reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Nie Agnieszko myślałam o Gdyni.
wiesz co to nie masz wesoło , dają ci popalic:wściekła/y: :-(, i jeszcze ty osłabiona .wiesz co czytałam gdzieś na BB , że jak się pojawiało drugie dziecko to strasze strasznie zaczęło sypiac w nocy , w dzien super okazywalo milośc i nie wykazywało żadnej zazdrości , ale nocki były koszmarne, bo od urodzenia sie rodzeństwa w nocy zaczęło sie kongo:plakało i bardzo potrzebowało bliskości rodziców:-:)szok:, może Lamia przechodzi taki okres właśnie, no nie wiem.:sorry2:,mam nadzieje , że z czasem sie wszystko ureguluje i ty dojdziesz do siebie:-). dobra ja uciekam , nie chce mi sie spac , ale moje oczeta juz sa zmęczone:baffled:.
pa:)

reklama
Kasiu Dziekuje :-)!!!!
chyba sobie poradze ale jak co to bede pisac ;-).
Mamy nowa kolezanke na forum BB :tak:!!!
Witamy i zapraszamy :tak::-)!!!

Ja zmykam tez do lozeczka, Maya cos zasnac dzisiaj nie moze....a jutro ciezki dzienw wkuchni ale Tomek juz ma urlpo na czas odwiedzin wiec pomoze mi w tym i owym.
Spokojnch Snow dla Was i Waszych Maluszkow :-)

a to mozliwe ana, ale w wakacje.
wlasnie tak mysle ze to moze zazdrosc, chociaz ona zawsze kiepsko sypiala, teraz tylko to sie nasililo
dobra ja tez zmykam spac. dobranoc

tak , tak w wakacje:-D
No właśnie widziałam , że nowa koleżanka sie przedstawiła , mam nadzieję , że do nas i tu zawita:tak:,
Witaj Kamilo:-).

Cześc dziewczyny
wiecie co przeszukuję neta i nasża stronke z jedzonkiem , ale nic mnie jeszcze nie natchnęło , a jestem w pilnej potrzebie:tak:, w sobote mam małą i bardzo skromną imprezke , ale nie wiem co mam przygotowac do jedzonka , napewno sałatke jakąś wykombinuję , może ta z feta albo Lilki kurczakową, no ale co dalej , wiem , ze całe towarzystwo i mój mąż lubia krewetki , ale nie mam pojęcia w jakiej postaci i jeszcze jak widze fotki obok przypisów to mi sie odechciewa , ja po prostu nie lubie owoców morza , kiedys sie zatrułam ośmiornicą i nie moge tego tknac , normalnie mam traumę:rofl2:, macie jakies pomysły, pomóżcie kochane , ale żęby coś łatwego i nie czasochłonnego , bo nie mam czasu , w niedziele mam test kończący semestr ....:baffled:
DZIEWCZYNY MOŻNA TU DOSTAC NORMALNY MAJONEZ?

Ostatnia edycja:
witajcie
my po spacerku
boszzzz....2 godziny zajelo mi wyszykowanie calej trojki na spacer:angry:
az na koncu mialam takiego nerwa,ze burczalam na dzieci:baffled:

Ana kurczakowa salatka jest boska,ostatnio zrobilam tez wegetarianska i goscie sie zajadali
Aniu nie narobisz sie a wszystkim uszy beda sie trzesc jak zrobisz gyrosa:-)
jesli jestes zainteresowana to jak bede miala wolne rece to ci napisze co i jak i z czym :-) u mnie wszyscy sie najedli i stekali ze ruszyc sie nie moga:-D:rofl2:

witajcie
my po spacerku
boszzzz....2 godziny zajelo mi wyszykowanie calej trojki na spacer:angry:
az na koncu mialam takiego nerwa,ze burczalam na dzieci:baffled:

