reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Aniu juz wiem o jaki wyjazd chodzi!lecimy samolotem bo Kuba nie da rady tyle czasu w samochodzie wysiedziec, samochod zostawiamy naszemu wspolokatorowi ktory zostaje na swieta w Norwegii!bilety mamy na 5 grudnia takze prawie jeszcze miesiac!
super ze chodzisz na norweski , ja tez bardzo bym chciala ale moj maz uwaza ze jestem na tyle zdolna ze moge uczyc sie sama:-)powiedzial mi ze ja po godzince przegladania lekcji z jego kursu umiem wiecej niz on sam chodzac na ten kurs!moze i faktycznie szybko lapie ale jakos samej nie mam motywacji i wogole zastanawiam sie czy tak sama dalabym rade sie nauczyc!?
Agatko wiesz zastanawialam sie ktoregos dnia jak Ty to robisz majac 2 dzieci w tym jedno malutkie i jeszcze znajdujesz czas na neta?podziwiam!

Przepraszam Aniu ze wczesniej nie odpowedzialam, czasem jak otwieram strone to posty przeskakuja mi jak szalone, to wina internetu bo jakos nam strasznie zwolnil!staram sie wszystki czytac ale czasem cos ucieknie!jeszcze raz przeprasza:-)

ja tez osobiscie znam przypadki co palå w ciåzy!! bo nie pomyslå o tym biednym zakopconym dzieciåtku w lonie!! co innego jak dziewczyna jeszcze nie wie ze jest w ciåzy no ale potem to wypadaloby rzucic, albo poczåtkowo ograniczyc bo podobno takie kategoryczne rzucanie tez nie zdrowe.. a jak w szpitalu na polozniczym lezalam to przez okno tez sie naoglådalam!! :wściekła/y:

Agata. no wlasnie o tym møwie. my doskonale wiemy ze masz problemy ze spaniem malego.. wiesz a dziadki to same sie nie domyslå i trzeba im powiedziec!! :tak:

ok dziewczyny. koncze. dobranoc!! :)

hej hej

ojj nie mialam kiedy wejsc dzisiaj
po pierwsze wczoraj zjadlam gyrosa i pol nocy Gabriel wariowal,a po drugie nie wiem dlaczego tak prawa piers mnie boli ze szok...w nocy mi normalnie stwardniala jak kamien:szok: az sie przerazilam,bo pare lat temu mialam guzy w piersiach i tak samo sie zaczynalo...czyli piers zaczela bolec,potem twardniec i znacznie sie powiekszyla od lewej...ale odpukac jest lepiej,piers po wygrzaniu jest miekka,ale jeszcze boli :-:)-( nie wiem dlaczego...wstalam wiec dzis kolo 14.00 bo przez bol nic w nocy nie spalam...

w dodatku u nas szok wsrod Polakow bo w Drammen splonal dom z dwoma Polakami...pewnie juz wiecie bo pisza o tym wszedzie ,nawet na Tvn 24
to juz drugi przypadek jaki sie w Drammen zdazyl odkad tu jestem:szok::szok: pierwszy to kolezanka Karola z pracy,,,mieszkanie jej splonelo i wszyscy jej pomagalismy w miare mozliwosci...jejku szok...:-(

doczytalam ze piszecie o papierosach
ja nigdy nie palilam i nie pale,za to mam inny nalog z ktorym walcze....slodycze!!

Agata czy dobrze rozumiem,ze Daniel kiepsko ci spi??
ja nie mam takiego problemu,bo Gabriel spi non stop w sumie...oprocz wieczorow
zazwyczaj jak obudzi sie wieczorem to potrafi wytrzymac do 23 godziny a nawet pozniej,potem jak zasnie to spi,ale jednak te pare godzin jest meczace,bo najmlodsze pociechy spia a synus nie:blink:

ok znikam,bo padnieta jestem
dobranoc mamuski:happy2:

dzieckokubusiek7wg5sc.gif
uciekam dziwczynki i ja spać, bo pewnie Kuba sie za mna juz stesknił!

kubus__spioch.gif
DOBRANOC!
MIŁEJ NOCKI WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ!

