No Agathe to piekniezadzwonilam do znajomej ktora pracuje w hesestasjon bo meza ciotka jest w Hiszpani. Ma calkiem wywazone podejscie. Powiedziala ze pierwsze slyszy ze mam nie karmic przez 3 godziny a wrecz przeciwnie do opru zeby to przepedzic. Tez mnie to dziwilo bo na ulotce jest napisane ze mam karmic. Zapytala co biore i zadzwonila na legevakt. I wlasnie mam karmic do oporu i oprozniac ile sie da. Bo antybiotyk i tak jest w piersi w takiej ilosci ze nie zaszkodzi. To ze nie karmie dwa razy po 3 godziny jest efektem nawrotu wysokiej goraczki
moze i ten lekarz byl fajny ale sprzedal mi zla informacje.
maly lezy przy piersi wniebowziety, a ja znowu mam goraczke ponad 39![]()

Lilka tak to już jest , coś kosztem czegoś , albo wybierasz między wyspaniem się a zrobieniem czegoś w domu, ale wiadomo , że przy dzieciach syfu nie mozesz miecAna pierwsze dwa tytuly z checia bym poczytala
problem w tym,ze musze zamowic na allegro od jednego sprzedawcy,by paczka byla jedna....no i to dupka z lekka,ale poszukam na all tych tytulow
ja mam ostatnio wrazenie ze zaniedbalam Milene,no napewno tak,bo ino latam od dziecka do dziecka,non stop sprzatam,gotuje,ze juz nie ma mi sie na zabawe,czy uczenie jak kiedys
ale mam postanowienie,ze od poniedzialku po roczku Hani biore sie ostro za moja dziewczyne,bo tak jak ona wszystko latwo sie uczy to az zal taki potencjal marnowac![]()
ook dziewczyny to ja tez mowie dobranoc
juz polnoc
spadam do lozka,ksiazek poszukam jutro
dobranoc :-)

no dobra a gdzie sie podziały dziewczyny, nie mówię , że teraz bo każdy powinien spac ...Tampeza ..czyzby wsiąkła znowu

NO i CAŁA RESZTA JUZ NIE UDZIELAJĄCA SIĘ........