niunia5001
mama Kubusia
Aga ja konczyla studia na SGGW w Warszawie!i jakos nie przypadla mi do gustu ta nasza stolica, ale mimo to milo wspominam te czasy:-)niestety pierwszy rok studiow powtarzalam bo zawalilam chemie (nieorg. i org.)-ale glab ze mnie
wczesniej chodzilam do liceum ekonomiczno-administracyjnego wiec moje studia troche nie po drodze mi sie jakos wybraly!ale nie zaluje!
i oby Malenstwo przesypialo Ci kolejne noce a starsza corcie zeby sie nie budzila na zabawe;-)
Ania to jak mozna rozlozyc na raty to superancko, ale jak zapiszesz Czarusia na te zajecia to dluzej zagoscisz w PL?;-)
Agata wlasnie o tym obcinaniu i nie farbowaniu wlosow w ciazy to i ja slyszalam , ale to sa dla mnie jakies paranoje, bo ja z Kuba w ciazy podcinalam wlosy i farbowalam, i teraz jak wroce do PL tez zamierzam wybrac sie do fryzjera!
a co do kawy to tez pije bo mam takie samo niskie cisnienie Agata co ty, nie daj Boze jak na deszcz sie zanosi to juz po mnie!
kurcze i wspolczuje Ci tych nocek bo to naprawde jest meczace!a samopoczucie na drugi dzien fatalne!
wecie co ile razy ja sie zastanawialam jak Wy sobie dajecie z 2 lub 3 dzieci rade?jak Wy sie czujecie po nieprzespanej nocy?i znajdujecie czas na ksiazki, komputer, gotowanie, pranie sprzatanie itd!!!PODZIWIAM!!!ale juz niedlugo TZN ZA JAKIES 8 MIESIECY:-)dowiem sie tego sama i bede myslec o tym jak zrobic zeby przetrwac

Ania to jak mozna rozlozyc na raty to superancko, ale jak zapiszesz Czarusia na te zajecia to dluzej zagoscisz w PL?;-)
Agata wlasnie o tym obcinaniu i nie farbowaniu wlosow w ciazy to i ja slyszalam , ale to sa dla mnie jakies paranoje, bo ja z Kuba w ciazy podcinalam wlosy i farbowalam, i teraz jak wroce do PL tez zamierzam wybrac sie do fryzjera!

wecie co ile razy ja sie zastanawialam jak Wy sobie dajecie z 2 lub 3 dzieci rade?jak Wy sie czujecie po nieprzespanej nocy?i znajdujecie czas na ksiazki, komputer, gotowanie, pranie sprzatanie itd!!!PODZIWIAM!!!ale juz niedlugo TZN ZA JAKIES 8 MIESIECY:-)dowiem sie tego sama i bede myslec o tym jak zrobic zeby przetrwac