Przepraszam Aniu ze wczesniej nie odpowedzialam, czasem jak otwieram strone to posty przeskakuja mi jak szalone, to wina internetu bo jakos nam strasznie zwolnil!staram sie wszystki czytac ale czasem cos ucieknie!jeszcze raz przeprasza:-)
Ale przestań ja się nie gniewam , byłam ciekawa , bo ja tez jadę do pl na początku grudnia , mam bilety na 1:tak:.

ja tez osobiscie znam przypadki co palå w ciåzy!! bo nie pomyslå o tym biednym zakopconym dzieciåtku w lonie!! co innego jak dziewczyna jeszcze nie wie ze jest w ciåzy no ale potem to wypadaloby rzucic, albo poczåtkowo ograniczyc bo podobno takie kategoryczne rzucanie tez nie zdrowe.. a jak w szpitalu na polozniczym lezalam to przez okno tez sie naoglådalam!! :wściekła/y:
wiesz co to dla mnie nie zrozumiałe , ale mam nadzieje , że nie karmia tych swoich ociech później piersią, bo mogłyby też zaszkodzic dziecku. :crazy:

hej hej

ojj nie mialam kiedy wejsc dzisiaj
po pierwsze wczoraj zjadlam gyrosa i pol nocy Gabriel wariowal,a po drugie nie wiem dlaczego tak prawa piers mnie boli ze szok...w nocy mi normalnie stwardniala jak kamien:szok: az sie przerazilam,bo pare lat temu mialam guzy w piersiach i tak samo sie zaczynalo...czyli piers zaczela bolec,potem twardniec i znacznie sie powiekszyla od lewej...ale odpukac jest lepiej,piers po wygrzaniu jest miekka,ale jeszcze boli :-:)-( nie wiem dlaczego...wstalam wiec dzis kolo 14.00 bo przez bol nic w nocy nie spalam...
Lilka :-(a moze nazbierało ci się więcej pokarmu w tej piersi:confused2:, jejku ale mnie wystraszyłaś:-(, chciałabym , żeby to była nie prawda , to co napisałaś:-(......
a co do pożarów , to w Bergen tak samo, co chwilę jakieś akcje. :crazy:
no i patrząc na suwaczek masz dzisiaj znowu solenizanta w domku....to moje życzonka dla Hanusi:

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

20k5dav.jpg

reklama
Aniu dziekujemy z Hania za zyczenia :-):-):-)
Hania na Kubusia nie wiedzac czemu zaczela mowic ''tata,tata'':-D:-D:-D a potem ''hał hał'' hahaaaaa:-D:-D:-D

ech wczoraj sobie pomyslalam,ze Hania dopiero pierwsze urodzinki obchodzi a my juz mamy kolejnego szkraba:rofl2:
przyjecie urodzinowe zaplanowane na sobote,a ja w rozsypce,bo ani gosci do konca nie zaprosilam,menu nie ustalone do konca:rofl2::laugh2: dobra jestem jak nic:laugh2::laugh2:

co do piersi...lepiej jest uffffffff
wystraszylam sie jak diabli,ale tak sobie mysle,ze to infekcja..
Gabis ma plesniawki,caly bialy jezyk,lekarz go w czwartek ogladal i mowil,ze jak bedzie ich wiecej to wtedy mam kupic cos na plesniawki -choc mam z pl aphtin,nie zaczelam smarowac i tu chyba moj blad,bo ta piers mnie bolala jak ssal,a z Hania mialam tak samo i okazalo sie ze plesniawki zaatakowaly mi piersi,dostalam masc i wyleczylam
no i zaczelam smarowac ta mascia i...poprawa!!!
w sumie boli mnie ta piers jak ja dusze,ale to nic w porownaniu z tym co bylo
moze to faktycznie te plesniawki???:eek:

Do góry