reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
no dobrze kochane ja sie juz zbieram na razie bo powoli wybieramy sie na zakupy!:-D
milego dzionka no i do wieczorka:happy2:

nbqkbc.jpg

Kurcze Kasiu az dziwne ze po tym Oilatum cos Emmie wyskoczylo na buzce!ja to stosowalam jak Kubula byl malutki bo lekarz mi kazal (mam nawet jego zdjecie jak mial brzydka buzke tuz po urodzeniu) i nic mu nie wyskakiwalo!moze Emma ma zbyt wrazliwa cere na buzce?zrob tak jak Ania mowi ze jak jej juz zniknie z buzki to gdzie np na raczce zrob jej maly tescik!ale naprawde az bardzo dziwne!postawilam oczy w slup jak przeczytalam!:szok:
no dobrze teraz to juz naprawde lece:-)do wieczorka

milych i udanych zakupøw niunia!
Ania z fridå to samo! musze na sile! a Ta juz marudzi i sie wyrywa!!

a z tym kosmetykim to rzeczywiscie dziwne i jestem w szoku bo ja uzywam olejku do kåpieli i nic!! a plamy juz jej zeszly i buzka normalna!!! nie wiem. nie wykazywala objawøw ze Jej tym zaszkodzilam ale rzeczywiscie przy nastepnym razie posmaruje tylko troszke i zobacze co sie bedzie dzialo i najwyzej przestane.. bo mam tez kremy z NIVEA - SOS, nawilzajåcy i na kazdå pogode i po zadnym tak nie miala....:baffled:

Kasiu jeśli jej tak szybko zeszło, to byc może to nie ten krem , bo takie rzeczy trzymają sie dłużej.
A dałaś jej coŚ nowego do jedzonka , albo sie zgrzała bo ja podrzucałaś do góry...:-Dno albo sie przężyła do .... i tak zmienila kolorki na buźce:rofl2::rolleyes::rofl:....żartuje oczywiście:-D

Ostatnia edycja:
dzieki niunia za link. zaraz przejze.. ;-)

ale ja chyba wiem co to moze byc!! sprawdzalam sklad. olejek do kåpieli tego nie ma ale krem tak!!! cetearyl alkohol, benzyl alkohol, citric acid.. wszystkie te skladniki mogå powodowac zaczerwienienie skøry choc prawdopodobnie nie nie bøl i zagrozenie...:tak: co Wy na to?

Aniu! a Ty widze taki Sherlock Holmes jestes!! :-D moze,moze.. jak zastosuje nastepnym razem to Wam powiem co i jak..

Hejka,
Nawilzacze powietrza sa dobre, bo wilgotnosc powietrza powinna byc od 40 do 60% a wiadomo ze ogrzewanie zmniejsza i powietrze jest za suche i moze sie przyczynic do czestego picia w nocy, suchosci w gardle etc...nie mowie juz o naszych malych brzdacach gdzie musza miec odpowiednia wilgotnosc i temperature :tak:
Aniu dobrze pisalas, to jest masc majerankowa :tak:,ale dostepna tylko w PL, moja jej nieznosila i nie dalo sie smarowac:no:.
Ja do zmoczenia suchych bab uzywam malutkiej strzykawki i sol fizjologiczna, dostalam w szpitalu strzykaweczke ;-).
Kasiu normalnie jestem w szoku ze ojlatum zostawilo jakies plamki czerwone :szok:.
Agata wspolczuje Ci, zeby Danielkowi szybko sie przestawilo. Dobrze ze Twoj Maz jest w domu bo tak sama jakbys byla to bys sie wykonczyla...
Lilka ja nie bylam non stop w ciazy z tez niemam rzeczy...wszytskie albo ciazowe albo z przed ciazy i jeszcze sie nie mieszcze :zawstydzona/y:masakra. w domu w dresie laze bo tylko to mi zostalo i jedne spodnie na wyjscie i wez tu idz do ludzi :zawstydzona/y::baffled:.
Ale za 2tyg chrzciny i musze sobie cos kupic na tylek, nie mam wyboru. Chociaz to beda bardzo kameralne chrzciny, bez "pompy" tylko chrzestni (no i z racji tego ze tesciu jest w norge to go tez zaprosze i wsio) to w cos ubrac sie trzeba :tak:.
U mnie nocka w miare, zasnela po 24 i obudzila sie po 3ciej ale wtedy do 7 nie spalam i od 7mej do 11 z przerwami n aprzygotowanie sniadanka dla Natali. Tomek dzisiaj w pracy bo musza budowe oddac juz w przyszlym tyg na gotowo.
o gosciach cichosza...mi pasuje:-D.
Po obiadku jade sobie do sklepu na zakupki spozywcze, nie jezdzilam samochodem juz chyba ponad miesiac, ciekawe hihi....

reklama
Do góry