reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

zrobili ci cesarke na zyczenie??
ja pierwsza corke rodzilam w polsce,druga tutaj
no i faktycznie lepiej tutaj rodzic choc opieka podczas ciazy zdecydowanie lepsza w pl

no a mezczyzna by sie przydal :-) za duzo kobiet w rodzinie bedzie:-)
i oby byl bo kto wie,jeszcze maz bedzie chcial znowu probowac:-D:-D

Kasia,Ania,Agnieszka,Norge gdzie jestescie babiszonki:confused::confused::confused:

reklama
czesc dziewczynki, witaj rybanorge
Ja tez rodzilam w norwegii, w Stavanger w marcu, szpital bardzo dobry, opieka tez, poza tym, ze pediatra przyszedl zbadac po 2 dniach:wściekła/y:. Nie wiem jak w PL opieka porodowa, moje znajome nie narzekaly, chociaz to pewnie przypadek, albo sie trafi dobrze albo zle.
Bylismy dzis caly dzien na miescie, ostatnie zakupy przed wyjazdem. Zaczelam pakowac walize i jestem przerazona, ledwo sie mieszcze, a jeszcze wozek, fotelik i oczywiscie mala. Jutro mamy szczepienie i wizyte roczna, wiec grubachu pewnie bedzie upierdliwa.
Lilka najwazniejsze, zeby zdrowe bylo, ja tez wolalabym chlopaka teraz, moze sie udalo:-D

Aga mi tez badali corcie na drugi dzien
a w polsce od razu na porodowce byla pediatra i sprawdzala dziecko
ja nawet nie wiem czy oni badaja pod skala Apgar:confused: bo jesli tak to nie wiem ile miala Hania...nikt nic nie mowil

Aga to milego pobytu w pl!!! najedz sie za kolezanke kiszonej kapusty:-D:-D

kiedy wracasz???

Mi tez nie podali Aggpar, ale na wypisie jest napisane. Jasne za ciebie kiszonej kapusty, za siebie ogorkowa. :-D
Wracam 15 marca, nie wiem czy bede miala dostep do net, powinien byc to bede probowac byc na bierzaco

kurcze nie czytalam tych kartek z wypisu ze spzitala :-p:-p
ale jaja,ide czytac ile me dziecie dostalo :-D

oooo ogorkowa mhmhmm ja uwielbiam mega kwasna ogorkowa...jejuu najedz sie za mnie :sorry2: ale ci zazdroszcze noooo

milej podrozy i odezwij sie jak najszybciej

buzka:-)

ogorkowa to moja ulubiona zupa i juz od miesiaca za mna chodzi, tylko tu nie ma ogorkow:-D
Moze masz napisane ile dostala, niezle:-D

:-Dhej!Tak cesarka na zyczenie.Tylko tutaj trzeba tydzien predzej dac znac a ja mialam na tyle dobrze bo tutaj w Honefoss jest polski gin.Ja nienazekalam na opieke w tutejszym szpitalu.Opieka spoko.Ja tez corke rodzilam w Polsce natomiast syna tutaj.Ja w Polsce niestety takiej opieki niemialam!Lekarze byli tam wredni:wściekła/y:!!! Lepiej zeby byl syn bo twoj maz niezaprzestanie i bedzie probowal do bolu:-D!Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisalam?:sorry2:Mysle ze znasz sie na zartach?Moj syn byl chory,mial goraczke,biegunke ale ma jeszcze katar i kaszel.Ja tez jestem chora ale te chorobsko przyniosl moj maz z pracy i od tego sie zaczelo:angry:!Milego dnia:happy2:!

spoko spoko
ja to nie jakas damulka o kiepskim poczuciu humoru
a meza ostatnio spytalam czy jakby nastepna corka sie urodzila to czy by kiedys jeszcze chcial probowac na syna :-p
no odpowiedzial ze moze moze :szok::-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny. a ja sie nie odzywam bo strasznie zachorowalam. wczoraj do 4 rano na wiaderku przy lozku wymiotowalam, na zmiane z toaletå bo biegunka.biedne Malenstwo tez sie w brzuszku wilo - mam nadzieje ze nic Je nie bolalo i ze niewiele na tej akcji ucierpialo. Jorgeir uspokaja ze to taka norweska grypa zolådla i raczej tez ufam ze to nie jedzenie bo jadlam to co wszyscy (wyjasnie przy nastepnym razie). dzisiaj caly dzien w domu, nic mi nie wchodzi ale staram sie cos przekaszac.. mimo to zle sie czuje choc juz bez wyproznien.. ale jak sie zacznie to dzwonie na pogotowie..napisze jak sie bede lepiej czula. pozdrawiam. pa!

reklama
Do góry