reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

aaaaa taki dzien byl bez spaceru dla Niej rozregulowany. spala kilka razy po godzince i przed samym spaniem tez wiec mi potem troche marudzila.. a ja sie z Niå bawilam, na rekach nosilam no ale ilez mozna, pozatym nie chce Jej przyzwyczajac do råk i musi sobie sama tez czas "organizowac".. wiec ja niestety sie czasem uciekam do TV i baje jej wlåczam.. licze ze jak podrosnie i bedzie sie z Niå mozna konkretniej pobawic to dzien sie lepiej zorganizuje i pozyteczniej spedzi..

.. a ja zaczynalam od czerwonych Caro, czerwone sobieskie tez swego czasu byly moimi ulubionymi, poprzez wszystkie istniejåce marki :-D a skonczylam na Malborasach light..

reklama
ja juz myslalam ze uda mi sie polozyc go spac, ale sie przeliczylam:baffled: no nic nie jest jeszcze az tak pozno, wiec poczekam. Lepsze to niz by sie rozbudzil pozniej.

Kasia ja bede pozwalac nosic na rekach oczywiscie bo wiem ze to przyjemne, ale nie wtedy gdy ja pracuje nad zmiana doby i to jeszcze nosza go 3 godziny i bujaja, kiedy ja nie bujam wogole dzieci:szok:Sandra tez nie byla bujana.

Maly lezy sobie na kolankach, Sandra siedzi na sofie i oglada telewizje. Sadze jednak ze ja z malym wczesniej pojde spac niz maz z Sandra.

Kasiu nie sadzilam ze az tak jaralas paieroski ! to tym wieksze gratulacje jesli juz nie palisz i ja rozniez trzymam kciuki coby udalo Ci sie Malutka odzwyczaic od paluszkow:-D
a jesli chodzi o mnie to niestety jak urodzilam Kube to wrocilam do popalania, byc moze dlatego ze sporo osob z mojego otoczenia po prostu pali! a jak byla w szpitalu tuz przed porodem to po prostu galy mi na wierzch wyszly jak zobaczylam jak dziewczyny w ciazy kopca~!tragedia!po prostu nie wierzylam ze mozna tak palic w ciazy!ja osobiscie w ciazy nie palilam i nawet mnie nie ciagnelo:-)

oj pala pala,, ja widzialam kobiety ktore karmiac palily jednoczesnie:wściekła/y:

a co do palenia to bardzo wazne jest jednak otoczenie. Ja wlasnie rzucilam jak zmienilam otoczenie na niepalace. Jak znajomi palili to nie dalam rady tez nie palic, nie mowiac juz w pubie przy piwku:no:

no to wykombinowalam jakby sobie na necie siedziec i w tym samym czasie zajmowac sie Danielkiem. Polozylam go sobie na kolanach i mam rece wolne:happy2: znajomi mowia ze ze mnie to taki cyborg internetowy:-D

reklama
pisałaś w jakiś dzień w poście , że jedziesz do PL, ja dzisiaj już raz się pytałam....bo jestem ciekawa czy samolotem czy samochodzikiem

Do góry