reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Lila wspolczuje!nas z mezem jak mamy z Kuba na zakupy jechac (jutro wlasnie sie wybieramy) to ogarnia nas troche przerazenie!a my tylko z jednym dzieciaczkiem!a co bedzie jak bedzie dwojka?Jezu nawet nie chce myslec!nie mowiac jz nic o 3-ce!wspolczuje i wypoczywaj, napewno jutrzejszy dzien bedzie o niebo lepszy!
Kasiu za miesiac lecimy do Polski i jesli mi nie przejdzie to napewno wybiore sie do lekarza!narazie smaruje fastum ale ja nie wiem czy to cos daje!
dzis troche poczytalam kiedy moga takie bole wystepowac...ale nie bede zapeszac;-)okaze sie calkiem niedlugo;-)dzieki za troske!!!:wink:
Kasiu a czego na zakupy az do Kristiansand?

reklama
bo ja niunia w Hovden mieszkam. a to gleboko w gorach jest.. i sklepøw 5na krzyz mam z czego 2spozywczaki, a w ktoråkolwiek strone nie chcialabym na zakupy jechac to mam 200kilosøw do przejechania.. no wiec zazwyczaj to jest Kristiansand Sørlandsenter bo tam przynajmniej wszystko na kupie jest..

Agata. ta Twoja Sandra to aparatka jest! :-D ciekawe czy mnie tez takie cos czeka!!? pewnie tak!! :-D brrrrr... :baffled::-D

dziewczyny koncze na dzisiaj. Jorgeir wrocil z pracy a my niewiele sie ostatnio widzimy..
dobranoc. :)

to pa Kasia, spokojnej nocy

a ja boje sie isc polozyc bo on nie obudzil sie jeszcze tak na dobre, a jak ja przysne i wtedy wlaczy mu sie czuwanie przy cycku na kilka godzin to ciezko nie spac jak w domu taka cisza i wszyscy spia,,, no i ciezko wtedy o anielsku spokoj:confused:

Kasiu no to faktycznie kiepsko z tymi zakupami jest!ja z kolei mieszkam w KRS i do sorland mam zaledwie moze 20km!to jest jendak wygoda!
Agata faktyczne Sandra to calkiem niezle ziolko w sklepach!ale nie martw sie nie ona ppierwsza!nasz tez potrafi pokazac sie z tej gorszej strony i tez w sklepach!;-)
no ja tez juz uciekam
milej nocki do jutra:tak:

o trocheę mnie nie bylo i tyle do czytania:-D
u mnie wyszła jednak szybka akcja zakupowa, koleżanka mnie wyciągnęła na nocny szał, dopiero weszłam:szok:, dzieciaki zostały z tatusiami a mamy wariowały. ale mi jak zwykle szkoda było wydac na siebie i kupiłam troche ubranek dla Czarka , dla mnie te promocje i obniżki to czysta gradna i propaganda , na dobra sprawę , na początku jakiegoś butiku powyjmowali jakies ciuchy z starej kolekcji albo jakies końcówki i wielka mi obnizka:-D,i tak wybrałam rzeczy , ktore ni ekwalifikowały się na rabat:baffled:. wogóle to jestem wściekła , bo pojechalismy na Asane a cała akcja była na Lagunie, i krażylismy jak te pajace:wściekła/y:.no , ale nie ma co narzekac bo wyrwałam się na chwile z domku:tak:.

Niunia dbaj o siebie , a szczególnie jak gdzieś tam krąży bociek:tak:, kręgosłup to nie przelewki.
Kasia z tym zadupiem to przerąbane , dobrze , że jeszcze neta masz:-D.
Lilka wiesz co i do wiosny będziesz czekac:confused:, nawet nie zdawałam sobie sprawy , rzeczywiście z tymi rzeczami ciażowymi :shocked2:nie rozstawałaś sie przez jakis czas, ja tam jeszcze w niektórych chodzę do tej pory:-D
Agata życze spkojnej nocki , aby Danielek dał pospac:tak:.

dobranoc
35aq6i9.jpg

2ccqbdd.jpg

dzieńdoberek , jak nocka ?beboki dały pospac?:-(
mnie glowa boli , chyba za późno poszłam spac i jeszcze Cezary jakieś zwiększone pragnienie miał w nocy i rozbudzałam sie cztery razy:wściekła/y:, więc ciężko mi było sie zwlec z łóża:baffled: o 8 godzinie z minutami:rofl2: i działac na pełnych obrotach:angry:.Mam nadzieje , że się rozkręce:rolleyes2:.

czesc kochane!
ja noc w miare przespana!:-)
mam takie do WAS pytanko:
czy znacie cos dobrego na katarek, cokolwiek jakis syrop dla dzieci itp co mozna kupic w aptece bez recepty?
no nasz klusek katar jak 150siat i chyba musze mu cos dzis kupic:-(
dzieki serdeczne z gory!

Niunia jest takie powiedzonko leczony kater trwa 7 dni , nieleczony tydzień:rofl2:.
może jest jakiś odowiednik disne-mar, to oczyszczony fizjologiczny roztwór wody morskiej i wspomagałam otrivinem.
duzo zdrówka:tak::tak::tak:

Aniu ja mam sterimar (roztwor soli fizjologicznej) i mu to wpsikuje oraz otrivin:-)
skoro tak radzisz to mysle ze pomoze-mam taka nadzieje:-)
dziekuje!
dzis musimy pojchac na zakupy mam nadzieje ze te 10min na powietrzu mu nie zaszkodzi:-)
a jak Czarus?

reklama
no katar mu wrócil , ale damy radę , dzisiaj posiedzimy w domku bo takie wiatrzysko , ze nas zwieje:-D.ja ci powiem szczerze , że ja nie wierze , że cos jest skutecznego na katarek:baffled:, zreszta więcej stresu dla dzieciaka przy psikaniu tego do nosa niz pożytku, lae zawsze coś:tak:.
aha tylko na noc mu nie psiakaj tej wody :tak:. pozdrawiam izycze milego zakupowania:happy2:

Do góry