reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

hej Lila! :-)
niewytrzymalam, wzielam centymetr, obmierzylam sie tu i øwdzie, posprawdzalam dostepne rozmiary i jakie cyfry sie za nimi kryjå (niestety nie we wszystkich przypadkach bylo to mozliwe) i zamowilam sobie przez internet z PL kilka bluzeczek, pidzame, spodnie sportowe, fajowå sukienusie i 2 pasy ciåzowe (i tutaj wlasnie nie napisali jak duzy np. jest ten rozmiar M, wiec moze trzeba bedzie odsylac).. rozmiarowo dobralam do max.120cm w obwodzie brzucha (takie rozciagliwe ciuszki:-)) ciekawa tylko jestem czy nie za pozytywnie do sprawy podeszlam (bo moze bede OGROMNA:szok::szok::szok:) :-D:-D:-D, ale dlatego nie zamawialam za duzo.. no i ciekawe czy mnie clem obciåzå... - jak do tej pory przy zakupie kosmetykow ciåzowych z PL mi sie smigalo...
a we wtorek w Kristiansand bede probowac za spodniami (jak nie to juz cos widzialam na stronach H&M`u)i bieliznå bo staniki malejå w oczach i cisnå!!!!!!!!!

wogole w ciagu ostatniego tygodnia brzuszek mi wysadzilo!!! :szok::szok:
i troche pobolewa - takie tepe klucia wewnetrzne blizej srodka po lewej stronie nad brzuchem pod liniå stanika..i troche promianiuje na plecy.. tez tak mialas? ja mam nadzieje ze przyczyna tkwi jedynie w tym ze wszystko chyba powaznie zaczyna sie rozciagac...:zawstydzona/y:
i ruchy Dzidziusia tez juz zaczelam odczøwac:rolleyes: - hmm.. tak mi sie wydaje bo od czasu do czasu trzesie mi sie w brzuszku i takie jakby delikatne skurcze (cos na podobienstwo kiedy dostajesz skurczu w oku:-D)

reklama
ja wszystkie ciazowe ubrania kupowalam w H&M:-)
spodnie ciazowe,jeansy kupilam po przecenie za 150kr,a normalnie sa w granicaqch 360-500kr
poluj na obnizkach:-)

tak! wlasnie o jeansach z H&M`u mowie. sprawdze czy majå w sklepie bo na stronie byly - 359kr. promocja tez ale tylko na rozmiar 48!!

a co u Ciebie? jak sprawy z pracå i przedszkolami? ruszylo sie cos? a tesciowa? - jest jeszcze?

u mnie narazie wszystko stoi
w sumie od tamtej sprzeczki nie rozmawialismy na ten temat
i dobrze

a co do pracy....ostatnimi czasy mam takie dziwne objawy ze jutro sie testuje:sorry::sorry:
mam nadzieje ze dwoch kresek nie zobacze bo bede potrezbowala reanimacji jak byk:sorry::eek:

Lilka ale bombe zasunelas, pochwal sie jutro rezultatem:szok:.
Kasia w H&M nadal sa przeceny, tez mysle o zakupie jakis bluzeczek. Gratuluje ruchow, wstaw suwaczek.
Moj Grubachu strasznie przeeziebiony, gluty do kolan i kaszel. dzisiaj wcisnelam jej czosnek rano, nadal smierdzi:tak:. jestem tak wkurzona na tutejsza sluzbe zdrowia, ze juz nie moge sie doczekac wyjazdu di PL

wspolczuje Malej tampeza.. sama jeszcze kicham i prycham, nos zatkany, naszczescie goråczki nie mialam.. ale najgorsze jest to ze straszny bol odczowam (juz od 3dni), najpierw z przodu nad brzuchem pod piersiami z lewej strony a od dzisiaj jeszcze promieniuje na plecy!!! :-( nie wiem co sie dzieje. moze to pluco? ale wåtpie bo w trakcie choroby siedzialam 4dni murem w domu.. Jorgeir mowi zeby sie nie martwic, ze "sie rozciågam" (rzeczywiscie powiekszzylo mi sie w ciågu ostatnich dni :tak:) , ze we wtorek do lekarza jedziemy to sprawdzå.. najgorsze ze boli.. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry