reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
A co do wydawania pieniędzy ja znowu odwiedziłam strone :www.bonprix.pl
i leży mi troche , bo jeszcze nic nie powiedzialam mojemu:-D, Kasia ta oja babcie to chyba oszlaleje , jak listonosz przyjdzie:rofl2: z druga paczką:rofl2:

i znowu cos zamøwilas!!!???? :szok: SZALONA!!!! :-D chwal sie!

ps. haha! pozostajåc w temacie!! Jorgeir przed chwilå chcial zamøwic przez internet mleko (wszyscy znamy TINE) dla restauracji i.... sklep jest zamkniety!!! normalnie ma godziny owarcia - od poniedzialku do piatku w okreslonym czasie!!! ale jaja co! ?? :-D nam by sie cos tekiego zdalo w bonprixie i innych jako STOP przed zakupami!! :-D czlowiek moze by sie w miedzyczasie rozmyslil!!! ;))))

Ostatnia edycja:
javascript:tb_show('Bluzka', 'quick...&height='+tbheight+'&width='+tbwidth+'', '');no i tą sukienke:tak:

Kasiu ja zmykam , moze potem wpade , miłego wieczorku , pa:)

Dziekwczyny dzieki za gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, dzidzia bedzie zdrowa:-)wiadomo zawsze sa jakies obawy ale jestem naladowana bardzo pozytywnie i optymistycznie!
Kasiu pytalas kiedys co znaczy "tało pało, pało tało" Kuby jak czyta ksiazeczke:-)wiesz sama nie wiem, wymysla jakies smieszne slowa ale jest wtedy taki zabawny ze hej!i trzyma ksiazke tak jak zawodowy czytellnik:-D:-D:-D:-D
Super Kasiu z ta restauracja , zyce Wam aby ten caly interesik sie krecil i przynosil nielada zyski:-D:-)
Kasiu a co z tymi listami?mowilas o tym mezowi?ja bym sie przestraszyla , bo cholercia wie co to za ludzie:szok:
Aniu zakupy rewelka!:-)ja narazie przystopowalam bo ocieplaja nam dom, a wiadomo swieta , wyjazd do domu itd
ale poczekam zaszaleje w styczniu:rofl2:dopiero se zaszaleje:-D

dosyc ciekawe:-)
Jak zrobić tulipana Origami? - tipy.pl
artykul_video_90,jak-zrobic-tulipana-origami.html

KARALUCHY POD PODUCHY:rofl2::-D:rofl2:SUPER OBRAZEK:-D
Niunia ja tez nie powinnam, ale tak na dobrą sprawę ja sobie nic nie kupuje ttaj , ciągle tylko oszczędzamy, to odpaliłam sobie taki mały prezencik.
a co do ocieplania domku , to piszesz o tym w pl:confused:, a jaki macie projekcik, pochwal się troszke , bo troche też ostatnio sie interesuje domkami, my na razie łysą działke mamy i tyle , jeszcze długa droga przed nami:-:)szok:.

reklama
no to sobie z wami popisalam :baffled:
jestem padnieta,ale musze teraz zamowic satelite i te ksiazki wreszcie,bo jutro kumpel do pl wyjezdza a ja z miejsca nie ruszylam:angry:
dobija mnie to czasami...
w dodatku Gabriela polozylam spac do lozeczka i co?? i zasypia mi na rekach,w foteliku,jak elzy w lozeczku i trzymam go za reke....ale odejde i co?? kontrola radarowa sie wlancza,czy matka nadal stoi...a ze nie to placze...echhh

oo owca mu sie wlaczyla to cisza,ale ogolnie owce ma w powazaniu :dry:

Niunia widze suwaczek...GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!:-):-):-)
spokojnych 9 miesiecy ciazy kochana!!!!

Do góry