reklama
niunia5001
mama Kubusia
Tak Kasiu moj maz tez ze mna poszedl, bo to byla taka zabawa dla dzieciow:-)nawet bardzo chetnie poszedl co taknaprawde mnie zdziwilo
spotkanie bylo tu w KRS (Voie skole),bylo jedzonko (ciasteczka, ciasta wlasnej roboty, kawa , herbatka, mini hot dogi itd) i ogolne wyglupy!dzieci szalaly!nasz z kolei stanal jak zamurowany i ciezko mu bylo sie ruszyc z miejsca!chyba nie wiedzial co sie dzieje!smialismy sie z mezem ze w domu tak chojrak a tu masz-stoi i nie wiem co ze soba zrobic!
naprawde bylobardzo sympatycznie
nie wiem Kasiu kiedy tak naprawde jest nastepne spotkanie!pewnie na mikolajki ale my juz bedziemy w PL:-):-(a to Twoj J.by nie poszedl?

naprawde bylobardzo sympatycznie

niunia5001
mama Kubusia
no nie tak do końca cały, ale juz mysle jak sobie chlopaki dadzą rade , nie wiem moze jestem nadopiekuńcza, ale zawsze jak wychodze , a tylko to robie co niedziele bez niego to mam myslowke , bo mój m to albo czapki zapomni założyc jak go wyjmuje z samochodu , albo dwa danonki i banan na obiad i rozpierducha w mieszkaniu , że jeszcze poniedzialek mam zadanie ze szmata i ścierką
![]()
Aniu dzis jak wybieralismy sie na to spotkanie to moj maz ubral Kube tzn zalozyl mu kurteczke,szaliczek i czapeczke i zadowolony do niego mowi "chodz zabka moja idziemy" i tak ze trzy razy bo jakos nie mogli wyjsc bo jeszcze to czy tamto!
ja wychodze z pokoju patrze i mowie "a moze bys dziecku buty zalozyl a nie na boso go ciagniesz?"!"o patrz nie pomyslalem wogole"!

no przeciez myslalam ze padne!naprawde chlopakom naszym doroslym to czasem trzeba tlumaczyc jak dzieciom

Aniu nie masz co sie zamartwiac, w koncu zostawiasz Czarusia pod opieka taty:-)ja wychodze z tego zalozenia ze jak moj R jest ojcem to musi sobie poradzic i tyle!czasem zdarza im sie myslec

niunia5001
mama Kubusia
Kiedy piękna noc zapada,
księżyc bajki opowiada.
Wszystkie gwiazdki go słuchają
i na piękny sen czekają.
Więc bez żadnych długich słów,
życzę WAM przemiłych snów.
DOBRANOC KOCHANE
UCIEKAM PCIA !!!
DO JUTERKA!!!
księżyc bajki opowiada.
Wszystkie gwiazdki go słuchają
i na piękny sen czekają.
Więc bez żadnych długich słów,
życzę WAM przemiłych snów.

DOBRANOC KOCHANE
UCIEKAM PCIA !!!
DO JUTERKA!!!
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
niunia Jorgier tez by pewnie poszedl bo On bardzo otwarty i pozytywny tez jest i takich rzeczy sie nie boi i nie wstydzi!! i mam szczescie i ciesze sie bo ten jego kolega z gøry to w zyciu!!! poprostu niektorzy faceci sie bojå, albo majå za takich fafku-rafku co to nie oni i ze nie pøjdå!!
fajnie macie "Polonijki z Kristiansand" z tymi spotkaniami!!
a jak ja mam jakies wyjscie czy wyjazd na dluzej to tez sie zastanawiam co tez On tym razem zrobil bo to zimny wikingowy wychøw jest i jemu ciågle za goråco i wiecznieby okna otwieral a ja wiecznie zamykam.. ale fakt - wietrzyc mieszkanie trzeba, nawet teraz to robie..
u mnie za oknem gesto sypie snieg...
dobranoc i kolorowych..:-)
fajnie macie "Polonijki z Kristiansand" z tymi spotkaniami!!

a jak ja mam jakies wyjscie czy wyjazd na dluzej to tez sie zastanawiam co tez On tym razem zrobil bo to zimny wikingowy wychøw jest i jemu ciågle za goråco i wiecznieby okna otwieral a ja wiecznie zamykam.. ale fakt - wietrzyc mieszkanie trzeba, nawet teraz to robie..
u mnie za oknem gesto sypie snieg...

dobranoc i kolorowych..:-)
nie to , że powinnam juz spac , bo chyba wypadałoby sie połozyc, ale nie moge usnąc:-(.
nawiazując do tematu , wkleje Wam pare fotek z naszej kaszubskiej ziemi
, no u mnie nie pada snieg , burza przeszła przez moja mijscowośc i tyle , ale w pl ma padac na mikołaja
.
nawiazując do tematu , wkleje Wam pare fotek z naszej kaszubskiej ziemi

Załączniki
Lilka
Fanka BB :)
helo lejdis 
wlasnie skonczyla sie imprezka roczkowa Hanusi
ale bylo superrrrr

goscie zadowoleni,ale tyle jedzenia mi zostalo,ze chyba poprawiny zrobimy
no przesadzilam z jadlem
Gabriel tez twardy zawodnik,cala imprezke przesiedzial z nami
raczyl gosci usmiechami i swoim ''gaworzeniem''
no i nadal zemna siedzi 
ok znikam spac,a jutro mam nadzieje z wami popisze
dobranoc

wlasnie skonczyla sie imprezka roczkowa Hanusi
ale bylo superrrrr

goscie zadowoleni,ale tyle jedzenia mi zostalo,ze chyba poprawiny zrobimy

no przesadzilam z jadlem

Gabriel tez twardy zawodnik,cala imprezke przesiedzial z nami

ok znikam spac,a jutro mam nadzieje z wami popisze
dobranoc
tampeza
Wrześniowe mamy'08
witam w ten deszczowy poranek
moze troche po poludniu sie rozpogodzi i uda nam sie wyskoczyc na spacer, na raszie pogoda kiepska.
Lilka super ze impreza sie udala, a jak sie podobalo Hani?
Kasia mam takie same odczucia jak jezdze do PL, pare dni i kwachy
moze troche po poludniu sie rozpogodzi i uda nam sie wyskoczyc na spacer, na raszie pogoda kiepska.
Lilka super ze impreza sie udala, a jak sie podobalo Hani?
Kasia mam takie same odczucia jak jezdze do PL, pare dni i kwachy

agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
hej
maly pokapielispal 4,5 godziny
ale byl padniety z tego bolu brzuszka. Potem budzil sie czesto.
lece na powietrze bo slonce wychdzi:-)
maly pokapielispal 4,5 godziny

lece na powietrze bo slonce wychdzi:-)
reklama