reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Tampeza super , tylko chwalic takie dziecko, mój obudzil sie wlasnie w tej chwili:-D, śpioszek mały, ale nie dziwoto jak zasnal po 22:szok:. zaraz go posadze na tnocnik i zobacze co tam wymodzi, moze juz tą biegunke zatrzymałam , ale kupka jest luźna i dziwny m zapach , więc popołudniu jade do kontroli , a Aga a masz te foty z gdyni:confused: bo nie wiem czy juz pytałam ...
Marta super , ze atmosferka w domku fajna , tylko tak dalej:tak:, a co to za święto wczoraj , bo nie załapałam....
Lilka a jak tam dieta , mam nadzieje , że pobyt gości i całe jadło tego ci nie zaburzyło:tak:.
Kasia a ty jak , odstawiłaś J , mała nadal uczulona?odezwij sie :-).
I MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK Z WĄTKU:)

dziewczyny czytałyście to?
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

Ostatnia edycja:
reklama
to straszne!!!!!!wszystkich tych debilnych pedofili powinni pozamykać!!!!!!!!!!!!! jak tak można???????aż chce się płakać:-( my mamy dzisiaj przepiękną pogodę, ani jednej chmurki:happy2: tylko...raczej zostaniemy dzisiaj w domu bo po wczorajszym wypadzie A.zapomniał wyjąć wózek z auta:wściekła/y: chyba ,że zerwie sie na chwile i go podrzuci,dobrze by było bo szkoda takiego dzionka:tak: mały teraz przesypia całe nocki,tylko zamiast się budzić wybudza się na chwilę,podnosi jakby chciał iść i zaraz zasypia:eek: i tak kilka razy,no cóż poczekamy zobaczymy...:-)

helo

Aniu nic nie mow,mam 1kg na plusie niz na minusie :baffled: ale moja wina,bo jadlam obiady z reszta,slodkosci tez sie podjadlo,no i jeszcze te kielbachy z polski i salceson mhmmm....no i osiadlo na dupce :zawstydzona/y:
ale co najwazniejsze biore sie w garsc i dzialam dalej :-) nawet zaliczylam basen hehee:-p

co do pedofili na NK,ja czytam na ten watek i wlasnie przez te akcje z profilu pousuwalam wszystkie zdjecia naszych dzieci
wkurza mneit o ze przez jakichs chorych ludzi trzeba sie chowac,bo NK dla mnie o tyle bylo dobre,ze wsta:-pwilam zdjecia dzieci i rodzina przyjaciele sobie mogli ogladac jak na bierzaco wygladamy a teraz?? teraz musze rozsylac na maile wszystkim zdjecia i mnei to wkurza,bo ful czasu na to schodzi
ale coz...nie zamierzam by jakis oblesny typ robil sobie dobrze patrzac na zdjecie mojego dziecka lub co gorsze by zdjecie moich skarbow ukazalo sie na jakims profilu

kochane odpisze pozniej,bo musze troche powkuwac

no właśnie Lila ja to samo wczoraj zrobilam , wogóle sie w glowie nie mieści, chyba ten portal do czego innego służy , a najgorsze jest to , że nic z tym nie robią , oj , ale mam nerwa:crazy:, może jestem przewrażliwiona , ale naprawde pełno jest jakis debilów i pomazańców na tym świecie i nie chce kusic losu.....
Lilka nie martw sie jednym klo , tylko teraz weź sie ogarnij i trzymaj dalej , ja z niecierpliwościa czekam na efekt i szczerze tobie kibicuje:tak:, ale tak to jest jak goście sa to teudno sie powstrzymac:wściekła/y:.
ja powoli sie przygotowuje do przyjazdu mężusia, dzisiaj musze zrobic porządne zakupy i działac w kuchni na polu bitwy , upichce mu na czwartek jakis bigosik , gołąbki i biała kiełbache , żeby poczul smak polskiego ,tłustego żarełka , no i jeszcze miał byc tort, bo mu obiecałam na zaległe urodzinki..., ale chyba juz nie zdaże i zamówie jakieś bóstwo w ciastkarni:tak:.

Cześć dziewczyny,

u nas też piękna pogoda, słońce, mnóstwo śniegu i lekki mrozik, byłąm z Alanem na chwile na tarasie, mamy stopniowo zacząć wychodzić po tej chorobie, ale jutro już chyba ruszymy gdzieś dalej, muszę w końcu zobaczyć okolice, tylko czy ja z moją kiepską orientacją w terenie dam rade wrócić do domu ;-)
Nasz wózeczek z małymi skrętnymi kółeczkami z przodu chyba się nie nadaje na takie zaspy, ale na szczęście dostaliśmy fajne sanki od szefa D.

natanek my w Polsce byliśmy z Alanem na basenie i tutaj też chciałąbym pźniej chodzić jak wróci do formy, ale musze się zorientować gdzie tu znaleźć basen.

