hej Dziewczyny! :-)
to znowu ja! :-) nieodzywalam sie tak dlugo bo najpierw to zatrucie o ktorym Wam pisalam, potem przeszlo na Jorgeira :-( ale juz Wszyscy w domu zdrowi!!
w miedzyczasie byli znajomi z Ulvik - moje ostatnie miejsce pracy i tam dom rodzinny mojego Vikinga.. co roku przyjezdzajå, a potem w maju Nasz hotel - taka wymiana..
(a chyba Wam jeszcze nie mowilam ze w tym roku Moj hotel zamiast do Ulvik ma zamiar zabrac pracownikow na tydzien do Turcji. ja cholerka bedew juz w 30tc. ciekawe jak ja sie czuc bede bo Jorgeir powiedzial zebym sie nie obawiala latac bo On wyczytal ze zadnego z tego powodu zagrozenia dla Dzidzi nie ma, tyle ze nie wszystkie linie lotnicze zabierajå juz w tak zaawansowanej.. nie wiem - co myslicie ?
ja oczywiscie bardzo bym chciala i jak z jakiegos powodu nie bede mogla to juz wiem ze sie poplacze..
tak bardzo chcialabym na wakacje.. i wogole - przeciez sobie zasluzylam, za te wszystkie godziny sama w pracy na poczåtku ciåzy i ze teraz tez wciaz aktywna...
)
wracajac do wizyty z Ulvik.. - i zabawa i 2dniowa popijawa! to wlasnie na 2-gi dzien tak zle sie czulam choc niczego innego niz wszyscy inni nie jadlam.. jedynie pilam - w tym roku truskawkowego PICOLO! :-) myslalam ze moze to mi zaszkodzilo ale raczej wåtpie.. a niewazne.. najwazniejsze ze juz po wszystkim.. ! przez to tylko troche opuscilam - wyjaz agi do PL
(aga milego pobytu!!)
zdjecia
LILKI - fajnie ze pare opublikowalas!! SLICZNE DZIEWCZYNKI!!.. ja w nastepnym wejsciu tez cos poprobuje.. a propos -
ryba! - a niby dlaczego to bez Twojego zdjecia ma byc..!!! nie rozumiem!
przeciez tutaj tylko "SWOI" zaglådajå.. i wogole..
ana79 gdzie sie podziewasz? wszystko ok?
a i jeszcze jedno! ja tam u ktorejs wczesniej wyczytalam ze "norwegianem" z dzieckiem sie na kolanach lata!! co to jest! a gdzie tutaj bezpieczenstwo!! ??? tak ma byc? nie rozumiem..