reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no temat ciekawy, na studiach miałam wykłady z tego zakresu , naprawdę mnie zinteresowało pare kwesii, a jakiś czas temu zachaczyłam książę o kobiecie , która była papieżem, i o tajemnicach kościoła kat.:tak:, a czytałyście moze coś o iluminatach i zakonie:confused:

reklama
Lilka z Panem Tadeuszem to jak najbardziej sie zgadzam, do tej pory calego nie przeczytalam:szok:, i to jest chyba jedyna lektura, ktorej nie czytalam. Mnie wciagnely noce i dnie tak, ze przelecialam wszystkie tomy.
moje mlodsze wlasnie zasnelo, padla bo nie spala od 14, ciekawe na jak dlugo:dry:

ana ja kupilam phil and teds i to chwile po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, na razie sprawuje sie ok, mala lezy na dole, a starsza siedzi sobie u gory i najwazniejsze ze mieszcze sie w kazdym sklepie do kasy

nie Aniu, ja troche wiecej niz zakonami illuminatow interesowalam sie masoneriå - a to troche powiåzane jest..

a Pan Tadeusz? dopisuje sie do klubu Lili i tampezy - po paru przeczytanych stronach juz wiedzialam ze niecierpie!! i nie przeczytalam o to przecie"epopeja narodowa" jest!! :-D

tampeza a jåk wogole dziewczynki ci spiå w nocy? grubcio to pewnie ma juz system ale Yasminka? spiå w jednym pokoju czy masz Malenkå przy sobie? ile razy budzi sie na jedzonko?

ana ja kupilam phil and teds i to chwile po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, na razie sprawuje sie ok, mala lezy na dole, a starsza siedzi sobie u gory i najwazniejsze ze mieszcze sie w kazdym sklepie do kasy
Czarny?a to jest mozliwe , że cie widzialam na tym placu na plaży:confused:

mi to od razu Shrek sie przypomina:)
4zo27lu.jpg

reklama
ana wozek mam szary z czarnymi elementami, ale czy bylas w stavanger albo sandnes, ze myslisz ze mnie widzialas?
kasia ze spaniem jest tragedia, mala budzi sie 2 razy w nocy na jedzenie, ale cale popoludnia i wieczory nie spi tylko wyje, zasypia dopiero kolo23-24. tak jak dzis obudzila sie po spacerze o 14 i zasnela dopiero godzine temu.
lamia za to chodzi spac o 20 ale kilka razy sie budzi w nocy i kolo 24 budzi sie calkowicie krzyczy i musze ja zabierac do siebie.
ogolnie ostatnio bardzo sie zle czuje, jakas oslabiona jestem, najpierw przeziebienie, teraz gardlo mi nawala i codziennie boli mnie glowa. musze umowic sie do lekarza i przy okazji sprawdzic poziom zelaza bo mialam silna anemie przed porodem

Do góry