reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hei dame :-)

chcialam popisac,porelaksowac sie z wami ico?? i Junior sie obudzil na cycolenie:-p

jak sie najemy to wrocimy :-D

reklama
Kasia dzieki:tak:, coś pokombinuje nie długo:-p.
Lilka koniec tego mietolenia się juniorkiem:rofl2:, ha ha żarutuje , ale chłopaki lubią co troche powisiec:-D na....
Marta a ty co , czemu nie zaglądzasz?

Ana juz cycolenie sie skonczylo,ale...rozmowy w toku ogladam:-p
jest o babach ktore sa psami na koloratki
jedna romansowala z proboszczem,na poczatku dla kasy,potem byla z nim jakos z przyzwyczajenia,a w miedzy czasie usunela z nim 5 ciaz:szok::szok:

no ta co usunela 5 ciaz to niezla agentka!bezpojecie zupelne i brak slow!!!wszystkie jakies takie "brak slow"!:-(
musze sie Wam dziewczyny pochwalic:moj mezus ostatnio poczynil zakupy do naszego nowego domku!co prawda jeszcze troszke zanim sie wprowadzimy ale przeciez jakto cos polezy to nic sie nie stanie!kupil caly komplet super garnkow , caly super komplet sztuccow i nozy!jej az w szoku bylam!:szok:

Jestem Aniu :-D, ale tylko na chwilke bo musze obiadek dokonczyc...dopiero teraz bo nie mialam skladnikow do obiadu i musialam dosklepu jechac a Maya nalogowy ciagutek cyckow sie przysslala wtedy kiedy niema :rofl2: a w sumie na cucku siedziala od 12 :tak: z malymi przerwami ze moglam sobie chociaz kanapke zrobic albo so lazienki skoczyc:sorry2:
Juz ma cala glowke w tych "potowkach" cholercia, jestem, zla na siebie bo ja przegrzalam...glupia baba ze mnie :crazy:, teraz bede je scierac rumiankiem i vodka, chyba ze podjade do apteki po spirytus salicylowy ...wlasnie a jak sie tutaj takie cos nazywa :szok:????

Dziewczyny no jak juz widziecie!chce sie z Wami czyms podzielic mam nadzieje ze nie zaszkodzi to ze juz teraz z Wami sie tym dziele (wiecie te przesady ze do 3 miesiaca nie powinno sie nic nikomu mowic!)
Udalo sie a teraz tylko trzymacie kciuki *jesli mozecie* aby wszystko bylo dobrze!:-)

BRAVOOOO
NIUNIA GRATULUJE :)
ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

14v2naw.jpg

Niunia gratulacje:-):-):-):-):-) dbaj o siebie nam teraz:tak:

a ja kupilam kurtke i to na 50% przeceny:-) oczywiscie chodzilam i sie snulam i nie moglam nic znalesc, a maz tylko poszedl ze mna do jednego sklepu, przymierzylam dwie kurtki i ta druga wzielam. Zwykla czarna, ale za tylek wiec cieplo i do wszystkiego pasuje;-) no i jeszcze sie pochwale ze wskoczylam w S:szok: z Cubusa, a to mi sie nie zdazylo juz od wielu lat:szok:

troche sie wymeczylam bo jednak te antybiotyki oslabiaja ostro, ale jutro juz ostatni dzien i basta, mam nadzieje ze malego brzuszek tez przestanie bolec. Mam wrazenie ze dzisiaj boli mniej, ale troche narzeka.

A w helsestasjon papiery dostali w piatek. Maly od porodu przypbral ponad 300 gram - ja jestem zadowolona;-) bo to znaczy ze mleko dobre:tak: zapytali nas czy chcemy zeby przyjechali do domu czy my mamy przyjechac. Powiedzialam ze dla mnie to pasuje przyjechac. Sandra sie czyms zajmie tam, bo nowe miejsce i nie musze sie stresowac ze ktos do domu przychodzi obcy, bo wtedy to czlowiek pucuje, a ja nie mam teraz do tego sil. Ogarniam na bierzaco co trzeba, ale nie jest to tak jakbym chciala przyjmowac helseseter w domu. Dzisiaj tak z nienacka to nie miala czasu, a ja nie mam problemu do piatku poczekac.

Widze ze dziewczyny juz swieta ostro planujecie, a ja tam w lesie nawet o tym nie mysle:-(
na wigilie pewnie pojedziemy do tesciow (tesc robi wysmienite pinnekjøtt) wiec to nam odpada. W niedziele miedzy swietami tez jest zjazd rodzinny. A sporo osob juz sie upomina o wizyte na swieta no i duzo znajomych wokol. Wiec ja tam duzo nie szykuje, bo w domu nie bede siedziec, tylko ta zeby milo bylo w miedzy czasie;-) mi to odpowiada na gotowe wszedzie jezdzic, bo u siebie to kameralnie moge kogos przyjac i to nawet chetnie, ale zeby przyjmowac wielu gosci to nie dziekuje:baffled: (ale zrzeda ze mnie co:baffled:)

reklama
a moj tomek wariuje z kasa, znaczy caly czas mowi ze kasy nam nie starczy i wogole....zygac mi sie juz chce tak gadka :crazy::baffled:...wkurza mnie....zaraz mi powie ze choinki nie bedzie to go zastrzele....kurde by oszczedzal na wszystkim :wściekła/y:...w dodoatku jakos humoru dzisiaj niemam i wszystko mnie wq...:wściekła/y:...............

Anka a dzisiaj gadalam z tesciowa i ona mi mowila ze jak tesciu pojdzie na to postojowe to ma sobie od razu roboty szukac w innej firmie bo ona go nie chce jeszcze w PL :szok:...he he he niema to jak kochajac a zona w PL :-D:-D:-D:-D:-D boki zrywac!!!! tylko zeby jej te korony na konto wplywaly :-D:-D:-D:-D:-D....
ja na jego miejscu bym od razu do PL walila:tak:, a ten sie zonki sluchaa glupek :no::-D:-D:-D...to taka mala beka z tesciow;-)

Do góry