reklama
tampeza
Wrześniowe mamy'08
dziekuje za gratulacje,choc do mnie to jeszcze nie dociera
dobrze ze maz przyjal to tak dobrze bo mnie pociesza
wlasnie wysylam mu nr tel do szpitala by umowil nas na usg w niedziele
bo ostatnio tylko niedziele ma wolne
To super, ze dobrze przyjal, ale wiesz to nie koniec swiata, trzeba sie cieszyc
Lilka jak to usg, mozesz sobie zrobic juz teraz? czy moze nie jestes w Norwegii, bo nie rozumiem
Lilka
Fanka BB :)
musze miec zrobione usg by wiedziec chociaz ktory to tydzien ciazy
ja nie mialam jeszcze okresu od porodu!!
tzn.domyslam sie ze to juz 8 tc. bedzie bo wiem kiedy byly przytulanki
no ale w szpitalu inaczej terminu mi nie wyznacza....bo z czego jak @ nie mialam??
jestem tutaj
mam nadzieje ze uda sie na niedziele te usg zalatwic bo inaczej bede musiala czekac z dwa tygodnie az Karolowi dadza wolny dzien w tygodniu
a juz z doswiadczenia wiem ze jak weekend to malo personelu w szpitalu jest :-(
ja nie mialam jeszcze okresu od porodu!!
tzn.domyslam sie ze to juz 8 tc. bedzie bo wiem kiedy byly przytulanki
no ale w szpitalu inaczej terminu mi nie wyznacza....bo z czego jak @ nie mialam??
jestem tutaj
mam nadzieje ze uda sie na niedziele te usg zalatwic bo inaczej bede musiala czekac z dwa tygodnie az Karolowi dadza wolny dzien w tygodniu
a juz z doswiadczenia wiem ze jak weekend to malo personelu w szpitalu jest :-(
Lilka
Fanka BB :)
z moich obliczen wychodzi koniec wrzesnia
jak sobie pomysle ze trzecie lato z brzuchem to mnie telepie
i wakacje nad polskim morzem w sierpniu tez poszly sie kochac
a maz sie nie dodzwonil...w tygodniu siedza do 15 to w sobote wogole...
wiec bede w tej niepewnosci zyla jeszcze ponad tydzien achhhh:-(
jak sobie pomysle ze trzecie lato z brzuchem to mnie telepie
i wakacje nad polskim morzem w sierpniu tez poszly sie kochac
a maz sie nie dodzwonil...w tygodniu siedza do 15 to w sobote wogole...
wiec bede w tej niepewnosci zyla jeszcze ponad tydzien achhhh:-(
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
hej LILA! domyslam sie ze to szok dla Ciebie ale nie martw sie! wszystko bedzie dobrze.. i dobrze ze måz tak to przyjål.. naprawde. pomysl.. moglo byc gorzej.. dasz sobie napewno rade..3mam kciuki! ;-)
a nad polskie morze tez mi sie marzy.. mialam z kolezankå w lutym/marcu do Gdyni na weekend w hotelu SPA.. taaaa.. marzenia scietej glowy! pracy tyle ze hoho! i na 4dni wolnego nie mozemy sobie pozwolic.. dzis np. pracowalam 9h45min! i mimo tego ze moze tak juz nie dzwigam bo moje dziewczyny mnie oszczedzajå to i tak mi coraz ciezej.. na szczescie psyhicznie nie jest ze mnå zle wiec to znosze ale przyjdzie czas ze chyba tylko liste bede w stanie podpisac.. no i te bole brzucha i plecow.. a na koniec sezonu - koncowka kwietnia jest w planie dla pracownikow wycieczka do Turcji.. ja bede juz w 30tc wiec nie wiem czy dam rade.. a bardzo bym chciala, chociazby dlatego ze zasluzylam sobie!!!! ale nie wiem czy to bezpieczne samolotem, pozatym nie kazdy przewoznik juz w takim stanie ciåzy zabiera.... a zaraz po powrocie przepakowanie bagazy, i samochodem do PL. martwie sie jak ja dam sobie z tym wszystkim rade, chociaz ciesze sie na samå mysl i dobrej nadzieji jestem..
ana79 - czy z tym decoupag to ozdabianie welnå np. porcelany - takie np. koszulki na filizanki? - widzialam cos takiego w gazecie :-) i jak ty to tak? dla biznesu? jakis rynek zbytu masz? zamowienia? czy tylko tak dla hobby?
a nad polskie morze tez mi sie marzy.. mialam z kolezankå w lutym/marcu do Gdyni na weekend w hotelu SPA.. taaaa.. marzenia scietej glowy! pracy tyle ze hoho! i na 4dni wolnego nie mozemy sobie pozwolic.. dzis np. pracowalam 9h45min! i mimo tego ze moze tak juz nie dzwigam bo moje dziewczyny mnie oszczedzajå to i tak mi coraz ciezej.. na szczescie psyhicznie nie jest ze mnå zle wiec to znosze ale przyjdzie czas ze chyba tylko liste bede w stanie podpisac.. no i te bole brzucha i plecow.. a na koniec sezonu - koncowka kwietnia jest w planie dla pracownikow wycieczka do Turcji.. ja bede juz w 30tc wiec nie wiem czy dam rade.. a bardzo bym chciala, chociazby dlatego ze zasluzylam sobie!!!! ale nie wiem czy to bezpieczne samolotem, pozatym nie kazdy przewoznik juz w takim stanie ciåzy zabiera.... a zaraz po powrocie przepakowanie bagazy, i samochodem do PL. martwie sie jak ja dam sobie z tym wszystkim rade, chociaz ciesze sie na samå mysl i dobrej nadzieji jestem..
ana79 - czy z tym decoupag to ozdabianie welnå np. porcelany - takie np. koszulki na filizanki? - widzialam cos takiego w gazecie :-) i jak ty to tak? dla biznesu? jakis rynek zbytu masz? zamowienia? czy tylko tak dla hobby?
Z tego co pamietam , to jeśli ciaża przebiega bez problemów i nie jest patologiczna to mozna samolotem, ale przed wcześniejszym uzgodnieniem z lekarzem, ja nie mogłam ale spa w moim kochanym mieście -polecam, slyszalam , że jest fajny masażysta
a ten decoupage to hobby, na razie ucze się, to wycinanie serwetwk i nakladanie na przedmity, porcelana , szkło, drewno, kamionce itp.
a ten decoupage to hobby, na razie ucze się, to wycinanie serwetwk i nakladanie na przedmity, porcelana , szkło, drewno, kamionce itp.
reklama