reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Ewelinko , ale nie o to chodzi:no: .każdy z nas coś skrobie i pisze te swoje tzw :suche wiadomości czyli jak to spędza dzień czy dziecko pierdzi , jak i gdzie......

reklama
po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie i nie mam zalu za to ze Kasia powiedziala co jej na duzy lezy,,, prznajmniej sie dyskusja stworzyla:-D

ale ja musze uciekac do malego bo jednak ciezko jest i nie popisze sobie, ale przynajmniej poczytam;-)

Witajcie Kochane!
Na ten Nowy rok 2009 zycze Wam wszystkiego naj... naj... naj... i oby ten rok dla nas wszystkich byl o niebo lepszy niz ten co minal!!!

Aniu Zajac ja wierze ze wszystko zakonczy sie pelnym sukcesem, Tobie minie infekcj a Malensto niedlugo wroci z Wami do domu-zdrowe!pozytywne mysli sa teraz najwazniejsze i wiara w lepsze jutro!bede trzymac mocno kciuki o wszystko co najlepsze dla Was!jezsli mysli sie pozytywnie to pozytywne myslenie przyciaga pozytywne zdarzenia-i tego sie trzymaj!!!!a i oczywiscie super ze Filipka odlaczyli juz od tej maszyny :-) to dobrze wrozy:-)

Agata wspolczuje choroby Danielka , bo napewno malenstwo sie meczy a i Tobie nie jestt lekko na sercu patrzac na to wszystko!!!mam nadzieje ze szybciutko wroci do zdrowka i znow bedzie radosnym malym chlopczykiem!

Kasiu ale zes POSTA walnela!!!ale niestety masz racje!"
a tu od jakiegos czasu zdaje sie tylko sprawozdania suche i jak monologi bez zainteresowania innymi."-racja!!!

ja byc moze malo sie ostatnio odzywam ,ale czesto was czytam!!!nie mialam czasem czasu zeby pisac, ale to nie jedyny powod!!!odkad wrocilam do PL zmagalam sie z badaniami, ktore wciaz mi wychodzily do dupy!!!jak nie jedne to drugie!!!
stanelo na tym ze do Norge wracamy we trojke:-(ostatnie 3 dni starego roku spedzilam w szpitalu.to co sie stalo jeszcze do mnie nie dotarlo!!!No to tyle by bylo!

jeszcze raz wszystkiego naj... dla was w nowym 2009 r.

Ewelinko , ale nie o to chodzi:no: .każdy z nas coś skrobie i pisze te swoje tzw :suche wiadomości czyli jak to spędza dzień czy dziecko pierdzi , jak i gdzie......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam!

TAK! to wlanie o to tutaj przeciez chodzi. powyzalac sie, posmiac, pisac - porøwnywac - analizowac - pomagac sobie ale WSPØLNIE a nie w pojedynke jakby ktos prace doktoranckå pisal!!

dziewczyny ja SPIERDZAM (tak nawiåzujåc do Ani postu!!:-D), Jorgeir mi tu marudzi "czy dlugo jeszcze".. chyba popiescic sie chce.

dbnoc wszystkim!

Kasiu ja tez sie z Toba zgadzam :tak:

jak urodzil sie Gabriel mimo wszystko mialam czas aby tu zagladac i pisac,potem sie stalo,ze musialam sie wziasc za chlopaka ok. 3 tygodnia po narodzinach,bo w nocy mial dzien i robil nam imprezy...to spowodowalo,ze w dzien nie mialam sil na nic...nawet na jedzenie...w zasadzie pzrestalam jesc,jadlam jak juz mialam mdlosci z glodu...dopiero od dwoch tygodni czuje sie lepiej,znacznie lepiej,bo maly juz ladnie w nocy spi i ja dzieki temu tez,ale tez wzielam sie za swoja diete,jem zdrowo,dodatkowo biore witaminki i czuje sie dobrze
ale do czego nawiazuje,chodzi mi o to,ze w tym trudnym okresie zdarzylo mi sie napisac ze dwa razy i NIKT mi nawet nie odpisal zdawkowe czesc Lilka ..:sorry2: zrobilo mi sie przykro,i stwierdzilam,ze w takim razie nie bede juz tak tu zagladac jak kiedys,bo po co?
czytalam co pisalyscie,i tak juz dawnego klimatu nie czuje...mam nadzieje,ze sie poprawimy i bedzie tu jak dawniej :-)

przyznam mam zaleglosci w czytaniu,wiec nie bede nadrabiac,ale postaram sie od teraz czytac wszystko

Kasiu ciesze sie,ze mialas odwage z nas wszystkich napisac to co napisalas:tak::happy:

wiedzialam kiedy zagladnac:-)
jak mi milo,ze o mnie pamietacie :-):zawstydzona/y:
no wreszcie kobito:-D:-D:-D, jak bysmy mogly zapomiec:rofl2:

po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie i nie mam zalu za to ze Kasia powiedziala co jej na duzy lezy,,, prznajmniej sie dyskusja stworzyla:-D

ale ja musze uciekac do malego bo jednak ciezko jest i nie popisze sobie, ale przynajmniej poczytam;-)
ty tak jak Kasia jedna ręką pompuje druga na forum :-D

Witajcie Kochane!

Kasiu ale zes POSTA walnela!!!ale niestety masz racje!"
a tu od jakiegos czasu zdaje sie tylko sprawozdania suche i jak monologi bez zainteresowania innymi."-racja!!!

:tak::tak::tak:
ej ANIA ja sie zgubiłam kochana, niemożliwe:-:)-:)-(

Aneczko a czego Ty sie zgubilas?pomoc ci sie odznalezc?:-)
"ja byc moze malo sie ostatnio odzywam ,ale czesto was czytam!!!nie mialam czasem czasu zeby pisac, ale to nie jedyny powod!!!odkad wrocilam do PL zmagalam sie z badaniami, ktore wciaz mi wychodzily do dupy!!!jak nie jedne to drugie!!!
stanelo na tym ze do Norge wracamy we trojke:-(ostatnie 3 dni starego roku spedzilam w szpitalu.to co sie stalo jeszcze do mnie nie dotarlo!!!No to tyle by bylo!"

w tym co napisałaś , co sie stało?

reklama
Do góry