reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata ja tez się ciesze jak chociaż na chwilke z domu się wyrwę:tak:, nie powiem , że juz w pl jak teraz zjadę szykuje się małe spotkanko -same samice:laugh2:, wino i pogaduchy, tak naprawdę troche przesadziłam z ilością koleżanek , ale zawsze jak zapraszałam przychodziło 3 max, teraz nagla wszystkie mi potwierdziły :szok:, nie wiem co powie teściowa na 10 babeczek :eek:, no taki babiniec to tylko ucieszy szwagra:rofl2:.

reklama
Kasia a Emma ssie te paluchy? czy tylko jeździ sobie nimi w buźce?ja pamiętam jakieś opowieści babcine albo mamine , że ktoś u mnie w rodzinie ssał kciuka , ciągle ciumkał, aż jakaś egzema się wdała w paluszki, musieli czyms samarowac , żeby zniechęcic od ciumkania:baffled:.

Niunia jak katarek Kubusia?

ja przy Sandrze jakos nie mialam problemu z palcami w buzi, ale mojej znajomej corka tak ssala a smoczka nie chciala, ze musieli jej na sile podawac smoka, bo sobie palce do krwi wyssala:baffled: tylko ze to nie bylo wkladanie do buzi tylko poprostu ssanie:szok:

no moj Danielek sie przebudza.

A tak wogole Ania ja to od jakiegos czasu juz nawet w ciazy to mam ochote sobie dobrego winka sie napic, ale teraz to sobie poczekam troche:baffled:

no nie dziwie ci się, to tak wirualnie po lampce:rofl2:
5yd88x.jpg

śmieszne reklamy:-D:
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=YwCGhbeQCVU]YouTube - Śmieszne reklamy[/ame]

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=aWLRXHsYJA0]YouTube - śmieszne reklamy 8[/ame]

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=AZSqdZKyAQY&feature=related]YouTube - śmieszne reklamy 10[/ame]

Aniu a czego Ty sie uczysz?super zakupy Wam wyszly!mi tez brakuje polskiego jedzonka ale na to tutaj tez nie moge narzekac , aby kawalek dobrego chlebka bylo i maselko i jest super:-D
no to faktycznie Agata mialas nielada super nerwa!wspolczuje Ci!mnie to by roznioslo!bo wielu sobie nie zdaje z tego jakie potem masz noce:no:
u nas w koncu Kuba usnal ale po wielkich placzach no ale spi!:-)
mam chwile dla siebie!
u nas wieje, leje i ogolnie pogoda do d...:-(

no wlasnie nalogi?a czy wogole wsrod Was to sa jakies palaczki?bo wydaje mi sie ze raczej nie!:-D
ja mialamtak przy Kubie!po dosc dlugiej abstynencji wypite piwko rozlozylo mnie na lopatki:-D

reklama
ja w czasie liceum popalalam, ale to zostawialam. Jesli chodzi o alkohol to nie pilam juz od lat, bo jakos przy imprezowaniu przesadzalam i potem sie zatrzymalam z tym wogole, ale teraz tak troche winka to bym sie napila:-p

a moja corka sie obudzila o 20:30 w 100% wypoczeta:angry: no to teraz bedzie jazda:wściekła/y:

Do góry