WITAM
Agathe , jejku , biedulko , kiedy to sie skończy

, jeszcze Sandrunia w nocy dała popalic:-(, mój Cezary też tak chcial się bawic w nocy , ale bylam wsciekła do 4 nad ranem walczyłam

. mam nadzieje , że w dzień jakoś sobie to zrekompensujecie z mężusiem i odeśpicie

.a pomysł na prezent bardzo fajny , ja tez zawsze chciałam miec taki sklep jako dziewczynka ..no ale wiecie jak za naszych czasów bylo z takimi atrakcjami

ja na nogach zeż od wczesnego rana , Cezary nas postawił nas na nogi o 6.30, ale co zrobic

, jak się wyspał , odstukał swoje 11 godzin snu

, szkoda , że ja poszłam późno spac

.
Jeszcze chciałabym wam cos pokazac ;dziewczyny w czerwcu bylismy na weselu u naszych przyjaciół , bawilismy sie świetnie , dzieki wystrzałowej orkiestrze

z Gdańska , żadnych tam dziwnych przyspiewek, wczoraj na you tube znaleźliśmy z mężem wokaliste z tego zespołu, jak brał udzial w snsie na sukces

.włączcie sobie głos , bo o to w tym chodzi , jak ten koleś sie odnalazł w patowej sytuacji, na serio nie mial tych okularów i wymyslał sam tekst(jakie słowa:

) , najlepsze jest to , że przeszedł do głównego finału

:
YouTube - www.pilwinski.com - szansa na okulary
Kasia ja też jakoś nie moge znaleźc czasu na książki ;a mam pare zaległości jeszcze z wakacji, bo w PL pokupowałam pare pozycji P. Coelho, polecam "podręcznik wokjownika światła"-jest mała i cieńka