reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no tak , mój wył bo chciał wstac i iśc do salonu sie bawic i na bajeczki:tak:.
Agnieszka olej to ,sorki , że tak napisałam , ale kobietko pomysl tez o sobie , napewno jej nie zaszkodzisz , że troche dłużej posiedzisz u mamy:tak:.a z tym Mrzezinem to tam kupilismy właśnie ziemię, ale przeraża mnie dojazd , wiesz jaka tam jest paskudna droga i jakie zadupie:rofl2:....

reklama
a to gratulacje, ale wiesz rewa, czy kosakowo tez zadupie, no droge to mogliby zrobic. w Mrzezinie jak bylam u kumpeli na 18-tce to rozwalilam noge, bo usiadlam na wystajacym kawalku blachy. Jak poszlam do chirurga po 2 dniach to mnie opierdzielil, ze tak pozno i musial saczek wszywac.
moi rodzice za to coraz czesciej mowia o sprzedarzy domu w Kazimierzu i kupnie w Pucku albo w okolicach.

a z ta noga to nie wesoło:(
ALE dlaczego , w Kazimierzu jest pieknie?chodzi o te nowe plany gminy , czy bliżej miasta?

Aniu jesli do mnie bylo to pytanie o akcje samochodzikowa to po prsotu stanela w miejscu!mezus obiecal ze jutro to zalatwi:)
Agus ja tez nie chce Cie nastawiac przeciw ale Ania ma racje co do tego ze mogalbys troszke dluzej zostac w PL i troszke odzyc, ale zrobisz oczywiscie jak bedziesz chciala i jak uwazasz!ja zreszta do dzis nie moge tego wszystkiego pojac co napisalas...:-:)confused:nie dociera to do mnie!!!ale wierze ze wszystko sie dobrze ulozy!czego oczywiscie Ci zycze:tak:;-)
a jesli chodzi o nocne zabawy to nasz Kuba jak mial ok roku, moze troszke ponad tez potrafil wstawac w nocy i 3-4 godziny nie spac bo mu sie na zabawy zbieralo!
moze to domena malych dzieci?:rofl2::baffled:;-)
kurcze dziewczyny jestem przerazona slyszalam ze w drugiej ciazy brzucho rosnie szybciej i jest wiekszy?prawda to?Agata, Aga, Lila jak to jest?powiedzcie?normalnie momentami czuje sie jakbym byla w ciazy:-D, jakos mi brzuch przeszkadza!!!chyba mam jakies paranoje juz:baffled:
a tak na marginesie chce mi sie coli jak cholera, wiem ze nie powinno sie pic ale mi sie chce....i musze!!!:rofl2::baffled::wściekła/y:

nie od miasta juz sie odzwyczaili, wczesniej mieszkalismy w gdyni, wiec teraz to troche zadupie, pucka nie lepszy. jakos marza o spokojnej okolicy, moze blizej morza itd.
a dom jest za duzy dla nich, teraz mieszka jeszcze moj brat ale nie wiadomo czy zostanie tam na stale, a to sa 3 pietra, kupe sprzatania i kasy na ogrzewanie

No tak samo maja moi teściowie , ten sam problem , ale oni raczej się nie wyprowadza , bo dopiero co zbudowali ten dom, trzy pietra i każdy poszedł w swoja strone:tak: , mieszkaja sami, no ale teraz jak zjadę to wbijamy sie z Czarkiem do nich:-D, bo te na chyloni sprzedalismy w wakacje, troche mi szkoda , bo co na swoim to na swoim , a ja lubie miec spokój i troche intymności, a wiadomo jak to bywa ....
Niunia do ciebie kochaniutka to bylo z autkiem:-D, a co do coli , wczoraj czytałam na wirtualnej o szkodliwosci na płód , jak chcesz to sobie poszperaj i poczytaj, podsumowując , nie dajmy sie zwariowac , ja też chlałam colę:-D jak zaciążyłam, wszystko w umiarze:tak:, chyba puszczke dziennie , ale miałam takie parcie na nią , że nie mogłam sie powstrzymac , najgorzej jak leżałam te dwa miechy w szpitalu, to mi przemycali i pokryjomu piłam, bo piguły zabraniały:rofl2:

Ostatnia edycja:
niunia mi sie z brzuchem nie sprawdzilo, do 20 tygodnia wcale nie bylo widac i nosilam swoje rzeczy, a potem niewiele, chyba ostatnie 2 miesiace wyszedl, ale wcale nie taki duzy.:-D
ja tam pilam czasem cole, bo tez mnie nachodzilo, troche pewnie mozna, byle nie za duzo bo wyplukuje zelazo.
a co do wyjazdy, to jeszcze moge zmienic zdanie i zostac dluzej, zobaczymy jak bedzie

Aniu ja o tej metodzie Helen Doron nie slyszalam!a to myslisz o tym dla Czarusia?
poczytałam na necie i jedna koleżanka z BB prowadziła swoje dziecko na te zajęcia i opisała na czym polegaja , jak dla mnie bomba:yes:, sa bardzo atrakcyjne i jestem na tak , teraz tylko kwestia męża ,czy sie zgodzi , bo ksztuja nie mało, za semstr 600 zł:szok:, nowy nabór jest w lutymi rwa do czerwca , zajęcia dwa razy w tygodniu , ja nie pracuje to czasu mam wiele , a jak ma to jakoś rozwinąc Czarka to jestem napalona. W gdyni sa trzy punkty z tym nauczaniem i w pucku tez , ale ja wole do Gdyni , znam jak własna kieszen , więc jest mi bliższa sercu mimo , że do pucka mam bliżej.
Tampeza, mam nadzieje , że zmienisz zdanie.A z tą cola to nie miałam pojęcia , że wypukłuje żelazo:baffled:, no proszę:dry:

reklama
u mnie nocami tez jazda, bo maly w dzien ma noc a w nocy dzien:baffled: dzisiaj go w dzien troche budzilam wiec moze bedzie lepiej. Sandra tez o 2 sie obudzila i wolala ze chce bajki i do salonu. Musialam ja klasc od nowa, ale na szczescie sie udalo i spala do prawie 7 rano:tak:

bylismy dzisiaj na kontroli z malym. Juz wazy 3800. Od poniedzialku 200 gram przybral... kurcze rosnie w oczach:szok: ale mleczka to sobie nie zaluje, wiec moze dlatego.

Sandrze tez snieg sie bardzo podobal:-)

Niunia co do brzuszka to chyba nie ma zasady bo znowu ja mialam wiekszy przy Sandrze niz z Danielem.

A i dzisiaj kupilam w polskim sklepie pierogi z serem bialym, ale byla wyzera:-)

i zamowilam piergoi na swieta, nawet nie drogo 32 korony za 400 gram, jak sie zamowi z gory, bo jak nie to 40, tak czy tak to nie drogo za gotowe;-)

u mnie maly ssanie wieczorne wlaczyl, wiec tylko pewnie poczytam bo juz pisac sie nie da przez jakis czas, pewnie do poznego wieczora:baffled:

Do góry