ps.
Lila ciesze sie ze przyjecie sie udalo! najlepszym dowodem ta pøzna godzina zakonczenia calego party!!

!!
tak
Kasiu bylo super,goscie jeszcze dzisiaj dzwonili zadowoleni :-) strasznie mi milo:-)
pogadalam z ludzmi,posmialam sie...zadowolona jestem
Lilka super ze impreza sie udala, a jak sie podobalo Hani?
malej sie podobalo,nawet wytrzymala do 21 godziny!! co jest niesamowite,bo ona 19 i juz spac chodzi :-)
od mojej siostry,a swojej chrzestnej dostala w prezencie domek z takimi lalkami,roznymi akcesoriami do domku i z Milenka bawily sie az poszly spac :-)
Gabriel byl po Hani gwiazda wieczoru :-) wszyscy go nosili,rozmawiali z nim,byl taki zadowolony,ze sie usmiechal oraz gaworzyl po swojemu

wszyscy widzac go pytali sie czym go karmie,ze tak urosl
my dzisiaj podjechalismy znajomym pokazac malego bo duzo czasu z nimi spedzamy a jakos jeszcze nie widzieli go przez ta moja chorobe. I wiecie co oni maja mieszkanie na dole z 2 sporymi sypialniami. Wiedza o naszych problemach z wlascicielami i to nie od dzis. Tam mieszka taki niemiec i to biora bardzo malo kasy za to mieszkanie i powiedzieli ze wiedza ze w branzy budowlanej praca sie ucina i to drastycznie i jesli ten niemiec postanowi sie przeniesc do kraju to jestesmy od razu nastepni na to mieszkanie. Wiadomo ze nie zycze nikomu stracic prace, ale warto zeby znajomi naokolo wiedzieli ze szukamy czegos.
Agata z tym mieszkaniem byloby super!!!
zycze wam obyscie szybko uslyszeli,ze macie sie wprowadzac:-)
Fajnie Marta z tymi spotkaniami polonijnymi:-) ja sie tez zastanawiam czy podlaczyc sie pod barselgruppe tutaj, ale dziwne bo juz 2 tygodnie od porodu minelo a zadna helsesester jeszcze nie dzwonila

mi tam sie nie spieszy na ta wizyte domowa bo nie mam jakis wiekszych problemow, ale dziwne ze jeszcze papierow ze szpitala nie dostali
Agata do mnie nigdy zadna polozna nie zadzwonila ze chcialby przyjsc z wizyta

to tutaj chodza???
bo w pl tak,i sie ostatnio zastanawialam,co by bylo jakbym miala szwy

dziwne...
Lilka a pochwalisz sie zdjeciami z imprezy oczywiscie
Aniu oczywiscie :-) ale czekam na zdjecia znajomych,bo K. dal du..y ze zdjeciami

zabawial gosci zmaiast pstrykac
a sie fajnie wyszykowalam i nie mam zdjec buuuuuu
eeeeeejjjjjj to Emma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja wychodze z pokoju patrze i mowie "a moze bys dziecku buty zalozyl a nie na boso go ciagniesz?"!"
o patrz nie pomyslalem wogole"!

-brak slow!
buhahhaaaaa

moj to zawsze tez cos zapomni,ale musi ubierac dwojke,wiec mu wybaczam,ale jak wychodze z domu z Gabim ostatnia,to patrze czy szaliki i czapki pozabierane
i zdarza sie,ze tatus zapomina o nich
LILKA ZAPOMIAŁAM , ŻE TY DZISIAJ ŚWIĘTUJESZ URODZINKI Hani
, spokojnych przygotowań i udanej imprezki życzę
Z bukietem róż nie mozemy przyjść by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach tych jest taka myśl
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i moc słodyczy
w Dniu Urodzin
Emma i Kasia Tobie Haniu zyczy!
Aniu,Kasiu serdecznie dziekuje za zyczenia :-):-):-):-)
matko dopiero co kuchnie na cacy ogarnelam po przyjeciu
jeszcze salon czeka ale to jutro bo dzis mam dosc
a wiec tak..imprezka bomba!!! no wybawilam sie,wysmialam..no extra

Karol imprezke najszybciej zakonczyl

jeszcze rano bylo nie ciekawie...
do tego Milenka o 5 rano przyszla do naszej sypialni obrzygana

nie wiem co jej zaszkodzilo,ale pol dnia jeszcze wymiotowala
zadzwonilam do naszej znajomej pielegniarki i dawalam jej do picia tylko wode,dopiero jak jej pzreszlo to chodzila za mna,ze chce spaghetti,no ale to za ciezkie,wiec musiala zadowolic sie chlebem z maselkiem i bananem
mam nadzieje,ze rano bedzie wszystko dobrze
przed przyjeciem mialam z K. maly zgrzyt....
wyslalam K. po torta i...przyniosl mi takiego liliputa,ze myslalam ze torta rozczasne mu na glowie
normalnie tak sie darlam,ze pojechalismy szukac nowego DUZEGO torta...i znalezlismy 30km od naszego domu

tort wysmienity!!mhmmm wszystkim smakowal
w sumie potem w aucie go przeprosilam,bo robic jazde o torta to chore...

no ale jak ja mam wizje i cos/ktos mi ja psuje to....wrrrrrrr
ok lece na allegro te ksiazki zamowic :-)
dobranoc