Ewelina milo cię widziecWitam serdecznie
Nie pisałam wcześniej, bo jakoś sporo zajęć mam przy naszej córci... W dzień jest najcudowniejszym dzieciaczkiem na świecie ślicznie spi, ładnie je... - 0 problemów... Za to w nocy ...jest strasznie
Mała nie śpi, płacze, wymusza cały czas cycuszka, no i musimy Ją nosic na rękach... Juz nie wiem, co robić, bo ma przestawiony rytm dzienny (dzień ma za noc i odwrotnie)... Od 2 dni podaję Jej herbatkę koperkową. Przedwczoraj przespała całą noc (budziła się tylko na karmienie), ale dzisiaj w nocu znowu dała nam popalić...
Może macie dziewczyny jaieś sposoby na przestawienie małej??
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
O 13:30 czeka nie wizyta siostry srodowiskowej.
Jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentów związanych z zarejestrowaniem Małej, potem czeka nas wyprawa do ambasady po paszport. Mam nadzieje, że uda nam się wyjechac na Święta do Polski... Planujemy 25.XII. zrobić Nicolce chrzest...
Uciakam
Spróbuję wkleić zdjęcia Nicolki, ale nie obiecuję, cszy mi sie to uda.

Ania ja juz tez po spacerku , u mnie dzisiaj śnieg napadał , ale szybko topnieje , więc zero radochy dal małego, ogarnełam mieszkanko i teraz pichce obiadek, no Cezary dzisaij mam jakiegoś jobla w głowie , wszystko dewastuje , nie moge go oduczyc wchodzenia na stół, raz nic nie zaareagowałam i mi wlazł na głowe, widzę , że jak mu dasz jeden palec bierze całą łapęAguns jak to kontrolowac?chyba noramlne ze sa dzieci a ty jestes zona i powinnas wiedziec gdzie jest i kiedy zamierza wrocic!jestescie przeciez rodzina!nie moge tego pojac!zostajesz sama z dwojka dzieci na caly dzien a to nie lada wyzwanie zeby to wszystko ogarnac!kurcze mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!ze bedzie jednak dobrze!:-)
Aniu zaden wstyd ze na nocik nie robi!naprawde!mojej szwagierki ( Patrycji) maly zaczal dopiero w wieku 3 lat wiec nie martw sie napewno sie przekona do nocnika, Czarus ma dopiero dwa latka, daj mu troszke czasu!a moze nagle z dnia na dzien zacznie siusiac na nocik i wolac?mojej siostry z kolei ma 2latka i 8 m-cy i siusiu na nocik zrobi ale juz cos wiecej to trzeba mu pieluche zakladac!mojego brata syn ma 3 lata i dopiero niedawno zaczal na nocik robic, uczyli go pol roku siadania na nocik!wiec jak widzisz roznie dzeci podchodza do nocniczka!nie ma sie czym martwic!naprawde!:-)
My juz po spacerku, zimno u nas ze hej!ale fajne powietrze i sloneczko swieci:-)!obecnie mnie glowa strasznie boli!musze sie wziac za obiad ale jakos mi to nie idzie!!!