reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

my jutro na szczepienie, rano dzwonili i zmienili termin. nie wiem po co sie umawiaja jak zawsze nam zmieniaja date wizyt:sorry2:

reklama
Tampeza - mi tez ciagle dzwonia i przekladaja:confused: dzisiaj tam bylam i znowu jedna babka robila za 2 piguly, lekarza i recepcjonistke:crazy:

a doszlismy do wniosku ze jesli tylko nam uznaja to, a powiedzieli ze tak bez problemu, to ja zaszczepie malego na hepatitt B w Polsce juz bo nie bede jednak ryzykowala ze wyskoczy mu goraczka albo co na droge. A tak tam na miejscu juz raz rozmawialam z lekarzem ze powiedzial ze zaszczepi tylko zeby uznali bo po co beda podaawac znowu.

Powoli zbieram rzeczy. Zrobilam zakupy juz na droge i do PL. Jutro tylko popakowac bo sie czesc suszy no i ja caly dzien poza tym to bycze sie, a maz sie zajmuje dziecmi;-)

są małe postępy w poszukiwaniu polaków!!!:-D:-D:-D dwie uliczki od na s widziałam 2 auta na polskich blachach:-) i nie wiem co dalej:eek:

2edv5zc.jpg

Natanek może zrób wywiad z lornetką:ninja2: czy to nie przypadkiem jacyś faceci bo cię mąż posądzi o zdradę jak bedziesz czaic sie pod ich domem:-D:rolleyes::rolleyes2:

też tak pomyślałam:-D:-D:-D tylko,że nie mam lornetki:eek:

ja małego bedę szczepić w Polsce,akurat tak wypada nam wyjazd także dobrze,że nie będę się musiała tu kłócić:tak:

ja zmykam,jutro was poczytam bo pewnie niedługo się pokarzecie
dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!:-)

hei my dzis po szczepieniu i warzeniu. troche sie zmartwilam, mala nadal wazy 7kg, czyli od poczatku grudnia nic nie przytyla. za tydzien mamy isc znow sprawdzic wage i wtedy zaczac z kaszka

reklama
hej hej ale Was wywialo :szok::-D
Agnieszka moja tez wazy 7 kilo :-D grubasek maly z Mayi :tak:
A Mala moze mialla jakas infekcje, co? moze zabki?
Babki co u Was? Kasiu jak tam Hovden? 2 metry sniegu masz?
dzisiaj dziadki wzieli Natalke na noc nociekawe czy mi ja przywiaza :confused: nie jetsem jakos przekonana ze zostanie z nimi na noc, bedzie chciala chyba do domku ale zobaczymy...
w ICA maja promocje na "toffifee" jest po 10 nok a i maja to samo co w kiwi z pieluchami ze 3 kupujesz a 4 gratis tylko ze pampers i mnie to cieszy :-D, sa takie specjalne kuponiki i przybijaja :tak:.
pozatym nic ciekawego u mnie pozatym ze nam sie sypnal dekoder chyba albo mamy cos z karta bo mam tylko tvpolonia i ViVa polska :-D...ale ma n apendrivie serialik he he
pozdrawiam i milego wieczorku!!!!!!!!!!!

Do góry