reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
wiem aga. ale to tylko proba byla i w razie co to zmienie..pozatym tam chcå zebym sie zalogowala i tym samym zgodzila sie na wysylanie mi roznych smieci na skrzynke.. wiec sie zastanawiam.. :-D ale przynajmniej juz wiem ze dziala - wzielam z Twojego zrodla! ;-)

to co? data wyjazdu do PL juz ustalona? :-)

Z mojego zrodla? nic mi nie przysylaja jak na razie. :-D
Data ustalona 27 luty na 2 tygodnie. tyle mam planow ze pewnie nie wystarczy mi czasu na wszystko. No i roczek bedziemy tez robic:tak:
A w suwaku powinny byc dwie opcje, data ostatniej @ albo data porodu, moze tu jak zmienisz to bedzie sie zgadzac?

no!..to juz niedlugo!! :-) dobrze Ci to zrobi!! :tak: no i imprezka!! rodzina sie zbiegnie i bedeå Malå ogladac jak @-pke w ZOO! i za poliki chwytac i "aTYaTY, jaka duza i sliczna Niunia!" mowic :-D:-D i zakupki sobie zrobisz! jakies plany?
a jak brzusio? :-) dalej cisza?

z Twojego zrodla bo kliknelam na jeden z Twoich awatarkow celem znalezienia strony i tam wlasnie probowalam..date wpisalam - o @ nie bylo, tylko przewidywana urodzin, wiec wystukalam co mi przepowiedzieli i takie bzdety wyskoczyly...:no: nic to! po tym USG to juz chyba bede bardziej pewna co do daty...:-)

Nooo juz niedlugo, odliczam dni:-D
Fajnie z roczkiem bo tu jestesmy sami a tak chociaz zrobimy polskim zwyczajem.
co do ogladania to zawsze sie zachwycaja, a poza tym nowa ciaza wiec zainteresowanie bedzie podwojne. Na razie specjalnych zakupow nie mam w planie, na pewno musze kupic 7 prezentow na roczek, dla dzieci ze szkoly rodzenia. Jeszcze jedno, wszystkie mozliwe leki dla malucha, tak profilaktycznie. zadnego pomyslu nie mam co im kupic:zawstydzona/y:. Wczoraj oberwalo sie mojemu bo wyslalm go do apteki po cos typu Gripex i masc rozgrzewajaca dla dziecka. Mowil ze mala ma 11 miesiecy a baba sprzedala mu sanasol i masc tygrysia:wściekła/y:. W lipcu tez pewnie bede chciala jechac ale to juz autem i wtedy jakies wieksze zakupy zrobie.
Brzucha nadal nie widac, cos tam sie slabo zaokragla wieczorem.

Hej wam Dziewczyny!
Lila pochwal sie! Jak wyszedl test? ;-)
Tampeza u mnie tez za bardzo nie widac brzucha,taki troche zaokraglony-ale to moze tluszcz,bo jem i jem...Ostatnio zaczytuje sie w gazecie ciazowej-M jak mama,bardzo fajna!Jak bedziecie w Polsce kupcie sobie pare numerow.Mi wyslala kolezanka z Londynu,oni tam maja polskie sklepy,a tu u nas dupa!
Bylam wczoraj u lekarza,na wizyte czekalam 3 tyg.Lekarki nie bylo bo zlamala reke i chcieli mnie zapisac zas za 3 tyg.Do lekarza sie nie mozna dostac!:no:Przechodzi ludzkie pojecie!Kolezanka mnie zarejstruje do swojego,tylko ile teraz bedzie trwalo przepisywanie?Jestem juz w drugim miesiacu ciazy a ja zadnych badan nie robilam...Czytalam o pasie ciazowym,ale od jakiego miesiaca mozna go nosic?

Czesc
A co to takiego ten pas ciazowy? Jakis gazety tez czytalam z Polski, ale nie pamietam tytulow. Trzymaj sie Bozena, moze uda ci sie szybko zarejestrowac
Wlasnie Lilka jak tam test?
Koszmar z tymi lekarzami, okropne kolejki. My bylismy wczoraj w szpitalu bo po 9 miesiacach przyszlo skierowanie do pediatry:wściekła/y:. Mala si strasznie nacierpiala, pobieranie krwi (nie mogli znalezc zyl), cewnikowanie, usg, rtg itd. Mam nadzieje ze chociaz wyniki maja byc dobre, podobno nastepna wizyte bedziemy mieli za miesiac. Poza tym Grubachu nizle sie rozlozyl, katar, kaszel i goraczka ponad 39. Ja tez przeziebiona. Oby szybko przeszlo, bo juz tydzien nas trzyma:zawstydzona/y:

witajcie:-)
troche sie spoźniłam , bo juz pouciekałyście, ma dużo zaległości, ale mam nadzieje , że teraz będzie inaczej.chciałam sie pochwalic , że jestem u Was koleżanki, ale mialam przeboje na lotnisku , zagabil sie wózek Cezarutkiego w Oslo i trzy wlizy na glowie i cezary na reku myslalam , że oszaleję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, olałam wózek i poszlam szuka meża , wkońcu wspólnie znaleźliśmy gwiezdny pojazd i biegiem na samolot do bergen....najgorsza ta podróż , maly plakal, bo nie chciał siedziec , masakra , ale jak zobaczyłam uśmiechniętą buzie tatuśka to stres minął.:tak:

reklama
Witaj ana79 z powrotem, pisz co u ciebie, nareszcie razem z rodzinka:tak:.
Mi w Oslo ostatnim razem zgubili bagaz i bylam przez 2 tygodnie bez zadnych rzeczy swoich czy malej. W drodze powrotnej mialam troche czasu, wiec nabiegalam sie i znalazlam go sama. Torbe mi rozwalili i od listopada czekam na odszkodowanie:angry:.
Zaczely mi sie zachcianki ciazowe, wlasnie wyslalam malzonka po hamburgera:-D

Do góry