reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki

potem wybierasz zdjecie z kompika i robisz OTWORZ,potem DoDAJ,potem KONTYNUJ MIMO WSZYSTKO,potem wybierasz romziar zdjecia,ja wybieram 600,i pokazuja ci sie linki
kopiujesz przedostatni od dolu i wklejasz tutaj:-) mam nadzieje ze pomoglam

ooo ja znam tutaj ful osob z Bydgoszczy bo tam jest biuro gdzie szukaja pracownikow do norwegi,tez przez to biuro zaczynaliscie??

reklama
hej!Mam do ciebie prosbe - moglabys mi przeslac twoj nr gg lub e-mail adres. Mam male doswiadczenie informatyczne a jak przeslac zdjecia na gg i na e-mail - wiem!
Jesli oczywiscie chcesz? pozdrowionka

hej Ryba ja siedze na laptopie meza,a on nie ma tu wogole gg zainstalowanego bo nie uzywa
a ja mam gg ale na starym kompie ktorego nie odpalam bo z laptopem na lawie i siedzac na kanapie mi wygodniej :-p
nawet nie pamietam jaki mam nr gg ale chyba w moim profilu tutaj podalam:confused:

a mail to
nicol215@wp.pl

:happy2:

Czesc!Ogladalas zdjecia?Doszly czy nie?:happy2:Co tam u ciebie slychac?Jak sie czujesz?:blink:Ja juz dostaje pierdzielca w tym domu!:angry:Nie chce nigdzie wychodzic bo jestem chora a trzeba sie kiedys wykurowac w koncu.Zreszta maly ostatnio byl chory i nie chce powtorki!:-pNapisz jak znajdziesz czas!:-D

hej Mamuski
gdzie wy jestescie??

Ana,Kasia???

Norge i Aga w Pl to rozgrzeszone ;-)

Ryba doszly zdjecia,jak bedziesz chciala to w wolnej chwili moge ci je tutaj wstaqwic :tak:
daj znac:-)

a ja czuje sie ok,ale nic mi sie nie chce,ino spac :sorry2:
a mam mieszkanie do wysprzatania,wczoraj kupilismy Milence lozeczko takie juz dorosle:-)
stoi mi w salonie bo musze malej pokoj przemeblowac a nic mi sie nie chce
buuuuu:baffled:

Hej!Jak bedziesz miala czas to wstaw te zdjecia ale tylko te tam gdzie mnie niema ok.:-)Mam nadzieje ze ty nic niedzwigasz w zwiazku z tym ze chcesz aby pokoj Milci byl przemeblowany!:angry:No tak twoja corka ma juz prawie 3 latka to czas na normalne lozko.Napewno sie cieszy jak kazde dziecko:-D.U mnie nic ciekawego po za tym ze siedze z Dominikiem w domu a moj maz jezdzi do pracy do Oslo tj.1,5godz.musi dojezdzac i z powrotem to samo.:wściekła/y:Dobra musze leciec zajac sie malym.3maj sie:happy2:!:rolleyes:

hej Dziewczyny! :-)
to znowu ja! :-) nieodzywalam sie tak dlugo bo najpierw to zatrucie o ktorym Wam pisalam, potem przeszlo na Jorgeira :-( ale juz Wszyscy w domu zdrowi!! :tak: w miedzyczasie byli znajomi z Ulvik - moje ostatnie miejsce pracy i tam dom rodzinny mojego Vikinga.. co roku przyjezdzajå, a potem w maju Nasz hotel - taka wymiana..
(a chyba Wam jeszcze nie mowilam ze w tym roku Moj hotel zamiast do Ulvik ma zamiar zabrac pracownikow na tydzien do Turcji. ja cholerka bedew juz w 30tc. ciekawe jak ja sie czuc bede bo Jorgeir powiedzial zebym sie nie obawiala latac bo On wyczytal ze zadnego z tego powodu zagrozenia dla Dzidzi nie ma, tyle ze nie wszystkie linie lotnicze zabierajå juz w tak zaawansowanej.. nie wiem - co myslicie ?:baffled: ja oczywiscie bardzo bym chciala i jak z jakiegos powodu nie bede mogla to juz wiem ze sie poplacze..:zawstydzona/y: tak bardzo chcialabym na wakacje.. i wogole - przeciez sobie zasluzylam, za te wszystkie godziny sama w pracy na poczåtku ciåzy i ze teraz tez wciaz aktywna...:zawstydzona/y:)

wracajac do wizyty z Ulvik.. - i zabawa i 2dniowa popijawa! to wlasnie na 2-gi dzien tak zle sie czulam choc niczego innego niz wszyscy inni nie jadlam.. jedynie pilam - w tym roku truskawkowego PICOLO! :-) myslalam ze moze to mi zaszkodzilo ale raczej wåtpie.. a niewazne.. najwazniejsze ze juz po wszystkim.. ! przez to tylko troche opuscilam - wyjaz agi do PL

(aga milego pobytu!!)

zdjecia LILKI - fajnie ze pare opublikowalas!! SLICZNE DZIEWCZYNKI!!.. ja w nastepnym wejsciu tez cos poprobuje.. a propos - ryba! - a niby dlaczego to bez Twojego zdjecia ma byc..!!! nie rozumiem! :dry: przeciez tutaj tylko "SWOI" zaglådajå.. i wogole..

ana79 gdzie sie podziewasz? wszystko ok?

a i jeszcze jedno! ja tam u ktorejs wczesniej wyczytalam ze "norwegianem" z dzieckiem sie na kolanach lata!! :szok::angry:co to jest! :angry:a gdzie tutaj bezpieczenstwo!! :szok::angry:??? tak ma byc?:szok: nie rozumiem..:no:

Kasia sliczna z ciebie dziewczyna powinnas sie czesciej pokazywac :-)
a Ryba tez ladna laseczka wiec nie wiem czemu nie chce sie pokazac :-)

Kasia ja lecialam w 32tc. samolotem 2 h do pl i bylo wszystko ok :tak: ale musisz miec pozwolenie od lekarza bo oni zadaja na lotnisku i brak tego zaswiadczenia i...nie lecisz :baffled: ja sie klocilam na ETIUDZIE bo jak dla mnie to jakas paranoja!!! jakby bylo cos nie tak z moja ciaza to bym nie leciala
przeciez kobiety w ciazy nie lataja by dziecku zaszkodzic jak sie zle czuja :szok::wściekła/y:
dla mnie ten przepis to cos w stylu dyskryminacji :dry::dry:

a co do latania z przypietym dzieckiem do siebie to luzik Kasia :-) do swojego pasa w samolocie dostajesz od stewardesy pasy dla dziecka i je doczepiasz do swoich :-)
mnie 2 razy tak posadzili ze siedzialysmy z Milenka same i jak juz bylo mozna sie odpiac to cale 3 miejsca byly nasze:-):-)

mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie czula i bedziesz mogla pojechac na ostatnie wakacje bez dziecka :-D:-D

ok my maykamy bo na dwojce leci NORSK TALENTER :-):-)
baaaardzo nam sie program podoba

do pozniej

reklama
dzieki lila! i za informacje tez.. no to juz z tymi pasami a propos latania z dzieciaczkiem to rozumiem.. :tak: to co innego jest..
..i fajnie ze mi napisalas o swoim doswiadczeniu w podrozowaniu samolotem w poznej ciazy.. TO NAPRAWDE POCIESZAJÅCE JEST! :-):-):-) OHHH..MAM WIELKÅ NADZIEJE.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

milego wieczorku przy telewizorku! :-D

Do góry