reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
niunia to måz tez z Tobå na to spotkanie poszedl? :szok: ale fajnie!! pozytywnie bardzo!!! :tak::-)
a moge zapytac gzie spotkanie sie odbylo, ile przyszlo i co robiliscie, kiedy nastepne i jaki plan? :-)

no Aniu, pierd.. to Wy napewno dostaniecie!:-D ale to na wlasne zyczenie!! :-D:-D ale pewnie - nie ma co dzieciom zalowac!! macie moje blogoslawienstwo i serdeczne wyrazy wspølczucia zarazem!! :-D:-D:-D møj tato tez mi czesto opowiadal ze jak przychodzil z pracy to kladl mnie obok siebie na kanapie, pokrywke i lyzke w reke dostawalam i heja!! i "cisza i spokøj byl" bo dzieckeim sie nie musial zajmowac i drzemal. tylko czasem råczka mi poleciala i lyzkå Go po glowie!! :-D:-D

Aniu byla kiedys u Ciebie na nk rozumiem?to nie jest moja siostra, choc ludzie nas czesto myla!tojest moja szwagierka *siostrunia mezusia*;-)
Aniu ja mysle ze wrocisz tu szybciutko!ja tez bym chciala tu wrocic ale jakos boje sie ze cos wypadnie ze nie bede mogla, mowie mezowi ze jak bede miala bilet na samolot juz kupiony to wtedy uwierze i bede spokojniejsza!powiedzial ze w PL kupimy i zebym mu juz nie marudzila:szok:
faktycznie roznica wiekowa naszych chlopakow jest niewielka:-)e powiedz mi Aniu czy Twoj Czarus tez nie moze w miejscu czasem usiedziec?kurcze no ten nasz to jakby czasem swiderek mial w tyleczku!wszedzie go momentami pelno:-D

też jest żywy , ale staram go nauczyc skupiac na jednej rzeczy , zacznij od książeczek, a jak bajeczke ogląda to przysiedzi choc chwilunie , czy nie może:confused:. ja myśle , ze to normalne u takich dzieci , chodzi mi o wiek:tak:, więc nie ma co sie martwic , szybki jak błyskawica i lata jakby piorun w niego trzasnął , co?:-Doni musza ta energie zużyc:tak: to szaleją jak bąki:rofl2:.

a ja juz dzisiaj dziewczyny zapowiadam ze jutro robie sobie komputerowå detoksykacje, co w praktyce oznacza ze penie wlåcze go z 5razy zeby tylko sprawdzic co napisalyscie..:-D
ale odtrudka juz mi jest koniecznie potrzebna i wskazana!

no to extra:-(..........
rr76ti.jpg

Ostatnia edycja:
spoko, spoko Ania! ;-) wroce!! :-) a Ty i tak jutro caly dzien poza domem bo jak nie szkola to spotkanie u Marty!! wiec nie marudz!! ;-):-D

ps. swietna dzidzia!!! :-D nomalnie jajca! Emma wyglåda identycznie jak ma takå minke!!! :-D

reklama
no nie tak do końca cały, ale juz mysle jak sobie chlopaki dadzą rade , nie wiem moze jestem nadopiekuńcza:baffled:, ale zawsze jak wychodze , a tylko to robie co niedziele bez niego to mam myslowke , bo mój m to albo czapki zapomni założyc jak go wyjmuje z samochodu , albo dwa danonki i banan na obiad i rozpierducha w mieszkaniu , że jeszcze poniedzialek mam zadanie ze szmata i ścierką:rofl2::crazy:

Do góry