reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamy z norwegii

reklama
Kasiu ja te mate kupilam w Pl
interesuje cie nadal link??
ja kupilam i mi kumpel przywiozl bo byl w kraju akurat

a mate polecam
bo te z palakami dzieci szybko wyrastaja,a ta co ja mam to moze dluuugo sluzyc
i jak przewidywalam,jak wysypie zabawki to nawet Milenka sie na niej bawi :-)

ok

a wiec ja kupilam ja w tym sklepiku internetowym
maja masakrycznie duzy wybor ze tyyyle nakupowalam ze szok :-)
ja nakupowalam rozne gryzaczki,grzechotki,i wiele innych
sprzedajaca jest super
jak bedziesz chciala od niej kupowac to dam ci jej nr gg :-)
aaaa i ja kupowalam u niej za ponad 600zl i na dzien dobry dostalam 3% rabatu :-)
a na nastepne zakupy az 10%!! a ceny ma jak na Allegro

BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artyku�y dla dzieci, odzie� dzieci�ca, odzie� dla niemowl�t, akcesoria dzieci�ce

a tu ta mata u niej

BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artyku�y dla dzieci, odzie� dzieci�ca, odzie� dla niemowl�t, akcesoria dzieci�ce - Mata interaktywna-zwierz�tka, Taf Toys

milego ogladania Kasiu
ja jak tam wchodze to od razu mam ochote na zakupy tak mi sie spodobalo :-D:-D

no i fajnie tak przejrzyscie stronka zrobiona

WItajcie mamuśki , witaj ryba. nie odzywała się bo mi net padł i nie maialam kontaktu z ludzmi przez tydzień , teraz wszystko muszę nadrobić:)

troche się już wydarzyło , z tym przdszkolem jest juz sparawa jasna , dzisiaj byliśmy u pielęgniarki , robiła wcześniej malemu szczepienie , więc nie wiem jaką funkcję spełnia może to coś jak opiekunka spoleczna? ale mniejsza, pomagala nam zapisać malego do przedszkola , i bardzo fajnie , że się kwalifikuje, bo mamy obok zaraz szkolę i przedszkole , więc bardzo blisko:0 tak jak pisalaś wcześniej Lilka do konca marca, a wezmą go ddopiero w sierpniu , tak więc planuję się tu trochę zadomowić. ostatnio jak byliśmy na snowboardzie , tzn męzuś to spotlałam polkę , która pracuje w jakieś agencji zatrudnienia i pomoże mi znaleźć pracę, ale żeby pracować w swojej profesji to muszę sie nauczyć norweskiego, więc od 30 marca zaczynam kurs, nawet się cieszę bo już mnie trochę irytuję to , że nic nie kumam , w sklepie czy z sąsiadką wyduszę po angielsku , ale za mało gadam i jeszcze mam blokadę , najgorsze jak mój mężuś się wymądrza i mnie dołuję, ale mnie irytuje!!!!!

Kasiu mam nadzieję , że te choróbsko nie zaszkodziło dzidzi i masz się dobrze, wiem co przechodziłaś bo ja maiałam zatrucie pokarmowe , masakra....;( a jeszcze tak szybko przeglądałam poprzednie posty , to musze przyznac jesteś śliczna:)
Mata edukacyjna z pozytywką
Dlabobaska.pl
mata - Zabawki dla dzieci w Miluch.pl

ktos jeszcze pisał o wózkach , ja latam norwegian , i tam luz , wzek za darmo, a maly na kolankach jest bezpieczny bo pasami przypięty do mamy ,ale gorze utrzymać mojego Cezarka przez 1,5 godziny tak uwiązanego , koszmar dla mie i dla pasażerów, z gdańska do oslo to jeszcze załapie się na drzemkę , ale z oslo do bergen ryk i krzyk:)))))co za stres:))))

Lilka a czy mialaś już usg?wiesz jaki to tydzień?teżmasz fajne foty , ładna ta TWOJA MAŁA, bedzie rwać wikingów:)

hej!Ja rodzilam przez cesarskie ciecie a moj maz byl obok mnie.Usmialismy sie i bylo wesolo.W Polsce musisz miec swoje rzeczy do szpitala a tutaj ich niepotrzebujesz.Pokoj masz tylko sama dla siebie i lazienke.Jest ok. i nietrzeba sie niczym przejmowac.JAK RODZIC TO TYLKO W NORWEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryba mam pytanie, czy ty mogłaś sobie wybrać , że chcesz cesarke , bo pierwszy twj poród był przez cesarskie cięcie, czy to nie ma żadnego znaczenia?

hej lila! dziekuje Ci bardzo za te linki! :-) musze przyznac ze fajne rabaciki dostajesz! bo ja w swoim (bobosklep.pl) mam 10% dopiero jak wydam 5tys...:-( lista wciaz dluga, wydalam narazie 1,8tys. i przy nastepnym zamowieniu dostane 5%.. coz.. nie chcialo mi sie sprawdzac cen ale np. 2butelki AVENT kosztujå u Ciebie 33 u mnie 28zl. znalazlam tez tå mate. :-) u mnie o 6zl. drozsza ale kij tam, jak juz jestem tutaj to juz niech tak pozostanie.. w kazdym razie dzieki! bo ja bym nie pomyslala zeby cos takiego Båbelkowi kupic a przeciez tez to jest wazne! - tym bardziej ze mamy gole podlogi! :tak: i nawet wsadzilam 2szt do koszyka zeby jednå w prezencie kolezance (znam ja jeszcze z Ulvik, jej chlopak jest przyjacielem i wspolnikiem mojego i tak sie zlozylo ze Ona tez w ciazy i wogole to do nich do domu do apartamentu na dol mamy sie przeprowadzic)..bedzie rodzic w maju i.. reke dam sobie uciac ze Ona to juz wogole o takich rzeczach nie mysli..!!! A PREZENT JAK W SAM RAZ!!!!! buzki za to!

anus79 kochana! ciesze sie bardzo ze zycie sobie tutaj organizujesz, ze robisz cos w tym kierunku i zobacz! - przedszkole, kurs, praca! bardzo pozytywnie to wszystko brzmi!! :-) i dobrze! tak trzymaj.. tylko pamietaj ze wszystko wymaga czasu, energii, poswiecen i wiele chwil pelnych zlosci i zwatpienia przed Tobå!! ale nie poddawaj sie - przynajmniej nie tak szybko! :-D POWODZENIA!

..a ja mam dzien wolny.. sloneczko za oknem.. jestem sama. Jorgeir bedzie calusienki dzien pracowal.. ja spryskalam sie jednym z ulubionych zapachow (niedawno go sobie kupilam - ciezko dostepny i czekam z uzywaniem do lata, uzywalam go bedåc we Francji i Szwajcarii) "EDEN" CACHAREL, puscilam sobie COCTEAU TWINS i z takå tesknotå za latem, taka wesolo-smutna krzåtam sie po domu..
..wogole to mysle ze moglybysmy babeczki zorganizowac sobie gzies tam, jakis ZLOT w lecie.. :)

reklama
Do góry