reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

nie znam wyniku bo maz zapomnial kupic test:confused2:
a powiedzcie,czy ktoras z was kupowala test tutaj???ile one tu kosztuja??
spodziewam sie ponad 100kr:-p

reklama
witaj Lilka
ja kupowalam, chyba 120 placilam, ale sa rozne, nawet takie pakowane po 2

WITAJCIE DZIEWCZYNY:-)
Lilka , ty tez jesteś w ciąży?masz podejrzenia?

troche sie tu zagubilam i mam zaleglości, mam nadzieje , że mi wybaczycie , )
w końcu się wziełam i przyjechalam tutaj, mężus w szoku jka zobaczył cezarutkiego, bo na święta maly nie był taki odważny i gadatliwy, jednym slowem rozkręcil sie, jestem pod wrażeniem bo biega za tata i go zaczepia i maja jakis kontakt bo wczesniej to tragedia. na szczęście pogoda jest tu ładna i mamy co robic , nie siedze w domu, chociaż dom tak zapuszczony , że mam zajecie i w domku, wczoraj cały dzień sprzątałam':szok::szok::szok::szok:

Witaj ana
Swietnie, ze maly tak sie rozwinal i lubi przebywac w towarzystwie tatusia. A co do balaganu to faceci tak maja, ja tez wyjade na 2 tygodnie, a potem tydzien musze sprzatac po moim:tak:

Lilka , ty tez jesteś w ciąży?masz podejrzenia?

wczoraj kupilismy test i wyszedl pozytywny :sorry:
ja zalamka a maz mi sie dziwi ze czemu sie smuce....przeciez to tylko trzeci brzdac....a planowalismy trojeczke,tylko chcialam za 2,3 lata a nie juz :szok:

epidemia na tym watku normalnie:szok:

cala noc nie moglam spac.......

ale dostalam prezent imieninowy ...

NO TO WSZYSTKIEGO NAJ LILKA, NIE SMUC SIĘ, DASZ RADĘ:tak::tak::tak:, SILNA Z CIEBIE BABKA.:-D:-D:-D

a jak tam walentynki?

Lilka gratulacje:-D, bedzie dobrze, trojka za jednym zamachem, dasz rade, bo kto jak nie ty.

HEJ DZIEWCZTYNY! :-)

LILA GRATULACJE! i nie martw sie bo nie ma czym!! nie odpoczniesz sobie tylko za bardzo w tej sytuacji ale widocznie tak mialo byc i rozwiåzalo to Twoje wczesniejsze problemy - przedszkole, opieka nad dziecmi... W TAKIM RAZIE ZYCZE SYNA!!! :-D

ana79. ciesze sie ze do Nas wrocilas.. myslalam o tym czesto i tak smutno troche bylo bo myslalam ze juz raczej nie.. dlatego ten nasz wåtek od Swiåt troszke wolniejszy - dziewczyny pozatym siedzå tez na innych wåtkach.. ale fajnie ze znowu (prawie) w komplecie! :-D

tampeza. pasy ciåzowe o ile sie orientuje to element garderoby.. sama zamowilam sobie przez internet 2szt. zakrywajå brzuszek i np. za krotkie koszulki lub gore spodni jesli np. mama jeszcze nie musi nosic luznych rzeczy lub chce sie wstrzymac z kupnem.. ostatnio jednak jedna z moich pracownic mowila ze powinna mi z Litwy przywiezc pas - ze podtrzymuje, wiec ciezar nie spoczywa i obciåza macicy.. mowila ze to ma takå wycietå dziure na brzuszek a caly jest dosyc sztywny i scisly..wiec mysle ze istnieje takie okreslenie rowniez z medycznego punktu widzenia.. mimo wszystko bozena uwazam ze wciaz jest troche na Ciebie za wczesnie.. :-D

reklama
WITAJ KASIU, jak samopoczucie?:-D
ale jestem ciekawa... tyle mnie omineło , napisz jak masz chwilkę....

Załączniki

• mmmbb.jpg
    mmmbb.jpg
    524,4 KB · Wyświetleń: 25
Do góry