agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
nie wiem szczerze mowiac w ktorym tygodniu jestem powniewaz mdlilo mnie juz przed ostania miesiaczka, ale skoro wystapila, to uznalam za falszywy alarm. Ale zanim jeszcze owulacja nastaplila w kolejnym cyklu, to ja jako smakosz kawy nie moglam przelknac i troche mnie zgaga meczyla. Test zrobilam dopiero w piatek. Z kalendarza wychodzi ze to dopiero 6 tydzien sie zaczyna, ale bede w Polsce w kwietniu to pojde sobie na usg i wtedy sie okaze.
Pochodze z Podkowy Lesnej (20 km od centrum Warszawy), a teraz mieszkam w Røyneberg jest to Sola komunne pod Stavanger.
Troche mi sie nudzi ostatnio w domu, wiec bardzo sie ciesze ze znalazlam to forum.
Moja coreczke choc mala to sie sama soba praktycznie zajmuje, wiec mam pod dostatkiem wolnego czasu:-)
Pochodze z Podkowy Lesnej (20 km od centrum Warszawy), a teraz mieszkam w Røyneberg jest to Sola komunne pod Stavanger.
Troche mi sie nudzi ostatnio w domu, wiec bardzo sie ciesze ze znalazlam to forum.
Moja coreczke choc mala to sie sama soba praktycznie zajmuje, wiec mam pod dostatkiem wolnego czasu:-)