Kasiu no nie którzy daja krowie mleko po pierwszym roku , moja kol np, ale to z powodów finasowych , druga sprawa w N też szybko dają zwykle mleczko i nie praktykuja mleka nastepnego nr 3

, ale jak dziecko nie jest uczulone to mozna dawac po drugim roku takie moje zdanie, i nie uważam , że to jakieś chowanie pod kloszem

, ja mojemu dałam kiedys na próbe i masakra

, wiec poczeaj jeszcze troszke i sprawdź powolutku , a co do wprowadzania nowych produktów to ja jestem zdania , że na wszystko jest czas , druga sprawa jak masz dac Emmie kanapke z szynka jak jej nie pogryzie , wie wszystko jest zależne i ma swoje potwierdznei w rozwoju fizycznym dziecka , zreszta tak jak piszesz niektóre rzeczy sa ciężko strawne i żołądek nie jest jeszcze przystosowany

.U mnie jest odwrotnie, moja mam uważa tak jak ja , że ostrożnie , a u góry to masakra , nie zdziwie sie jak ta cała biegunka będzie przyczyną podania mu czegos za mija wiedzą,moje zdanie takie , że szybko sie zapomina jak to było kiedys i tyle , więc sie nie denerwuj Kasiu i zlej temat , rob tak jak ci intuicja podpowiada.Czekolada ma duzo alergenow

więc nie kumam , moze kiedys nie wiedziano tyle o detetyce , dlatego stąd brak wiedzy i kpina na współczesne zywienie dzieci. ja nie moge zrozumiec dlaczego teściowa chce poic czarusia gazowanymi orążatkami albie smażonymi tłustymi posiłkami(nawet dla doroslego to jakos wplwa na zdrowie, a tym bardziej jak ja unikam tłustego żarła ze wzgledów zdrowotnych to dziecku bede podawac??, no nie!!!), a w między czasie kilogramy słodyczy , nie wyobrażasz sobie jak ja chodze nabuzowana mówiąc , że ma skazę a refluks a oni swoje , ale komu oni robą na złośc mi czy małemu

.Poki co to twoje dziecko i ty decydujesz , masz ten atut , że mieszkas zsama i nikt ci sie nie wtrynia i nie tłuczy po kątach małej , bo ja n ie mam lekko.

duga sprawa co to za gadanie , że ksiazki i lekarz to jakies glupoty , bo to chyba dobrze świadczy o człowieku , że sie doszukuje róznych opini i chce wszystko wiedziec nawet w takiej dziedzinie

, nie martw sie i rób swoje.