reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

wow Ania, wie ze nie moze wychodzic:szok: moja to jak nie chce spac to sie poprostu drze i nadal spi w lozeczku bo innaczej to by wyszla... ale czeka mnie przeprowadzka jej do normalnego lozka jak Daniel z kolyski wyrosnie, to sie dopiero zaczna wycieczki w nocy po domu:baffled:

reklama
NO dokładnie , sio na dwór:-D
juz to widze ,my tu mamy trampoline przywieziona z N , oj zacznie sie teraz szaleństwo , bo w tamtym roku to jeszcze tak ostroznie ..teraz to nie zna umiaru w niczym , łobuziak mały, tak mi daje ostatnio popalic:wściekła/y:, że chce mi sie płakac:baffled:.

wielkie buziaki dla DANIELKA z okazji trzech miesiączków.:yes:

bo ja to takie gestapo jestem:zawstydzona/y::-(....tata do zabawy...a ja :baffled:, chyba wolałabym odwrotnie, ale za późno:wściekła/y:

dzieki Ania... ciezkie te 3 miesiace byly:-( dobrze ze juz lepiej, od kilku dni nawet sie przestawil ze okolo 22 odplywa,,, jak dla mnie idealnie, az jestem pod wrazeniem....

a z tym lobuziakowaniem to wiem jak to jest bo Sandra tez wchodzi w taka faze ze umiaru nie ma,, dzisiaj weszla na stol kuchenny choc jej powiedzialam ze nie wolno i spadla oczywiscie... nie uderzyla sie mocno tylko przestraszyla, ale mam nadzieje ze dostala nauczke i nie bedzie wiecej tam wlazic:baffled:

no wiem , że ciężkie...ale wiesz jeszcze zęby przed Tobą:-D.
tak sobie mysle , ze to jest dobre , sparzy sie zapamieta i więcej tego nie zrobi:tak:.
u mnie cisza ...ale nie spi , robi sobe wachlarz i cięzko sapie , żebym na niego zwróciła uwage , ale dla mnie nie do pomyslenie , zobacz jaka godzina :szok::crazy:, czasem sobie postanowie , ze koniec z drzemkami a juz wogóle późnymi, on ma taki temperament , ze chyba nawet nie potrzebuje sie przespac w dzień:tak: i lata pełny energi jak Forest G.po mieszkaniu:-Dprzycapnie na chwile i tyle znowu dalej!!!no jestem pełna podziwu:szok:, jestem ciekawa jak pójdzie do przedszkola a tam jakieś leżakowie i tym podobne :-D.....

2582ko2.jpg

dobra ja zmykam , dobranoc , Czaruś zasnał, ide sie zrelaksowac do wanny.

oj Ania to bedzie miel przechlapane z tym lezakowaniem, bo tutaj jest o tyle dobre ze nie zmusza sie dzieci do spania, bo kazde ma inne potrzeby..... nie wszystkie trzylatki potrzebuja spac:baffled:

ja tez zaraz uciekam, ,, choc maly sie przebudzil i gu bujam noga,, a nie robilam tego juz od tygodnia:szok: ale co tam raz na jakis czas to prawie przyjemnosc;-)

reklama
wiecie co ten moj syn to taki marnotrawca ze szok,,, przebudzal sie i ciagle ssal to pomyslalam ze dorobie mu troche mleka bo po 21 wypil 200 ml:szok: dorabialam, dorabialam a on konca nie widzial i mu wiecej nie dalam bo az myslalam ze sie zaraz pozyga:baffled: wiec lepiej mu dac troche wiecej pozniej, bo zazwyczaj to 130 wypijal przed spaniem a w dzien tylko po 100. rozumiem ze dzieci maja takie skoki, ale pamietam ze wczesniej jak dostal za duzo na raz to wymotowal wszystko.

To ja mu zrobilam troche, a on w tym czasie juz odlecial znowu i jesli sie nie przebudzi za jakis czas to bede musiala wylac:crazy: stoji w cieplej wodzie zeby trzymalo teperature ale tego podgrzewac nie wolno wiec jak ostygnie to do zlewu:wściekła/y: czesto mi takie numery robi,,, teraz sie nauczylam i robie tylko troche:baffled:

a wy jak babki spicie pewnie:confused: Kasia jak tam choroba cie zjada:confused:

Do góry