reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

czesc
male mi wcale nie daje zasiasc do kompa, tylko by sie nosila, zwlaszcza wieczorami. u nas wlasnie grad zasowa i okropny wiatr.
niunia wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
kasia u mnie byli swiadkowie Jehowy i jak sie dowiedzieli ze jestem polka to zaczeli przysylac polke do mnie i tez znajdowalam w skrzynce straznice
Agnieszka to nie ciekawą macie pogodę:baffled:, najgorszy ten wiatr, no nie cierpie:crazy:.a z tym noszeniem to wspołczuje, bo tez to przechodziłam. A jak starsza , chodzi jeszcze do przedszkola?

Aniu ja od dziecka czytalam ksiazki,taka maniaczka jestem :-)
ostatnio dostalismy taka szafke na ksiazki i wylozylam wszystkie ksiazki jakie sobie sama kupowalam jeszcze w pl,i goscie nie wiedziec czemu mysleli,ze to Karola kolekcja :baffled: no moze jest po studiach w przeciwienstwie do mnie,ale zeby od razu myslec z gory ze to jego ksiazki:dry::confused: no dziwnie sie poczulam :dry:

ja mam w planach przeczytac te zbrodnie i kare oraz 3 tomy chlopow:rofl2:
a to wszystko po to,bo nie mam matury a zamierzam do niej podejsc w 2010 :happy: wiec musze sie zaczac przygotowywac,bo z glowki wylecialo ojj wylecialo :sorry2::zawstydzona/y:

Ania 26 listopada powiadasz...no to po porodzie Hani sie odezwalam :-)

a tak z innej beczki
w pazdzierniku Skatte przyslalo nam list z kwota jaka nam musza zwrocic po rozliczeniu
polowa listopada za nami a kasy na koncie NIET :no:
do kiedy maja czas na zwrot?? mialam nadzieje,ze bedzie krotko po tej informacji,a tu kiszka
Wiesz co zadziwiasz mnie , jejku ile ty masz siły , ja to jakos osiadłam na pupie i nic, a ty ....dobra dosyc tego chwalenia:rofl2::-D

reklama
hej kobitki moje kochane!
fggf6sg.gif

jak tak czytam o tym ze Lila tak czyta ksiazki to sama nabralam ochoty na czytanie!ja tez lubie czytac tylko czasu mi brak!a ja Wam polecam ksiazke BEZ MOJEJ ZGODY ja osobiscie nie czytalam ale jest podobno super!no musze leciec jesc obiadek odezwe sie pozniej!
:-)

ja tez uwielbiam czytac, ale ostatnio brak czasu, zwlaszcza przy tym malym wyjcu
rzeczywiscie Lilka ty to masz zapal
ana mala chodzi do przedszkola ale w tym tygodniu tylko 2 razy

Lilka ja tak na szybko bo ide malego kapac, zeby nie kontynowal spania nocnego, bo wczoraj obudzil sie o 24 i koniec bylo, tylko czuwanie do rana:szok:

zapalenie nie bolalo mnie tak bardzo w piersiach bo rozmasowywalam to wszystko i mleko lecialo, najgorsza byla goraczka przez kilka dni po 40 stopni:szok:

a co do podatku to trzeba tam sie zglosic, bo moj znajomy czekal i czekal az w koncu poszlismy tam i okazalo sie ze nie wiedza czemu nie wyplacili i zrobili to od razu wraz z odsetkami za zwloke:crazy: wiec zadzwoncie przynajmniej albo niech maz podjedzie z tym papierem gdzie jest napisane ze wam sie nalezy i zapyta kiedy je dostanie.

Wpadne pozniej;-)

hej dziewczyny. ja dzisiaj pøl dnia u J. w pracy bylam. mialam mu zrobic takie tablo z korkøw do wina na menu ale maszynke do takiego specjalnego kleju ktosskroil i tyle bylo pracy..wiec przesiedzialam w biurze jak ta cipeczka, w wiekszosci na niecie czyli ogolnie to samo co w domu tyle ze w innym otoczeniu...

a jesli møwimy o ksiåzkach to ja znowu moglabym wyliczyc na palcach jednej (no moze dwøch) jakich lektur nie przeczytalam. i z lkiteratury ja wprost uwielbiam okres pozytywizmu czyli te wszystkie ksiåzki o ktorych mowa: "Chlopi", "Zbrodnia i kara" oraz inne kobyly - "Lalka", "nad Niemnem" etc... to så wlasnie ksiåzki ktore zamawiam sobie do swojej polskiej biblioteczki w pierwszej kolejnosci!! O! i jeszcze "Krzyzakøw" kocham!! :-D i Emma tez bedzie czytac! - NORMALNIE JAKBY CO TO JÅ DO TEGO ZMUSZE!!!! JESC NIE DAM - CZYTAC KAZE!!! :-D:-D:-D

Kasia ty WARIATKO:-D:-D:-D,
Krzyżaków normalnie nie mogłam przetrawic , ciężko mi było , ale w której to było klasie???:rofl2:

Kasia - dokladam sie do tego pozytywizmu:tak: pamietam ze ludzie nie mogli zrozumiec co ja w Lalce czy Nad Niemnem widzialam, a ja poprostu uwielbialam to czytac;-)

teraz tez lubie sobie poczytac, ogolnie mol ksiazkowy ze mnie. Mam lekka przerwe akurat teraz, ale wszytko nadrobie. Polecam Francisse Rivers. Taka lekka literatura a jeszcze jak ktos lubi chrzescijanskie historie to naprawde polecam. Niektore sa typowo bibilijne, a nie ktore poprstu z watkiem chrzescijanskiem. Polecam Potege Milosci tej autorki. Nie znam osoby ktora nie bylaby pod wrazeniem potem;-)

Aniu ja nie pamietam w ktorej klasie "Krzyzacy" byli (moze w 5-tej) bo ja ich czytalam chyba z 7razy i to w røznym wieku.. z literatury chrzescijanskiej to przypomnialo mi sie Ania pisala o Paulo Coelho.. sorry ale akurat ja nie trawie tego Pana!! o religii lubie czytac jesli traktuje o sredniowieczu szczegolnie o inkwizycji bo ja mam historycznego hopelka na punkcie tej epoki.. OOO!! i dlatego tez ci "Krzyzacy"!! - powracajåc do punktu wyjscia!! :-D

reklama
o wiadomo , każdy ma inny gust:tak:, moze trochę facet jest przerklamowany , a Brida to juz taka odgrzewana:rofl2:, ja natomoast lubie tez poezję, Gombrowicza , Hłaska i literature wojenną

Do góry