reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

A wiesz co ja to podobnie odczuwam i dokładnie tak jak ty mam wrażenie ja wchodzę w kogoś blog, oczywiście rozumiem , że czasu braknie na to wszystko , ale nie chodzi o codzienne pogaduchy i wielki szacun dla mamusiek , które maja czas tu zaglądać:tak:, ale forum nie służy do ignorowania innych.

reklama
Iza pytasz o plany. jedno co wiem to to ze Emmy do przedszkola jak skonczy mi sie macierzynskie nie daje. my widzisz jestesmy w takiej sytuacji ze ja do pracy nie bede musiala isc choc mimo wszystko rozpatrujemy takå mozliwosc a to z przyczyn takich zeby do ludzi wyjsc, na emeryture wypracowac tez trzeba no i nastepne macierzynskie z extra kaskå byloby extra!! ale to nie bedzie na caly etet i prawdopodobnie rzuce prace w hotelu na rzecz restauracji Jorgeira i wtedy bedziemy mogli zajmowac sie Emmå na zmiane.

Kasia a jak u Was pogoda , śniegu po pachy:confused:
u mnie trochę mroźnie ale tak to szarooooo:baffled::crazy:, a kurcze marzy mi sie śnieg i sani i szaleństw na śniegu:tak:.
Mój M w sobotę jedzie do Norwegii, i już szykuje dechę , ale w najbliższym wyciągu nie ma śniegu i juz zaciera ręce na Voss, no cóż .
no a jeszcze zapytam czy ktoś wie co tam z LILKą:confused:

ja tam nie wiem Aniu. czytalam WSZYSTKO i bez wybierania i nawet czasami po 20stron nadrabiania mialam!! po nocy siedzialam z laktatorem w reku i czytalam. rozumiem Ize bo Ona ogolnie udziela sie na innym ale i tak nas podczytuje, Ania Zajåc tez po cichu nas podczytuje i jest ok. jak ktoras gdzies jedzie czy cos ma przez dluzszy czas to ja tez nie wymagam no ale zeby nawet nie zapytac co tam, albo zapytac a potem NIC!!! a ja normalnie juz ostatnio nie nadrabiam i wiecie co? - sumienie stalej forumowiczki mnie normalnie przez to rusza!! to wogole ciezki temat do pisania dla mnie jest. sama nie wiem co o tym myslec.. Marta pisala o ciosie ze traci przyjaciølke, ja czuje sie juz tutaj podobnie. nie chce zeby mi wchodzic w dupe, to nie o to chodzi.. nie chce niczego na nikim wymuszac. mam nadzieje ze mnie rozumiecie, nie chce sie kløcic - to ostatnia rzecz..

Sorrki dziewczyny... Nie wiedzialam, ze moje informacje zostaja traktowane, jako "suche sprawozdania"... Zawsze myslalam, ze moge tu podzelic sie tym, co sie u mnie dzieje itp... moze sie pomylilam... Nie jestem osoba, ktora cale dnie spedza przed internetem i fakt, ze czasami nie pisalam przez kilka tygodni nie byl spowodowany brakiem zainteresowania... Nie bede sie tlumaczyc, bo kazda z Was, doskonale wie ile czasu poswieca sie malemu dziecku... Wczesniej mialm powazne problemy ciazowe ... a teraz jak kazdy mam swoje zycie, swoje problemy, z ktorymi nie zawsze chce sie dzielic z innymi.
Jezeli chodzi o Anie... to nie pisalam nic na forum - wolalam napisac do Niej wiadomosc prywatna.

PS czytam wszystkie posty...

zycze milej nocki

ja czasami pisze z Lilkå troche na NK . ogolnie jest ok. mam nadzieje ze nam sie pokaze i cos napisze sama.:-)
Ania u nas jest bardzo mroznie, w nocy spada nawet do -20 wiec chorøbska jezeli juz så to tylko te przywiezione przez turystøw - a tych tutaj teraz od groma i ciut ciut!! snieg lezy ale stary bo nie sypalo juz chyba ok 1mc. ale na stokach nasniezajå wiec tam ludzie majå raj!! :tak:

Kasia masz racje:tak: musimy sie poprawic bo ja pamietam tez ze ktoras z dziewczyn chyba wlasnie Ewelina pytala o krople na spanie dla dzieci a ja tyle razy mialam odpisac i nic z tego nie wyszlo, wiec o te pytanie do o mnie chyba chodzi:zawstydzona/y:

tak z nowym rokiem trzeba wprowadzic jakies dobre zmiany.

ja tez sie zastanawialam co z Lilka, ale nie dziwie sie ze nie pisze bo ja z dwojka czasem tylko czytam i nie mam jak odpisac a co dopiero przy trojce:szok: szacuneczek dla niej:tak:

a ja noga bujam malego w wozku, bo przysnal pewnie na 10 minut i znowu sie obudzi. Najwyrazniej go boli jednak ten brzuszek od tych wymiotow:-(

reklama
Ewelina oczywiscie ze mozesz pisac to co tylko chcesz i masz potrzebe bo po to tutaj jestesmy, i nikt nie oczekuje ze bedziesz sie wywnetrzniac i wyciågac na støl wszystkie swoje problemy i inne taki. ludzie majå rozne potrzeby i odczucia na ile mogå sie dzielic z innymi . ten post byl skierowany do wszystkich - ten post to byl apel. ze jesli juz ktos czyms sie dzieli a juz szczegolnie KONKRETNIE kogos pyta to przez szacunek nalezaloby odpowiedziec. nie ze chørem to nie tak ale niektore osoby så mniej lub bardziej egocentryczne. ja tez nie ma czasu siedziec na okråglo przed kompem, tez mam dzidzie do zajecia sie no ale wlasnie - robie wszystko co w mojej mocy zeby byc na bierzåco i WSZYSTKIM røwno poswiecic czasu..

faktem jest ze ostatnio przestalam niektore sprawy juz komentowac no i moze jest to pewnego rodzaju wyjscie..

Do góry