daję ci gwarancie , że nic moze nie wyjśc:tak:, Czarek mial w N robione takie testy i na nic nie jest uczulony nawet na krowie mleko , wyobrażasz sobie:-D, na nic kompletnie:-D, więc nie sa wiarygodne, i nie tylko tak mi wyszło , moja nauczycielka norweskiego miała to samo:tak: ze swojim dzieckiem:crazy:, więc daj sobie spokój:wściekła/y:. no , ale to moje doswiadczenia życiowe :rofl2:...........

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=czyfws7OLCs"]YouTube - snoop - gin and juice[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EI3hpiSbcFw"]YouTube - Snoop Doggy Dog: What's My Name?[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PEzzNWzzlyo&feature=related"]YouTube - Sign - Justin Timberlake Ft Snoop Dog[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XLsx1kDKEzQ"]YouTube - Snoop Dogg - Beautiful[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8EgVsWFHrzs&feature=related"]YouTube - Dre & Snoop Doggy Dog - aint nothing but a g-tang[/ame]

ps. na pharell`a i justin`a tez milo mi sie patrzy!!! :-D:-D

cos z innego klimatu!! wlasnie miedzy innymi za to IKORN!! :-D
jak dla mnie nie ma lepszego teledysku na tej ziemi!!! :-D zawsze wprowadzi mnie w dobry humor ze smieje sie w glos! i tez ze Snoopem w jednej z glownych rol!! :-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=b40HQve1F-E"]YouTube - twisted transistor[/ame]

ps. ogolnie chodzi o to ze KORN wysmiewa sie z ROCK STARS.. taki pastiz przeciw sobie!! :))) zamianka - raperzy jako hardcorowcy.. a prawdziwy KORN jest na koncu jako wydawcy ktorzy twierdzå ze te video nie przejdzie bo jest za malo "cycuszkøw,lancuchow i trzesienia tylkiem" - tylko to sie teraz sprzedaje!! i ze wogoel ROCK IS DEAD :))))))))) to nie teledysk - to fajna historia.... :)

Ostatnia edycja:
hei dziewczyny
troche sie przeziebilam i cos znowu z gardlem, taka mam chrype, ze mowic nie moge i jakos brak mi sily na kompa. u nas wczoraj prawie caly snieg stopnial a w nocy napadalo chyba z metr, rano nie dalo rady wyjechac samochodem (bo musimy do tylu pod gorke) tak wiec siedzimy uzimnieni w domu. mam nadzieje ze da rade zawiesc grubacha jutro do przedszkola

Agnieszak dużo zdrówka, no to rzeczywiście pogoda do kitu i klps z tym przedszkolem , my zresztą też uziemieni , Czarek nie chce przyjmowac antybiotyku , nawet jak kamufluje w mleku czy herbatce cięzka sprawa:baffled:, za oknem śnieżyca , pada i pada jestem w szoku:szok:....nic tylko siedziec przy komunku i otulic sie kocem:tak:
a co tam u reszty mamusiek? Natanek sie schował czy zasypało i neta odlączyli:-D:rofl2:....
życze dużo ciepełka
ekf4ue.jpg

u nas dzisiaj spokój,wczoraj sypało także możemy wynurzyc się z domku:tak:
robal już wyrzucony i necik chodzi jak nówka:-D:-D;-p
mały ostanio życ mi nie daje:baffled: w nocy już się nie przebudza ale w dzień jak taka mała mazepka,nic tylko jęczy:szok: normalnie momentami mam dosyć,jeszcze trochę i się wyprowadzę:-):-):-)
poza tym pomału zabieramy się za składanie papierów o rodzinne,może któraś mama napisałaby co jest potrzebne? bo podobno nieważne kiedy się złoży i tak wyrównują od momentu przyjazdu:confused:

hej

u nas tez pieknie napadalo, wyciagnelam Sandre na dwor, bo biedne dziecko nie do konca wie co to snieg:-D u nas tak szybko topnieje jesli wogole jest:baffled:

zrobilismy balwana, Daniel w wozku dalej spi i bylo fajnie. Choc Sandra jakos szybko chciala do domu, ona to przyzwyczajona jest ze chodzilismy na spacery i jakos tak dziwnie jej w ogrodzie, ale niech sie przyzwyczaja bo jak przyjdzie cieplo to bedziemy siedziec ciagle:-D

Tampeza - jak cie gardlo boli to polecam ciepla wode, wycisnac przynajmniej jedna cytryne do kubka i duzo miodu. Temperatura wody przy robieniu nie moze przekraczac 60 stopni bo miod traci swoje wlasciwosci powyzej. Polecam, kwasno - slodkie. Nie wszyscy lubia taki smak, ale wiesz w wielu przypadkach po wypiciu jak reka odjal:tak: Naturalne, przy karmieniu tez nie musisz sie przejmoawc;-)

Ja to jak tyko maly sie obudzi, to go nakarmie i biore sie za podogi po patrzec na nie nie moge:no: o juz wstal:-)

:-( Gabriel odrzuca piers :-( od dzisiaj cos mu sie stalo...
rano troszke wypil i przez caly dzien plakal jak mu piers podawalam...normalnie lzy tak strasznie mu lecialy,oczy czerwone...wygina mi sie przy piersi jak go przystawiam...postanowilam ze go przyglodze i napewno bedzie pil...ale nie chce :no::-(
no wiec przed chwila zrobilam butelke i wypil tak zachlannie....
nie wiem co robic...chcialam go karmic pol roku conajmniej...
strasznie mi smutno,a Gabi zadowolony gaworzy:-(

reklama
Witam Sniegowo :-D kurcze od 3 rano pada i nie przestaje, samochodu niewidac juz bo caly zasypany he he takze tez sie kisimy :tak:
tomek i natala ulepili balwana ale za dlugo nie byli bo wieje strasznie
a Maya nad ranem miala goroczke :szok: bylam w szoku.ale podalam jej syropek na goraczke i na razie spokuj
Kasiu a co do testow to co wiem to sie robi po ukonczeniu przez dziecko 3 roku zycia i to wtedy sa najpewniejsze, bo wczesniej wychodzi lub tez nie albo tez moga wyjsc bledene...
co do rodzinnego to ja musialam sama w PL zalatwiac z urzedu miasta zaswiadczenie ze w PL mieszkamy wszyscy pod tym samym adresem i wtedy jechalam do urzedu marszalowskiego i stamtad wysylli do NAV , i jeszce zaswiadczenie z MOPS-u ze nie pobieramy zadnych swiadczen na dziecko, akt urodzenia dziecka oczywiscie tez
z tego co wiem NAtanek Ktos z Was musi do PL jechac i zalatwic te papiery :sorry2: tak to wyglada....
a co do tych 3300 to sie zalatwia w Norge w NAV na miejscu ale Natanek musi ukonczyc 1 rok :tak:.
narka...;-)

Do góry