O pedofili na NK czytałąm wcześniej, mam zablokowane przeglądanie dla nieznajomych i nie wrzucam rozebranych zdjęć małęgo, wiem że to nie wystarczy, ale szkoda mi z tego rezygnować. Pisze z dzieczynami na forum e-mama od kilku lat i tam o tym słyszałam, dziewczyny wyszukiwały i zgłąszały dziesiątki takich pedofilskich kont do usunięcia ale ciągle powstają nowe. :wściekła/y:

tampeza to ładnie ci śpi twoje dziecko, Alan wcześniej budził mi się w nocy tylko raz lub 2, ale odkąd tu jesteśmy to ciągnie cyca co godzinę, a ja ledwo chodze, mam nadzieje że to mu minie.

też chciałam go zabrać na basen w Polsce ale posłuchałam A.:dry:,nie podobał mu się ten pomysł,za bardzo panikuje:eek:,teraz żałuję,że nie poszłam i nie zobaczyłam jak mały będzie się czuł,ale widząc co wyczynia w wanience to czułby się jak rybka:-D:-D:-D

darika moja dopiero druga noc tak, wczesniej sie budzila ze 3-4 razy od 24 do 7 rano. jak tam okolice, tez gory dookola?
ana sprzedaj mi recepte na nocnik, bo u mnie jak tylko widzi to sie drze:-D
natanek moja tez uwielbiala basen, jezdzilam z kolezanka, ale troche daleko

Hej,
Agnieszka no bomba ze spaniem, oklaski dla Malutkiej :tak:!
Anka chcialam zrobic placka w wyszedl tort i przy okazji NAtalka drufi raz zdmuchnela swieczke na torcie specjalnie dla Babci :tak:.
A ja dzisiaj w bojowym nastroju bo bylam zalatwic szczepienie noi oczywiscie nie obylo sie bez problemow :crazy: co za glupie i tepe baby normalnie dzisiaj juz nie wyrabiam psychicznie...bo:
mam te szczepionki i pojechalam zeby mi Maye zaszczepili dzisiaj albo jutro bo za tydzien jak mnie umowila to bedzie za pozno i ta szczepionke moge sobie wywalic bo nie zadzaiala, wyszla w koncu helsesoster i z nia gadam a on aze ok ze jutro moge przyjsc ale jest problem z ta szczepionka bo helsesoster nie moga jej podac tylko moj lege :crazy: to ja sie pytam czemu, bo to nienormalne skoro podaja inne szcepionki to ta tez a ona ze nie...ze on a zaczepi mi ja reszta ale po poludniu i sie umowilam....no to pojechalam do mojego lekarza i akurat przechodzil przez korytarz i go zaczepilam i rozmawiam z nim a on ze on nie moze bo go jutro nie ma ale moga pielegniarki zrobic...to poszlam do pielegniarek a one ze heslesoster maja zrobic :baffled: wymieklam :baffled: tlumacze ze one nie moga bo nie maja prawa i obowiazku zaszczepic ja rotarixem bo to szcepionka doustna...no to te mi mowiua ze zadna z nich nie robila takiego zastrzyku to ja juz w smiech i mowie ze nikt nie robil na 100%a le ze jest opisane wszstko . Kazala mi przyjechac jutro ranona 8:)szok:) i mam gadac z pigula ktora sie tym zajmuje...ja mi jej nie poda tej szcepionki to sama na korytarzu ja podam:crazy:
nie wiem czy cos zrozumialyscie bo to zamotane... a mnie normalnie geba juz bolala od produkowania sie i wyjascniania i tlumaczenia "dlaczego teraz a nie za mesiac:confused:"
a i przy okazji powiedzialam jaka swinia jest moja helsesoster bo miala zadzwonic do mnie, bo jak bylam na 6 tyg kontroli to rozmawialam z nia o tych szcepionkach i maial sie dowiedziec wsztskiego i zadzwonic do mnie ale oczywiscie tego nie zrobila i m.in dzieki niej ta afera z rotarixem :crazy: napweno sobie zmienie ja na inna ktora moze bedzie wykonywala swoje obowiazki :crazy:
brak slow normalnie...

marta dokladnie brak slow...
mi tez mielismy dzis akcje z sluzba zdrowia. Lamia miala isc do kontroli do dentysty bo zab jej sie rusza i dzwonilismy dzis sie umowic. a oni oczywiscie sto pytan do...co sie dzieje, a czy trzeba (sami nam kazali), w koncu chcieli nam dac termin za mieziac, ale maz sie wyklocil i idziemy w srode

reklama
a na dodatek firma w ktporej pracowal tomek oglosil bankructwo i nie wiemy kiedy tomek dostanie feriepenger :crazy: jakie cwaniaczki to szok...tak kombinuja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka tutaj to normalnie niczego nie zalatwisz dopiero jak z morda wyskoczysz to cos sie ruszy :wściekła/y::angry::crazy:!!!!

Do góry