reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
widze ze dziewczyny juz wiedza co komu kupic:-)a ja mysle i mysle i nic jakos z tego!zaraz wejde na merlin i popatrze!zamek ksiezniczki rewelacja i ksiazeczka grajka tez:-)
Niunia z uplo są takie fajne zestawy dla chlopców, mój kocha wszystkie pojazdy i dostal na urodzinki dużą łódź z jakimis pierdulami , i znalazłam jeszcze to, ale cena jest zabujcza:szok::
lt0425.jpg

a to gama zabawek interaktywnych:
http://www.dzieciowy.pl/interaktywne-c-61.html

Ostatnia edycja:
Niunia no właśnie laptop , zajefajny ...pomysł, :tak:
książki nie czytałam, ale mówisz film kicha , zawsze twierdzę , że lepiej ksiażkę przeczytac:tak:

Agnieszka a ile czeka sie na paszport?

ja tez dzisiaj przeprawe godzinnå z Emmå mialam choc zdarza sie to rzadko. polozylysmy sie na løzku bo juz widzialam ze taka niespokojna, nie plakala tylko marudzila i wiercila sie, przylozylam do piersi - zasnela, odlozylam do løzeczka to samo od nowa.. ale teraz juz jest cisza. pozwolilam Jej na drzemke ok.17-tej, i wiem ze jak klade Jå o 19 to bedå opory ale zmeczona byla, marudzila i bardzo tarla oczka to co mialam zrobic przeciez nie bede Jej na sile maltretowac i przetrzymywac.. tylko tak myslalam ze moze powinnam Jej te ewentualne krotkie drzemki skacac, tz. budzic Jå? tylko czy Ona nie jest jeszcze za mala? co o tym myslicie?

ja dokładnie nie pamietam jak bylo na poczatku , pamietam , że tylko mi spal na dworzu , potem sie wszystko unormowało , ok pół roczku .... wtedy uregulowałam drzemki do dwóch dziennie, ok 11 , ok.14 i spacku ok 19-20, moze Kasiu daj jej jeszcze troche czasu, moze sama wypracuje sobie swoje pory na drzemki:confused:

kasia na paszport tymczasowy ok 2 tygodni, tylko nie byli pewni czy zdjecia sa dobre, bo podobno za malo widac oczy.
a co do spania to ja nie regulowalam lamii jak byla malutka, pilnowalam tylko zeby wieczorami chodzila spac mniej wiecej o tej samej porze

niunia nie obraz sie bo to jest tylko moja indywiduana opinia.. nie jestem przeciw laptopowi ale jak stanelam przed wyborem to wybralam z tej serii robocika.
Fun2Learn - Uczony robot Tobi - Merlin.pl
wiem ze wszystko idzie do przodu, ale pomyslalam ze to jeszcze za wczesnie na komputery czy telefony komørkowe (tez w sklepie, z tej samej serii propozycjach z Fisher Price).. no i jeszcze my mamy komputery. nie wiem jak Wy czy zabraniacie czy nie ale i tak przypadki i rozowe znaczki sie zdarzajå (np. u Marty! :-D). poprubuje na swoim to bedzie chcial i na Mamy. ale ja nawet nie jestem pewna czy mam racje. ale napewno troche staroswiecka jestem.. :)

no wlasnie Aniu ja widze ze Ona sobie wypracowala juz jako taki system. spi mi na spacerze czyli mniej/wiecej miedzy 12:30-15:00 a potem jå rozklada ok. 17:00-17:30..ale jak wtedy pospi to troche biegania do Niej o 19-tej mam. czasami chce jej sie spac ok.11 rano i myslalam zeby moze przesunåc na tå godzine spacer ale kurcze to troche za wczesnie dla mnie z moim systemem pompowania no i inne rzeczy mi sie fajnie z tym skladajå.. no i nie wiem. doradzcie.. mam sie poswiecic czy rzeczywiscie poczekac jeszcze jak bedzie miala pøl roczku i zobaczyc co bedzie sie dzialo?

reklama
Kasienko za co mialabym sie obrazic?kazdy ma swoje zdanie, a rozmawiamy tu o tym wszystkim zeby poznac nasze opinie!zawsze ktoras ktorej pomoze, doradzi!na tym to wszystko polega co?czy moze mi sie zdaje?:-D
jesli chodzi o nas to Kuba faktycznnie mial faze na podchodzenie do kompa ale jakos mu minela!moj komputer stoi w zasiegu jego reki i jakos nie podchodzi do niego!ale zeby nie zapeszyc!ma zasem oczywiscie jakies glupie pomysly jak kazde dziecko ale jak narazie nie narzekam, kiedys bylo gorzej jakis rok temu jak byl takim bablem jak wykasowal mi z pulpitu wszystkie ikonki i system musialam przywracac bo nie wiedzialam co zrobil!ale teraz poki co jest ok!
Kasiu a co do spania to Emma sama sobie ureguluje dzien, daj jej jeszcze troszke czasu, jest jeszcze malutka:-)i nie jestes staroswiecka, bardzo sie ciesze ze wyrazilas swoja opinie:-)

Do góry