reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

dobra zmykaj, dobranoc wszystkim mamusiom:tak:
119739t.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Tak Kasiu moj maz tez ze mna poszedl, bo to byla taka zabawa dla dzieciow:-)nawet bardzo chetnie poszedl co taknaprawde mnie zdziwilo:szok:spotkanie bylo tu w KRS (Voie skole),bylo jedzonko (ciasteczka, ciasta wlasnej roboty, kawa , herbatka, mini hot dogi itd) i ogolne wyglupy!dzieci szalaly!nasz z kolei stanal jak zamurowany i ciezko mu bylo sie ruszyc z miejsca!chyba nie wiedzial co sie dzieje!smialismy sie z mezem ze w domu tak chojrak a tu masz-stoi i nie wiem co ze soba zrobic!
naprawde bylobardzo sympatycznie:-Dnie wiem Kasiu kiedy tak naprawde jest nastepne spotkanie!pewnie na mikolajki ale my juz bedziemy w PL:-):-(a to Twoj J.by nie poszedl?

no nie tak do końca cały, ale juz mysle jak sobie chlopaki dadzą rade , nie wiem moze jestem nadopiekuńcza:baffled:, ale zawsze jak wychodze , a tylko to robie co niedziele bez niego to mam myslowke , bo mój m to albo czapki zapomni założyc jak go wyjmuje z samochodu , albo dwa danonki i banan na obiad i rozpierducha w mieszkaniu , że jeszcze poniedzialek mam zadanie ze szmata i ścierką:rofl2::crazy:

Aniu dzis jak wybieralismy sie na to spotkanie to moj maz ubral Kube tzn zalozyl mu kurteczke,szaliczek i czapeczke i zadowolony do niego mowi "chodz zabka moja idziemy" i tak ze trzy razy bo jakos nie mogli wyjsc bo jeszcze to czy tamto!
ja wychodze z pokoju patrze i mowie "a moze bys dziecku buty zalozyl a nie na boso go ciagniesz?"!"o patrz nie pomyslalem wogole"!:szok::baffled:-brak slow!

no przeciez myslalam ze padne!naprawde chlopakom naszym doroslym to czasem trzeba tlumaczyc jak dzieciom:szok::-D

Aniu nie masz co sie zamartwiac, w koncu zostawiasz Czarusia pod opieka taty:-)ja wychodze z tego zalozenia ze jak moj R jest ojcem to musi sobie poradzic i tyle!czasem zdarza im sie myslec:-D

Kiedy piękna noc zapada,
księżyc bajki opowiada.
Wszystkie gwiazdki go słuchają
i na piękny sen czekają.
Więc bez żadnych długich słów,
życzę WAM przemiłych snów.
dobranoc.jpg

DOBRANOC KOCHANE
UCIEKAM PCIA !!!
DO JUTERKA!!!

niunia Jorgier tez by pewnie poszedl bo On bardzo otwarty i pozytywny tez jest i takich rzeczy sie nie boi i nie wstydzi!! i mam szczescie i ciesze sie bo ten jego kolega z gøry to w zyciu!!! poprostu niektorzy faceci sie bojå, albo majå za takich fafku-rafku co to nie oni i ze nie pøjdå!!

fajnie macie "Polonijki z Kristiansand" z tymi spotkaniami!! :tak:

a jak ja mam jakies wyjscie czy wyjazd na dluzej to tez sie zastanawiam co tez On tym razem zrobil bo to zimny wikingowy wychøw jest i jemu ciågle za goråco i wiecznieby okna otwieral a ja wiecznie zamykam.. ale fakt - wietrzyc mieszkanie trzeba, nawet teraz to robie..

u mnie za oknem gesto sypie snieg...
dobranoc i kolorowych..:-)

nie to , że powinnam juz spac , bo chyba wypadałoby sie połozyc, ale nie moge usnąc:-(.
nawiazując do tematu , wkleje Wam pare fotek z naszej kaszubskiej ziemi:tak:, no u mnie nie pada snieg , burza przeszła przez moja mijscowośc i tyle , ale w pl ma padac na mikołaja:tak:.

Załączniki

• Obraz 236.jpg
    Obraz 236.jpg
    302,1 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 258.jpg
    Obraz 258.jpg
    307,8 KB · Wyświetleń: 31
  • Obraz 253.jpg
    Obraz 253.jpg
    710 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 237.jpg
    Obraz 237.jpg
    344,8 KB · Wyświetleń: 42
helo lejdis :biggrin2:

wlasnie skonczyla sie imprezka roczkowa Hanusi
ale bylo superrrrr:biggrin2::biggrin2:
goscie zadowoleni,ale tyle jedzenia mi zostalo,ze chyba poprawiny zrobimy :szok:
no przesadzilam z jadlem :rofl2:

Gabriel tez twardy zawodnik,cala imprezke przesiedzial z nami :biggrin2: raczyl gosci usmiechami i swoim ''gaworzeniem'':biggrin2: no i nadal zemna siedzi :-D

ok znikam spac,a jutro mam nadzieje z wami popisze
dobranoc

witam w ten deszczowy poranek
moze troche po poludniu sie rozpogodzi i uda nam sie wyskoczyc na spacer, na raszie pogoda kiepska.
Lilka super ze impreza sie udala, a jak sie podobalo Hani?
Kasia mam takie same odczucia jak jezdze do PL, pare dni i kwachy:baffled:

reklama
Do góry