reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ja mam komorowca z fisher prica dla Czarka , wole , żeby sie bawił swoim niż moim:baffled:, powiem ci Kasiu, że jak dzieciaki już są bardziej takie kumate i chwytaja się twoich rzeczy , telefonów , pilotów do tv i nawet do kompa to wriujesz:baffled::-D:-D

reklama
dzieki Niunia za zrozumienie bo ja naprawde niczego zlego na mysli nie mialam.. ale tak po chwili zastanowienia i waszych postach to pomyslalam ze ten medal ma dwa konce.. tak jak Ania napisala. lepiej zeby chwytal sie za swoje to moze rzeczywiscie lepiej takie bajery dziecku zakupic jak juz wykaze szczegolne czyms zainteresowanie...:tak::baffled:
a z tå wariacjå to moge sobie wyobrazic!!! tylko czekac jak Emma zacznie chodzic!!! :szok::-D

my kupilismy Kubie ostatnio kluczyk z alarmem do samochodu (bo zawsze chcial od meza kluczyki do samochodu jak wracal z pracy) i telefon komorkowy z klapka taki jak ja mam (bo zawsze chcial moj, a ze nie kosztowal grosze to mu nie daje)i od tamtej pory jak wyciagnie reke to mowie mu: a gdzie masz swoj telefon, lub kluczyk?i leci i szuka!bo zawsze gdzies rzuci!:-):-):-)

my kupilismy Kubie ostatnio kluczyk z alarmem do samochodu (bo zawsze chcial od meza kluczyki do samochodu jak wracal z pracy) i telefon komorkowy z klapka taki jak ja mam (bo zawsze chcial moj, a ze nie kosztowal grosze to mu nie daje)i od tamtej pory jak wyciagnie reke to mowie mu: a gdzie masz swoj telefon, lub kluczyk?i leci i szuka!bo zawsze gdzies rzuci!:-):-):-)

no macie racje ze to tez w tå strone dziala.. nie pomyslalam o tym..

dziewczyny ja sie odmeldowuje na troche. mam na NK e-mail do napisania. juz zwlekam dobrych kilka dni i normalnie (cytuje doslownie te osobe) "bede miala dym!" :-D

papa! milego wieczorku! zajze pøzniej, moze jeszcze bedziecie!

tak....kasia, tylko czasu zeby wgrac zdjecia nie mam, mala znowu sie obudzila i mialczy, takze zaraz sie zbieram
ania chcialabym przyjechac na swieta do gdyni, ale nie jhestem pewna czy dostane paszport dla malej, bo na zdjeciu slabo widac oczy, tylko co ja poradze jak ona taka zatluszczona, ze oczy ma jak chinczyk
niunia moja tez ma swoj kluczyk z roznymi glasami i telefon, ale woli nasze:-p

No Czaruchna woli tez nasze, a z kluczykami to nie wiedziałam , ze są dzieciowe:-D, mój mały idzie z ( do samochodu wsadza kluczyki , przestawia biegi , kurcze juz ma wszystko obcykane w aucie , za bardzo się panoszy , m sie to nie widzi , bo to tez niebezpieczne takie zabawy i pokazywanie dziecku:crazy::baffled:.
Musze się pochwalic Cezary umie liczy do ośmiu:tak::-D:tak:

z tym , że zaczyna od jeden , kończy na osmiu , ale między nimi nic więcej:-D, chodzi w domu i w kółko powtarza -jeden -osiem -jedem:rofl2:
a ten robocik
Fun2Learn-Uczony-robot-Tobi_Fisher-Price,images_big,14,FPM7498.jpg

super, Czaruchna oczarowana:)

No to Gratki Aniu :-D postepy w liczeniu...
a co do rzeczy i ich wlascicieli...Natala siada do laptopa bo wlaczam jej MiniMini - z malucha zrobi zucha! i tam sobie gra...wszystko jest dobrze ale wlasnie czasem jak za pozno zajze co ona tam "kombinuje" to sie takie rzeczy dzieja:sorry2: A Natala ma swojego laptopa Kubuś Puchatek - Laptop edukacyjny NYGUS-WAWA (474469853) - Aukcje internetowe Allegro i wlasnie niedawno dopiero sie jej badzo spodobal a ma go juz rok, bedzie w grudniu :tak:bo go pod choinke dostala.
A mi sie przypomnialao jak mala Natala. miala chyba 6/7 miesiecy dorwala moja kom i mi ja zaplula, doslownie,a wszyscy wiedza jak dzieciaczki sie slinia jak zabkuja i nawet dlugo jej to nie zajelo, chyba 20 min...i po telefonie:-D...

A Mayi chyba spacerek dobrze zrobil bo spi i spi...na kapu sie obudzila do cyca i dalej kima :-D ide ogladac "domino day" na TVN
Agnieszko napisz prosze jakie papiery potrzebowalas do paszportu dla Yasminki? mnie czeka tez wyprawa do Oslo chyba ze wczesniej zrobia znowu godziny konsularne i wtedy sie w Bergen zloze wniosek. A co do zdjecia to maja glupie przepisy...jaki ja mialam problem z Natala zeby jej zdjecie zrobic :baffled:ale w koncu sie udalo.
I jaki adres podaliscie? norweski czy poski?
Oj jak ja dawno ksiazki nie czytalam...ohhh...a bym sobie mozdzek pocwiczyla...zaczelam sage Stephen'a Kinga "Mroczna wieze" i jestem na tomie 5 ale jakos do konca daleko a tomow jest 7dem;-)...moze kiedys dokoncze:rofl2:
znikam:-)

reklama
jesli chodzi o zaslinienie telefonu komorkowego to wlasnie ten moj suoer telefon przpadkiem kiedys Kuba dorwal i zaslinil jak bylmaly jakis rok temu, dzo dzis nie dziala mi klaiwsz "c"!:-(isie zasmucilam ze ja to sie moglo stac , no ale poza tym klawiszem wszystko dziala!:-)teraz nawet nie dotknie, zreszta ma juz swoj:-)
Aniu no to pieknie Czarus juz liczy!nasz z kolei umie pokazac na paluszkasz ile ma latek :-)
ostatnio poszlam do lazienki a Kuba zaczalchodzic po domku i mowic :gdzie je mama, gdzie je mama"?wychodze a On "o je mama" i w smiech!tak mnie czasem rozbawi tym co wyprawia!i czyta sam kasiazeczki "tało pało, pało tało" tak to w Jego wykonaniu wyglada!:-)

Do góry