Hejka,
Nawilzacze powietrza sa dobre, bo wilgotnosc powietrza powinna byc od 40 do 60% a wiadomo ze ogrzewanie zmniejsza i powietrze jest za suche i moze sie przyczynic do czestego picia w nocy, suchosci w gardle etc...nie mowie juz o naszych malych brzdacach gdzie musza miec odpowiednia wilgotnosc i temperature

Aniu dobrze pisalas, to jest masc majerankowa

,ale dostepna tylko w PL, moja jej nieznosila i nie dalo sie smarowac

.
Ja do zmoczenia suchych bab uzywam malutkiej strzykawki i sol fizjologiczna, dostalam w szpitalu strzykaweczke ;-).
Kasiu normalnie jestem w szoku ze ojlatum zostawilo jakies plamki czerwone

.
Agata wspolczuje Ci, zeby Danielkowi szybko sie przestawilo. Dobrze ze Twoj Maz jest w domu bo tak sama jakbys byla to bys sie wykonczyla...
Lilka ja nie bylam non stop w ciazy z tez niemam rzeczy...wszytskie albo ciazowe albo z przed ciazy i jeszcze sie nie mieszcze

masakra. w domu w dresie laze bo tylko to mi zostalo i jedne spodnie na wyjscie i wez tu idz do ludzi

.
Ale za 2tyg chrzciny i musze sobie cos kupic na tylek, nie mam wyboru. Chociaz to beda bardzo kameralne chrzciny, bez "pompy" tylko chrzestni (no i z racji tego ze tesciu jest w norge to go tez zaprosze i wsio) to w cos ubrac sie trzeba

.
U mnie nocka w miare, zasnela po 24 i obudzila sie po 3ciej ale wtedy do 7 nie spalam i od 7mej do 11 z przerwami n aprzygotowanie sniadanka dla Natali. Tomek dzisiaj w pracy bo musza budowe oddac juz w przyszlym tyg na gotowo.
o gosciach cichosza...mi pasuje

.
Po obiadku jade sobie do sklepu na zakupki spozywcze, nie jezdzilam samochodem juz chyba ponad miesiac, ciekawe hihi....