reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

Dzieki!Ja tez nienaleze do tej grupy damulek i ciesze sie z tego.Jak twoj maz bedzie chcial caly czas probowac to masz przechlapane:baffled:ale niemartw sie najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa a niewazne czy to bedzie syn czy nastepna corka:tak:!Bardzo ciesze sie ze moge sobie chociaz z toba popisac bo nudzi mi sie tutaj jak cholera.Tutaj znam kilka dziewczyn z Polski ale to same damulki a ja nie lubie takich osob bo to co nie one:shocked2:.Takie osoby to dla mnie sa nikim:tak:!Na swieta Wielkanocne jade do Polski czyli do swoich.Ty tez jedziesz czy zostajesz?

reklama
Kasia kuroj sie biedulko i pij duzo, na wymioty podobno super odgazowana cola. Jak to ta ichnia grypa to trzy dni i minie.
My dzis bylismy na szczepieniu i rocznej kontroli, wszystko ok. Waliza juz prawie zapakowana, jutro tylko musze dolozyc ser kozi:-D.
Rybanorge tez tu takie damulki znam i raczej nie mam z nimi kontaktu:dry:
Lilka twoja maz ma chyba za duzo energii:-)

no mezulo ma troje rodzenstwa wiec dla niego to pewnie nic szczegolnego miec czworeczke w domu
ale to juz nie dla mnie
trojeczka jest git i tak niech zostanie
bo mam juz dosc chodzenia w ciazy itp.

teraz trojeczka jak juz bedzie,to w planach mam zwiedzanie swiata,jakies wycieczki,pojscie do pracy i takie tam
rozmnazanie u mnie to juz bedzie zamknieta sprawa:happy2:

my na Wielkanoc do pl nie jedziemy
napewno pojedziemy w grudniu na swieta i sylwka bo obieclaismy sobie z mezem ze idziemy na bal sylwestrowy :cool2:
do dzieci jakas opieke bedzie trzeba znalezc

mieslismy w sierpniu nad polskie morze jechac ale odpada....rodze we wrzesniu to juz nie dam rady nigdzie pojechac
ale chcialabym w maju wyskoczyc do kraju chociaz na weekend tam i spowrotem samolotem
moze sie uda
maz i tak musi 5 tygodni urlopu wykorzystac

mam taka ochote na ogorkowa ze dla samej ogorkowej moge leciec do kraju :-D:-D:-D

a damulek tez nie trawie brrrr co za typ
ostatnio mielismy do takiej jednej jechac bo ma synka o rok starszego od naszej Milenki,to powiedzialam mezowi ze skoro sie umowil to niech jedzie ale ja nie jade bo laski nie trawie a jestem taki szczery typ,ze nie umiem udawac ze kogos lubie jak nie lubie:dry:
gorzej bo teraz oni maja przyjechac do nas :baffled:

Niedziwie ci sie Lilka ze zaprzestaniesz na trojce dzieci bo ja mam dwojke a jestem caly czas zmeczona i od 1,5roku z mezem nigdzie niewyszlismy w dwojke razem.Z jednej strony fajnie jest miec swoje wlasne dzieci ale jest to uciazliwe i wszystko nagle sie zmienia!Niemamy czasu dla siebie z mezem na nic!Dobra koniec narzekania tak pewnie musialo byc.Cieszmy sie tym co mamy.Tak naprawde to moj maz ma tutaj kolegow i ich zony poznalam ale ze wzgledu na meza jakos musze to wytrzymac. Ja wcale do nich niechodze i one do mnie tez,czasami ale rzadko.Takze jest git!Ja caly czas siedze w domu jak taka torba i dostaje w leb:-D! To masz przerabane jezeli ci ludzie maja do was przyjechac:shocked2: a ty jej nietrawisz.Znam to bardzo dobrze,wtedy trzeba palic glupa i sie usmiechac.Dasz sobie rade:-)!Pozdrowionka;-)!

kurcze pisalam posta,poszlam tel odebrac i mi mloda posta skasowala:shocked2:
no wiec pisalam ze zawsze chcielismy miec duza rodzinke...taka pelna chate :-) jeszcze psa i kota nam brakuje ale te stwory dojda jak tu kupimy sobie domek
ale....ja tez jestem zmeczona przy dwojeczce i czasami mam mysli takie czysto egoistyczne ze trzeba bylo pozostac przy Milenie:sorry2: tylko
mala ma juz 2,5 jest duza,rozumna fajniutka,poprostu odchowana :-p grzeczna nie sprawia problemow...aniol :happy2:

ale wiem ze za 2 lata cala nasza trojca juz bedzie fajnie malo duza :-D i bedzie super

ino trzeba wytrwac te 2 lata:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

a co do znajomych to mamy tu fajnych znajomych ale....ja przez siedzenie w domu z lekka zdziczalam i do ludzi mnie nie ciagnie specjalnie:baffled:

Kasiu trzymaj sie bidulko
ja juz mam -1kg
ale mi to dobrze bo mam ich nadprogramowo za duzo :-p:-p:-p

daj znac jak sie czujesz dzisiaj

Trzeba dac sobie rade z wszystkim.:-)Teraz to jest tylko z nami syn bo corka poleciala do Polski.Ma tam dwie babcie i pelno cioc.Takze zajac sie nia ma kto.Po za tym tesknila za nimi! :-( Sluchaj Lilka mam do ciebie pytanie>Wiesz moze czy wozek dzieciecy mozna przewozic samolotem i ile to kosztuje? :sad: Gdzie mieszkalas przedtem w Polsce?

w polsce mieszkalismy w Wolsztynie-miasteczko w WLKP:-) :-)pomiedzy poznaniem a zielona gora
a ty?

co do wozka to ja lecialam Norwegianem,jak Mila nie miala 2 lat,a wtedy dziecko leci za darmo ale na kolanach rodzica i mozna wziasc fotelik samochod:-)owy lub wozek do 5 kg-jest za darmo
moj wozek wazyl przeszlo 10kg i nic nie mowili:happy2:

nigdy nie pokazalam wam zadnych zdjec
no to moja mala gromadka:happy2:

Milenkowy toast imieninowy-of kors Picolo a to z tylu to ja:cool2::sorry2:

Milci ulubieniec,sunia Gabi mojej siostry :lol: :lol:

Mili z babcia

czas zabawy :-)

calkiem ciekawa ta mata :-D

na co sie tak patrzysz?? :-D:-D

mama kazala mi sie usmiechnac... :-)

piekny usmiech mam :-)

reklama
My mieszkalismy przedtem w Cekcynie tj.kolo Bydgoszczy.Masz sliczne dzieci.My tez lecimy Norwegianem takze nie powinno byc problemu.Ja nie wiem jak sie wysyla zdjecia.Pomoz mi?:zawstydzona/y:

Do góry