reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ch.....ra by to wzięła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałam prawie całego posta i coś nacisnęłam... więc post zanikł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wstawiłam przepis na ciacho marchewkowe (pyyycha) i cannelloni (mojej roboty nie wiem czy ma coś wspólnego z oryginałem ;-))
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...linarne-wyczyny-16262/index4.html#post2707631

Kurcze Wy już na etapie tłumaczeń a ja :baffled::baffled::sorry2: Nawet angielskiego nie znam :sorry2::baffled: A po niemiecku niewielu ludzi gada :baffled::sorry2::baffled: Dopiero jak przyjadę do męża zaczynam naukę jezka... hehe ciekawe jak mi to pójdzie... :baffled::confused:

Moja mycha już sobie śpi więc nareszcie mam chwilkę spokoju :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

Ciekawe jak tam Lilka :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

kochane to was rozczaruje bo wlasnie w najlepsze wcinam spaghetti:-) i ogladam tv,ale zaraz znikam do lozka bo padnieta jestem

wiecie co? wkurzylam sie:wściekła/y:
lekarka powiedziala ze w piatek bede miala kontrole i mam czekac na list o ktorej godzinie
przyszlo pismo a tam wizyta na poniedzialek:wściekła/y:
a moj K. akurat ma piatek wolny,a poniedzialek nie:wściekła/y: wiecznie musi sie zamieniac,oboje mamy tego dosc

zamierzam jutro jechac do tego spzitala i powiedziec ze poniedzialek mi nie pasuje...:dry:

nie no Lilka ty to nas wykonczysz z ciekawosci:szok:

a tak powaznie mowiac to skontaktuj sie ze szpitalem bo tam w liscie zawsze jest napisane ze jak ci nie pasuje to masz zadzwonic. Moze uda im sie ciebie gdzies upchnac w piatek;-)

Agata sama mam juz dosc czekania
na gg mam opis,bo mnie ludziska zameczali
K. mowi ze codziennie w pracy wszyscy sie go pytaja czy juz:-D i sam powoli ma dosc:-D
wieczorem byli znajomi i tez sie zdziwili ze ja jeszcze sie kulam:shocked2:

z jednej strony napawam sie resztkami czasu,gdzie moj dzienny harmonogram jest poukladany,ale z drugiej jestem juz poprostu zmeczona:sorry2: boli mnie jak chodze,tak kluje w podbrzuszu,krzyz wysiada...a kompletnie nie czuje sie by cos mnie bralo,nawet nocne skurcze zanikly:baffled:

reklama
Agata a tez ci mowili ze jak nie urodzisz do 42 tc+2 dni to wtedy wywoluja porod??? bo mi tak powiedzieli

ok ja znikam do lozka sie polozyc bo kosci dupki mnie bola i ledwo moge siedziec:no: przekichane

dobranoc mamuski i do jutra...napewno do jutra:dry:

Do góry