reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

my jutro na szczepienie, rano dzwonili i zmienili termin. nie wiem po co sie umawiaja jak zawsze nam zmieniaja date wizyt:sorry2:

reklama
Tampeza - mi tez ciagle dzwonia i przekladaja:confused: dzisiaj tam bylam i znowu jedna babka robila za 2 piguly, lekarza i recepcjonistke:crazy:

a doszlismy do wniosku ze jesli tylko nam uznaja to, a powiedzieli ze tak bez problemu, to ja zaszczepie malego na hepatitt B w Polsce juz bo nie bede jednak ryzykowala ze wyskoczy mu goraczka albo co na droge. A tak tam na miejscu juz raz rozmawialam z lekarzem ze powiedzial ze zaszczepi tylko zeby uznali bo po co beda podaawac znowu.

Powoli zbieram rzeczy. Zrobilam zakupy juz na droge i do PL. Jutro tylko popakowac bo sie czesc suszy no i ja caly dzien poza tym to bycze sie, a maz sie zajmuje dziecmi;-)

są małe postępy w poszukiwaniu polaków!!!:-D:-D:-D dwie uliczki od na s widziałam 2 auta na polskich blachach:-) i nie wiem co dalej:eek:

2edv5zc.jpg

Natanek może zrób wywiad z lornetką:ninja2: czy to nie przypadkiem jacyś faceci bo cię mąż posądzi o zdradę jak bedziesz czaic sie pod ich domem:-D:rolleyes::rolleyes2:

też tak pomyślałam:-D:-D:-D tylko,że nie mam lornetki:eek:

ja małego bedę szczepić w Polsce,akurat tak wypada nam wyjazd także dobrze,że nie będę się musiała tu kłócić:tak:

ja zmykam,jutro was poczytam bo pewnie niedługo się pokarzecie
dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!:-)

hei my dzis po szczepieniu i warzeniu. troche sie zmartwilam, mala nadal wazy 7kg, czyli od poczatku grudnia nic nie przytyla. za tydzien mamy isc znow sprawdzic wage i wtedy zaczac z kaszka

reklama
hej hej ale Was wywialo :szok::-D
Agnieszka moja tez wazy 7 kilo :-D grubasek maly z Mayi :tak:
A Mala moze mialla jakas infekcje, co? moze zabki?
Babki co u Was? Kasiu jak tam Hovden? 2 metry sniegu masz?
dzisiaj dziadki wzieli Natalke na noc nociekawe czy mi ja przywiaza :confused: nie jetsem jakos przekonana ze zostanie z nimi na noc, bedzie chciala chyba do domku ale zobaczymy...
w ICA maja promocje na "toffifee" jest po 10 nok a i maja to samo co w kiwi z pieluchami ze 3 kupujesz a 4 gratis tylko ze pampers i mnie to cieszy :-D, sa takie specjalne kuponiki i przybijaja :tak:.
pozatym nic ciekawego u mnie pozatym ze nam sie sypnal dekoder chyba albo mamy cos z karta bo mam tylko tvpolonia i ViVa polska :-D...ale ma n apendrivie serialik he he
pozdrawiam i milego wieczorku!!!!!!!!!!!

Do góry