Czesc Mamuski:-),
Lilka bedziecie musieli udokumentowac te wyjazdy do PL, jak nie macie biletow to Wam obniza zwrot o te podroze ale musicie isc i powiedziec do skattetaten ze nie macie
...czasem sie przyczepia a czasem nie i tak to wyglada...My dostalismy nasz zwrot w czerwcu i wsio ok, ale tesciu sobie powypisywal bzdury, nie mial wogole biletow na potwierdzenie i kurka dostal zwrot
, ie iwem na czym to polega
... szkoda ze Wam przepadnieta kaska za wyjazdy ale reszte dostaniecie jak odliczyliscie czyli za ,mieszkanie, prad, i diete za rozlake...
A mam pytanie : ty mozesz tak bez tego "czopa' chodzic, nie boisz sie ze dotaniesz zakarzenia czy cos? jak mi odzedl czop na "patologii" to 8 godz i rodzilam i non stop krwia "sikalam"
...a bedziesz miala teraz jakos jakas kontrole czy cos ze sie "ruszylo", kiedy masz sie zgloscic do szpitala?
Anka mam samochodzik
!
Lilka bedziecie musieli udokumentowac te wyjazdy do PL, jak nie macie biletow to Wam obniza zwrot o te podroze ale musicie isc i powiedziec do skattetaten ze nie macie

A mam pytanie : ty mozesz tak bez tego "czopa' chodzic, nie boisz sie ze dotaniesz zakarzenia czy cos? jak mi odzedl czop na "patologii" to 8 godz i rodzilam i non stop krwia "sikalam"

Anka mam samochodzik