reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
Zobaczymy co tam wyszlo, zdam jutro relacje. A wizyta bardzo mi nie pasuje bo bylam umowiona z kolezankami i ich dziecmi, wiec znowu grubachu nie spotka kozielanek:no:. Teraz dopiero po swietach bedziemy sie widziec

Urodziny sa 6 marca i bede w PL, troche dlatego tez jade, zeby tam zrobic. Impreza bedzie spora, ok 20 osob. Cala rodzina ze strony mojej mamy (4 ciotki i dziadkowie) mieszkaja na obluzu i zawsze wszystkie imprezy tak obchodzimy, swieta tez zawsze razem, tylko, ze jeszcze dolacza rodzinka z Wroclawia:-D
Jeszcze nie mam nic zaplanowane, na pewno jakis obiad i ciasto, tort zamowiony. Dopiero jak przyjade to bedziemy z mama myslec. Szkoda, ze mojego nie bedzie, ale ktos musi pracowac. Jak wrocimy to 31 marca robimy urodziny dzieciaczkow wspolnie z grupa ze szkoly rodzenia, tutaj tatus sie zalapie:-)

u mnie bylo podonie , zjechalam na impreze do PL ,beż tatuśka:-:)-:)-(, cezary mial podwójna imprezę, rodzinnie z tortem , potem taki mini kinder bal dla wszyskich znajomych z dzieciakami mniej więcej w jego wieku.polecam Justynkę na ABRAHAMA, tam maja pyszne ciasta i torty.

trzymam kciuki za malą , napewno będzie dobrze . dobranoc

Bylismy dzis w szpitalu i nic sie nie dowiedzialam. Ma jakiegos wirusa we krwi wiec jeszcze raz dzisiaj pobierali, ale leczyc nie trzeba na razie. Poza tym lekarka stwierdzila, ze wyszly bardzo dziwne wyniki moczu ale tez nic nie trzeba z tym robic. Za tydzin ja bede w PL to mam podejsc do pediatry i osluchac mala

Bylismy dzis w szpitalu i nic sie nie dowiedzialam. Ma jakiegos wirusa we krwi wiec jeszcze raz dzisiaj pobierali, ale leczyc nie trzeba na razie. Poza tym lekarka stwierdzila, ze wyszly bardzo dziwne wyniki moczu ale tez nic nie trzeba z tym robic. Za tydzin ja bede w PL to mam podejsc do pediatry i osluchac mala

leczyc nie trzeba , nic nie robic , o rany , ale podejście:):szok::szok::szok:a jekigo masz pediatre w PL, jakis dobry, polecasz?

Ostatnio bylismy w szpitalu i zajmowala sie nami dr Patynska, super babka, przemila i wiecznie usmiechnieta. Zreszta prawie wszystkie na oddziele byly swietne, poza jedna. Mysle, ze teraz tez do niej skocze. Ale z wynikami krwi tak jak ty musialam zasowac do Redlowa:dry:
Nie mam na razie wyrobionej ksiazeczki zdrowia dla malej, wiec nie wiem, czy ktos mnie w przychodni przyjmie, dopiero w wakacje bede miala wiecej czasu to sie tym zajme.

Agnieszko bez książeczki ani rusz , chyba , że twój urok osobisty:) dosc , że czepiaja sie o ksiażeczkę to jeszcze jest limit pacjentów, a jak nie staniesz 0 7 godz w kolejce przed przychodnia to to juz lipa, masakra więc ja sobie odpusczam tam lekarzy, chociaż jeden jest fajny, kieruje na wszystkie badania i wyklucza potem wszystko po kolei, tak mialam z tym moczem.

a jak reszta naszych Mam , gdzie sie podzialy, zajęte?

reklama
Zeszlym razem mialam inny przypadek bo od razu pojechalam do szpitala i tam zrobili badania i ja zostawili. Mala miala wtedy 2 miesiace i nawet peselu jeszcze nie mialam. Donioslam im pozniej, ale wiem, ze bez ksiazeczki sie nie obejdzie. Poza tym musze i swoja uzupelnic, bo tam recepty z 2002 roku:szok:
Pozostale mamy pewnie odpoczywaja z rodzinka, weekend sie zaczal. A ja juz w srode do PL, musze pomyslec co zabrac i jak sie zapakowac. Najgorzej, ze samolot mam o 06.00, czyli trzeba wstac co najmniej o 4:szok:

Do góry