reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a ja obchodze dzisiaj kolejnå rocznice!!
to juz rok!!!
jak jestem z Wami na BB!!
gratuluje przede wszystkim sobie - ze z Wami tak dlugo wytrzymalam! :-D

a tak na powaznie - dziekuje Wam ze jestescie!! kissy dla Was za to!! :-D

reklama
Lilka - znam ten bol z tym alarmem. Ci mali nasi faceci to takie male maminsynki:-D
Daniel nawet jak go spiacego odloze i wlasnie nie ma nocy to od razu zajarzy ze go odlozylam. Dobre to czuwanie ma:-D

A ja dzisiaj ostatni dzien na antybiotyku:-)

u nas pogoda taka nie w 5 nie w 10, niby nie pada, ale szaro i wieje, wiec nigdy nic nie wiadomo:confused:

Dziewczyny widze ze sie rozpedzacie z tymi zakupami przez net:-D

dzieńdoberek
U mnie sŁonko sie czasem wychyla , więc chyba nie usiedze w domku, w nocy Czarek spał dobrze , w końcu przestał kaszlec , ale na razie nie chwale przed zachodem słońca:tak:.A ja od rana sprzątam , piore , czyszcze i już świruje od tego , bo to nie jest moje ulubione zajęcie:baffled:, jeszcze bawię sie z bigosem bo mężus sobie na dzisiaj zamówił:-D.
KASIA NO JA JUZ MIESIĄC TEMU WYSTRZELIŁAM JAK FILIP Z KONOPII Z TYMI ZYCZENIAMI:rofl2:, TO DLA CIEBIE:
11hb89f.jpg

czesc laseczki:-)

Aniu zamowilam wczoraj sobie takie pozycje:

- Mowa dziecka zrozum i rozwiń mowę dziecka NOWA (482812538) - Aukcje internetowe Allegro

- Dyscyplina bez krzyku i bicia Wyckoff NOWA kel - (482812468) - Aukcje internetowe Allegro

- Zabawy umysłowe dla niemowląt NOWA KRAKÓW kel (482812665) - Aukcje internetowe Allegro

- Kształtuj charakter i buduj osobowość dziecka (482812527) - Aukcje internetowe Allegro

Aniu,Niunia dziekuje za zaoferowanie sie co do przesylki ksiazek :-)
jak tylko wpadnie mi kaska to w styczniu sie odezwe,bo zalezy mi na kupnie fulll ksiazek dla Milenki do czytania:-)
mamy duzo ksiazeczek,ale wszystkie juz przeczytane i oklepane;-)
no chyba ze zamowie z tych stronek internetowych co Ana podalas
co do swiata ksiazki to tez tam naleze,ale no wlasnie nie wysylaja zagranice,a szkoda

Aniu co do czasu na czytanie to mam wieczorami :-) 0 20 panny sa juz w lozeczkach,zostaje ewentualnie Gabrys,ale i on ostatnio 21-22 chodzi spac:happy: pfu pfu (bo bywalo i 1 w nocy)
wlasnie zabralam sie za lekture Zbrodnia i Kara Dostojewskiego
jakos w LO nie mialam czasu przeczytac,wiec teraz zamierzam:-)

piekne sloneczko swieci,jak sie dwojka najmlodszych obudzi to wybywamy na spacerek

zaczelam robic mufinki i...w trakcie okazalo sie ze nie mam jajek :-p
dawno mi sie cos takiego nie zdarzylo :-D

Ostatnia edycja:
Agata super,ze juz wracasz do zdrowia
jestes wielka,ze to przetrwalas,ja sobie nawet tego bolu nie moge wyobrazic,bo mnie zaraz w brzuchu sciska :baffled:

Kasiu to juz roczek minal??
hehee moze i ja poszperam i sprawdze kiedy i mi rok tutaj zleci lub moze zlecial:-)
maniaczki z nas heheeee:-) ale jakie fajne,nie? :-D;-)

Lilka Tobie pyknie na naszym wątku 26 listopada:tak::-D:-D, no ale ty działasz już od dawna:szok::-D na BB:tak:
wiesz co ja tez nie byłam taka wartka do czytania lektur, szczerz to zaliczyłam jakieś tam dzieci z bylerbym i w pustyni i w puszczy, no nie mogłam jakoś czytac tej pieknej i dostojnej literatury , dopiero teraz doceniam:tak:,
zbrodni i kary jeszcze nie przeczytałam , ale czaję sie teraz na ANNE KAREINE I WOJNA I POKÓJ tez nie małe ksiażki:baffled:, no i czasem czytuję na portalu pisarskim współczesne opowiadania mniej znanych , ale wybitnych jak dla mnie artstów:tak:. jak skończysz swoja ksiażke polecam CIEŃ WIATRU, SUPER!!!

czesc
male mi wcale nie daje zasiasc do kompa, tylko by sie nosila, zwlaszcza wieczorami. u nas wlasnie grad zasowa i okropny wiatr.
niunia wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
kasia u mnie byli swiadkowie Jehowy i jak sie dowiedzieli ze jestem polka to zaczeli przysylac polke do mnie i tez znajdowalam w skrzynce straznice

Aniu ja od dziecka czytalam ksiazki,taka maniaczka jestem :-)
ostatnio dostalismy taka szafke na ksiazki i wylozylam wszystkie ksiazki jakie sobie sama kupowalam jeszcze w pl,i goscie nie wiedziec czemu mysleli,ze to Karola kolekcja :baffled: no moze jest po studiach w przeciwienstwie do mnie,ale zeby od razu myslec z gory ze to jego ksiazki:dry::confused: no dziwnie sie poczulam :dry:

ja mam w planach przeczytac te zbrodnie i kare oraz 3 tomy chlopow:rofl2:
a to wszystko po to,bo nie mam matury a zamierzam do niej podejsc w 2010 :happy: wiec musze sie zaczac przygotowywac,bo z glowki wylecialo ojj wylecialo :sorry2::zawstydzona/y:

Ania 26 listopada powiadasz...no to po porodzie Hani sie odezwalam :-)

a tak z innej beczki
w pazdzierniku Skatte przyslalo nam list z kwota jaka nam musza zwrocic po rozliczeniu
polowa listopada za nami a kasy na koncie NIET :no:
do kiedy maja czas na zwrot?? mialam nadzieje,ze bedzie krotko po tej informacji,a tu kiszka

kasia u mnie byli swiadkowie Jehowy i jak sie dowiedzieli ze jestem polka to zaczeli przysylac polke do mnie i tez znajdowalam w skrzynce straznice

nas nawiedzali Mormoni :dry:
byli jak rzep u du..y
ale jakos K. byl wiecznie w pracy do pozna,potem pojechalismy do pl na 2 tygodnie i jakos sie odczepili :-D

reklama
Do góry