reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata ja pierdziele, współczuje , i jaki plan , a twój mąz jakos umeczy Sandrunie:confused:.ja mialam tak ostatnio usnąl mi ok. 19 na rękach i sie obudził za godzine jakiś rześki:-D, no ale z tym problemem już został mój maż , bo wtedy był ten nocny szal zakupów.

Niunia uczę się norweskiego , jestem na drugim semestrze i za dwa tygodnie ma egzamin:baffled:, a troche zlałam sprawę bo mój entuzjazm opadł.w sumie to musze tylko porządnie przysiąśc nad czasownikami i sie ich wykłuc:tak: na blaszkę , bo tak to nie mam problemu z tym materiałem, gorzej jak bedzie ten test to jeszcze stres dochodzi, no ale zanjac moją grupe bedzie totalna integracja:-D.
a co do palenie to zawsze sobie popalałam z przerwą na ciąże i karmienie .Niunia a na kiedy masz bilety do PL czy samochodem wracacie?

reklama
oczy w piec zloty i rzeska jak nigdy!!! spiewa, tanczy i wogole jest bardzo zadowolona:angry: ale maz z nia zostaje, ja pracuje nad malym zeby nie spal mocno, to moze pospi w nocy troche. Rozbudzil sie na dobre, wiec to lepsze niz by mial wstac o 1 w nocy:confused:

cøz Agata..rozumiem Ciebie i Twojego nerwa ale jak zabierasz malego gdzies a juz szczegolnie do Dziadkøw to musisz sie liczyc z tym ze bedå Ci nosic i rozpieszczac bo poprostu sie cieszå.. wiec jesli juz to poprostu musisz grzecznie wytlumaczyc albo zabronic..

..paluszki Emma raz ciumka a raz jezdzi po dziåselkach. ale wlasnie przylapalam jå pare razy na kciuku i faworyzuje zamiast smoczka. tez musze råczki wyciågac a wkladac smoka. czuje ze ciezka przeprawa mnie czeka no ale zabieram sie za to porzådnie...

a jesli chodzi o palenie. ja palilam jak smok 10lat. niestety przy J. musialam rzucic i powrot do fajek mam kategorycznie zabroniony.. powiem szczerze ze pomysle czasami ale zaraz potem zdaje sobie sprawe ze to bez sensu! juz tyle czasu i tak naprawde to tego nie potrzebuje.. a tu møj søwaczek ktory okazyjnie sobie wklejam..:-)

no ja ze swoim stażem palenia fajek nie chciałam sie wychylac....no ale widze , że nie jestem sama:-D.
Kasia mam nadzieję , że to kwestia czasu i dasz radę ja odzwyczaic, trzymam kciukasy:tak:

no ja ze swoim stażem palenia fajek nie chciałam sie wychylac....no ale widze , że nie jestem sama:-D.
Kasia mam nadzieję , że to kwestia czasu i dasz radę ja odzwyczaic, trzymam kciukasy:tak:
kochana ja palilam co sie dalo i ile sie dalo.. z filtrem najczesciej ale bieda byla to i bez albo skreciochy!!! :-D i z reguly mocne papierosy dopiero pare lat koncowych lighty!! paczke dziennie i wiecej, a jak przychodzila impra to normalnie fajki zjadalam!! jakby to byl ostatni dzien swiata i moja ostatnia paczka!! :-D møwie Ci wariactwo! tyle dobrze ze po nocach nie wstawalam palic no chyba ze spac nie moglam..

a co do Twoich kciukasøw! jak chcesz pomøc to radze nie trzymac Ci ich w buzce Emmy!! :wściekła/y::-D

no ja tak ostro nie , bo zaczynałam od sobieskich czerwonych no a skończyłam na tych lajtowych vougach, a teraz to czasem zapale ale naprawde raz na rok.
a jak dzionek? EMMA dała luzu mamuśce:confused:

no to gratuluje Kasiu!jestem pelna podziwu ;-):-):tak:

animowane-gify.php

reklama
Do góry