Ana kurczakowa salatka jest boska,ostatnio zrobilam tez wegetarianska i goscie sie zajadali
Aniu nie narobisz sie a wszystkim uszy beda sie trzesc jak zrobisz gyrosa:-)
jesli jestes zainteresowana to jak bede miala wolne rece to ci napisze co i jak i z czym :-) u mnie wszyscy sie najedli i stekali ze ruszyc sie nie moga:-D:rofl2:

no wyobrażam sobie z tym szykowaniem:-D:rofl2:
zkorzystam Lilka:tak:, proszę:tak:
ja tez dzisiaj bylam na spacerku , ale króciutko , bo pogoda do bani, Czarusiek jak zwukle chcial iśc do sklepiku i naciągnal mnie na brum -brumka, teraz po chacie skacze i jeździ mi po meblach i sprzecię AGD::)))

Ostatnia edycja:
Aniu na gyrosa filet z kurczaka,ja na osobe liczylam 1,5 fileta:tak:
nie ma tutaj przyprawy do gyrosa ale ja szukalam,probowalam i znalazlam! firmy HINDU przyprawa Kebab cos tam;-)
filety kroisz w paseczki,kroisz na wieksze kosteczki,przyprawiasz i smazysz
do gyrosa usmaz frytki lub podaj pieczone ziemniaki w mundurkach
do gyrosa i tych ziemniakow/frytek zrob sos czosnkowy,naprawde pychotka!!
jako salatke polecam np wegetarianska,z kurczaka nie za bardzo pasuje,bo za duzo tego kuraka by bylo:-)

salatka wegetarianska to: pomidory,ogorek surowy,ser zolty,jajka ugotowane na twardo,majonez,sol,pieprz
proporcje: wszystkiego ma byc po tyle samo
pomidory,ogorek,jajka kroimy w podluzne paseczki tak na 3cm,nie krocej bo papka sie zrobi,ser zolty zetrzyj na najwiekszych oczkach,dopraw sola i pieprzem i majonezem-ale z majonezem uwazaj,bo pomidor i ogorek puszcza sok,i majonez tak fajnie sie rozsmaruje i wcale duzo go nie potrzeba

no i tyle,gyroska juz masz:-)
salatke mozesz zrobic jeszcze pekinska,ser feta,kukurydza,pomidor,ogorek,z sosem czosnkowym

w czyms jeszcze pomoc?:-)

Lilka wspolczuje, u mnie tez zawsze szykowanie trwa i trwa, az mi sie odechciewa wychodzic.
dzis kupilam Lamii kolczyki, kolka, miala juz chyba z 5 par zapinanych na sztyft, ale jak tylko jej sie nudzi to sciaga je. mam nadzieje ze tych nie da rady.
mlodsza przespala dzis cala noc bez karmienia, no ale nie spala od 14 do wieczora wiec po prostu padla.
Ana jest zwykly majonez, ta sama nazwa, w tubkach do wyciskania, zolte opakowanie.

reklama
no to ja tez sie dolacze z marudzeniem troche na dzieci:-p

wiecie nie wiem co z tym malym,,, ciagle marudzi w nocy mi sie budzi co godzina maks. Tylko raczki i raczki. Myslalam ze moze go cos boli ale przechodzi mu od razu jak tylko go ukolysze i poloze przy sercu:szok: nic zrobic nie moge. Dzisiaj tylko zakupy byly ale tez marudzil. Potem pospla cale 40 minut i od nowa:baffled: teraz udalo mi sie go troche uspokoic i lezy w wozku przy okapie i slucha, ale nie spi:szok:

nic ide sprobowac cos zrobic zanim znowu zacznie

Sandra za to w miare grzeczna i spi wieczorami i cala noc, ale oczywiscie przy kombinacji wychodzenia i zalatwiania czegos miedzy 12 a 13 zeby drzemke krotka w aucie uciela, bo innaczej by nie przeszlo. Ale przynajmniej zakupy sie zrobi, albo cos zalatwi w spokoju. Albo poprostu jade sobie na mojego ulubionego shella na kawke latte, ale pamietajcie ze jakbyscie kupowaly to tylko na shell selected bo na innych to dupna kawe maja, ostatnio wylalam, bo sie pic nie dalo:crazy:

Do góry