reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Dobrze kochane ja uciekam do Kuby bo mimo wszystko te zebole jeszcze nie wyszly do konca i w kazdej chwili moze sie obudzic!jak bylam u niego to czolo chlodne ale policzki rozgrzane do czerwonosci i gorace!wiec pewnie cos tam sie jeszcze dzieje!spokojnej nocki Wam wszystkim zycze buzki i do jutra:-)

reklama
no prosze co ja tutaj widze i czytam! to teraz WSZYSTKIE dzieciaczki swoje lapy i komøry majå!! to tylko ja taka zacofana jestem! a ta moja biedna Emma z takå matkå i kolekcjå lalek to jak w sredniowieczu bedzie zyla!! :-D

ksiåzki... hmm. hkiedys to ja na kilogramy. a teraz dosiåde bardzo rzadko, zaczne i czasem rzucam po paru stonach ale najgorsze i najglupsze to juz jest jak nie koncze ksiåzki a jestem juz prawie na koncu!! :-D cøz Norwegia zajela mi czas i wyeksploatowala pod wzgledem pracy przez co rozleniwola do rozrywki umyslowej.. ale tesknie za czytaniem to fakt.. no bede czytac - Emmie bajeczki, to zawsze to cos!! a Ty Marta jeszcze sie chwytasz za 7-mio tonowe pozycje? podziwiam. bo ja to pewnie Czarusiowym sposobem - zaczelabym od pierwszego i od razu przeszla do 8-go czyli skonczyla na 1-szym!!!! :))))

GRATULACJE dla Cezarutkiego!!

aga! usmialam sie ze Malenka jak chinczyk wyglåda.. to moze powinnas jå przemianowac na cos takiego zeby bardziej pasowalo i po chinsku brzmialo.. hmm.. moze Yusi Minka? :-D:-D:-D
no i Kubus tez widze cos z tymi Chinami ma.. po chinsku czyta!! a co to oznaczajå te palki? :-D

kurcze z tymi dzieciaczkami to fajnie. taka najfajniejsza przygoda zyciowa! az sie boje jak Emma zacznie chodzic i møwic, jesc telefony i takietam inne..:-D a z drugiej strony nie moge sie doczekac bo to przeciez najpiekniejsze chwile så!!!

Ostatnia edycja:
czesc z samego rana

ja wczoraj z kurami poszlam spac i widze ze cala debate o prezentach przegapilam:-D my juz tez powoli przegladamy oferty ze sklepow z zabawkami, ktore przychodza poczta. Na szczescie mamy troche tych sklepow wokol wiec jest w czym wybierac. Troche mnie strach oblatuje jak maz oglada bo on to by jej kupil wszystko. Widzielismy taki fajny sklep taki z towarami, kasa itp. Calkiem fajny bo ona jest teraz zainspirowana sklepem, ale z logicznego punktu widzenia zajmuje troche za duzo miejsca i pewnie wyladowalby w salonie:baffled:
Dostanie napewno Duplo bo to jej mielismy juz kupic jakis czas temu, wiec swieta to dobra okazja.

Co do nocki to siedze z bolem glowy i czekam az cos zacznie dzialac. Maly sie rozbudzil o 12 w nocy i zaczal dzien czkawka oczywiscie. Oczy w 5 zloty ponad godzine. A jak potem przysnal to co godzinke sie budzil:baffled: od tego zasypiania i budzenia lep mi peka. Do tej pory jeszcze porzadnie nie zasnal.

A z Sandra tez byla akcja, jak nigdy przedtem. Obudzila sie z placzem o 1 i nie dalo jej sie uspokoic, bo chciala do salonu, to maz ja wzial zeby znowu ci z gory nie kwekali. Nie zapalil swiatel, a ona i tak sie bawila i o spaniu nawet nie myslala:crazy: po jakims czasie ja polozyl, ale tego to juz nie slyszalam ze potem znowu ja wyciagnal bo byl ryk:angry:
czyli obydwoje nocka przy dzieciach:baffled:

a co do mojego samopoczucia to goraczka nie skacze mi wyzej od 38 wiec nie czuje wogole ze mam goraczke, bo po 40 to 38 to sie juz nie odczuwa;-) tylko jednak nadal po tych antybiotykach w nocy sie poce az wszystko jest mokre, tylko takimi dziwnymi zimnymi potami. Ale coz wazne ze czuje sie ogolnie lepiej:tak:

milego dzionka

t6z951.jpg
WITAM:)

Agathe , jejku , biedulko , kiedy to sie skończy:confused:, jeszcze Sandrunia w nocy dała popalic:-(, mój Cezary też tak chcial się bawic w nocy , ale bylam wsciekła do 4 nad ranem walczyłam:baffled:. mam nadzieje , że w dzień jakoś sobie to zrekompensujecie z mężusiem i odeśpicie:tak:.a pomysł na prezent bardzo fajny , ja tez zawsze chciałam miec taki sklep jako dziewczynka ..no ale wiecie jak za naszych czasów bylo z takimi atrakcjami:-D:rolleyes:
ja na nogach zeż od wczesnego rana , Cezary nas postawił nas na nogi o 6.30, ale co zrobic:rofl2:, jak się wyspał , odstukał swoje 11 godzin snu :tak: , szkoda , że ja poszłam późno spac:crazy:.

Jeszcze chciałabym wam cos pokazac ;dziewczyny w czerwcu bylismy na weselu u naszych przyjaciół , bawilismy sie świetnie , dzieki wystrzałowej orkiestrze:rofl2::yes:z Gdańska , żadnych tam dziwnych przyspiewek, wczoraj na you tube znaleźliśmy z mężem wokaliste z tego zespołu, jak brał udzial w snsie na sukces:szok:.włączcie sobie głos , bo o to w tym chodzi , jak ten koleś sie odnalazł w patowej sytuacji, na serio nie mial tych okularów i wymyslał sam tekst(jakie słowa::szok::-D) , najlepsze jest to , że przeszedł do głównego finału:-D:
YouTube - www.pilwinski.com - szansa na okulary

Kasia ja też jakoś nie moge znaleźc czasu na książki ;a mam pare zaległości jeszcze z wakacji, bo w PL pokupowałam pare pozycji P. Coelho, polecam "podręcznik wokjownika światła"-jest mała i cieńka:-D:rolleyes:

LILKA ZAPOMIAŁAM , ŻE TY DZISIAJ ŚWIĘTUJESZ URODZINKI Hani:tak:, spokojnych przygotowań i udanej imprezki życzę

orp9pi.jpg

Ostatnia edycja:
party_time.gif

Z bukietem róż nie mozemy przyjść by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach tych jest taka myśl
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i moc słodyczy
w Dniu Urodzin
Emma i Kasia Tobie Haniu zyczy!

reklama
Kasia ładne życzenia:tak:
a ja dopiero wstałam, ale sobie pospaliśmy:tak:, nie wiem kiedy pójdzie mi spac:baffled:.
a co u Was , jak spedzacie dzionek?

Do góry