reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no tak Sandra zasnęła bez problemów , ona dobrze wie , że z rodzicami można sobie pofolgowac , spryciula:-D.

Kasia no pewnie , że nie za barrdzo mame wysyłac pociągiem , cieżka sprawa :baffled:.
a z tym translatorem to nie wiem , bo chciałabym taki dziciowy , ona może nie załapac troche i jeszcze tk nie jest jej potrzebny na chwile obecną, druga rzecz lubie jak dziecko się cieszy z prezentu a nie rodzice, więc chyba odpuszcze i kupie cos innego, a co myslicie o tym , czy ona nie jest na to a duża :
NAJLEPSZY, NAJWIĘKSZY LAPTOP EDUKACYJNY (24636) (473267540) - Aukcje internetowe Allegro

KOMPUTER EDUKACYJNY KLAWIATURA NA IRDE BEZ KABLA (474995933) - Aukcje internetowe Allegro
a dla czarka to mam dwie opcje :
PERKUSJA 3-bębnowa+talerz+stołek od ZiAndrzej (475558624) - Aukcje internetowe Allegro

WIELKIE, WIELOFUNKC. ORGANY Z KRZESEłKEM - 2 KOL. (480211269) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no to Kasia nie lada wyzwanie przed toba,,, moj to by sie nie zgodzil na to a to tylko z tego powodu ze pewnie bym sie wyladowywala na nim:-D ale pewnie tez by mnie przekonywal, bo ostatnio to tez jego pomysl byl zeby siedziec nad morzem miesiac ze wzgledu na to zeby moj tata mial kontakt z Sandra....

a ja dziewczyny ide sobie polezec, choc wcale nie jestem zmeczona, ale musze korzystac poki czas. Az nie moge uwierzyc ze tak dlugo spi, bo od wczoraj to max godzina i juz go nosi. Pewnie przez ten brzuszek, bo ja padnie to zasypia i potem znowu do nastepnego razu....

Spokojnej nocy;-)

witajcie kobiteki!
Agata super bomba ze tesciowie wzieli do siebie Sandre i masz wieczor tylko dla siebie i Malego, i oby spal Ci jak najdluzej:)
ze strony Twojej tesiowej przemily gest!(na marginesie fajnie ze masz takatesciowa, bo moja...:-(), i nawet nie chodzi tu o kase,a np o zajecie sie malym chociaz by przez godzine-zawsze byll z tym problem, przykre ale prawdziwe!:-(
a jesli chodzi o facetow i ich porzadki w domu-moze lepiej przemilczec!moj juz pol dnia gary zmywa i pozmywac biedny nie moze!wspolczuje mu stania przy zlewie, ale twierdzi ze pozmywa jak skonczy sie "mam talent"-zobaczymy!

Kasiu wyczuwam jakies negatywne nastawienie do rodziny?niedobrze ze wyjazd do PL tak jakos Cie przygnebia!nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze!a jesli chodzi o fuul sponsoring to mnie rozniez szlag trafia, bo u nasz czasem nagminnie sie to zdarza, a ja uwazam ze moj maz nie siedzi tu po to zeby sposorowac to czy tamto komus...
co po niektorzy mysla ze jak tu pracuje to mamy kasy ponad glowe!tylko nikt nie widzi ze dom budujemy i zyjemy jedynie z jego wyplaty!brak slow!

byllismy dzis na spotkaniu polonijek z KRS, w koncu poznalam Ize i Jej meza oraz Karolinke:-):-)super dziewczyneczka!!!Przekazuje od Izy: ostatnio zapracowana, wczoraj nie miala internety z niewiadomych przyczyn, wczoraj przyleciala do Niej siostra na tydz!

cześc Aniu:tak:, widziałam dzisiaj Izę na naszej-kl:-D, zreszta ty tez dzisiaj buszowałaś, a twój mały taki dorosły bardziej niz Czarek:tak:, a jak jest różnica , z jakiego miesiąca Kuba :confused:
a co do spotkanka , super:tak:, jak ja ci zazdroszczę w sumie juz mi tak nie zależy bo wracam do PL , ale zawsze mi tego brakowało , juz miałam pomysł , żeby sama zebrac pare osób na Askoy.....a co do spotkań -jutro po szkole jadę potulic Mayę, Marta wymysliła , że mam przyjśc Cezarutkim , ale gdzie jak on chory i zaraża na maksa , maż tez kaszlący, więc znowy synus nie pozna Natalki:-(.

Niunia a jak twoja siostra ma na imie , Patrycja?

Aniu Kuba jest z 5pazdziernika ,a Twoj Czarus?
ja szczerze powiem ze nawet z mezem nie zdawalismy sobie sprawy z tego ile PL rodzin jest tu w NO:szok:kurcze jak sie siedziw domu to czlowiek taki zacofany troszke jest:szok:
fajnie jest wyjsc do ludzi bo czlowiek czuje sie troszke inaczej, a tak to dzien za dniem taki sam, zero jakiejkolwiek rozrywki!
Super ze jedziesz zobaczyc Maye:-)a czarus napewno bedzie mial jeszcze okazje Ja poznac!

niunia no wlasnie szczegolnie ze korona w ciågu oststnich paru lat tak strasznie poleciala do dolu ze ja bedåc po podwyzkach mam mniej i mniej!! jak przyjechalam w 2003r. to korona maiala nawet chwile ze 0,53gr!! a przewaznie byla miedzy 50-51gr...
a wiesz Agata ze Jorgeir tak samo wymyslil. jak juz pojedziemy do rodziny to zwolamy ich w jednym miejscu - jakiejs restauracji moze, obiad postawimy, historie zycia opowiemy i dalej w swojå strone..:tak:
Ania ty to MASOCHISTKA jestes!! instrumenty!!??? to juz spokoju nie zaznasz!! szczegolnie z perkusjå ale perkusja to mi sie podoba! :-D pewnie dlatego ze zawsze sama chcialam grac.. :rolleyes: pozdrow marte i usciskaj dziewczynki.. szkoda e bez Czarusia :-(ale jedz mimo wszystko - Tobie tez sie wyjscie do ludzi przyda..:tak:

no to starszy od Czaruchny o miesiąc , moj z 29 pażdziernika, a miał byc z listopada skubaniec:-D, niunia nie wiem kiedy tu wróce:baffled:

Kasia o tym samym pomyslałam , jak mój M wymyslił te klawisze , że chyba pierd....dostane:rofl2: i tak jest głośny i żywiołowy:-D, ale jakaś nowa atrakcja i bodziec do rozwoju, ale perkusja lepsz , tez tak mysle , to mój pomysł:tak:i bardziej mi się widzi;-).
tez sie cieszę , że wychodze , bo juz tydzień siedze na chacie , ciekawe czy mój m by tyle wytrzymał:crazy:

reklama
Do góry