reklama
Lilka bo nie bylo mojego lekarza tylko ten ptrzystojniak znowu. I zadzwonil do swojego kumpla lekara i on powiedzial ze ze wzgledu na cisnienie zrobilby usg, ale polozna kazala mu poczekac. \ja sie nie boje bo wiem ze z takimi cieknacymi wodami mozna chodzic, czop mi nieodszedl wiec luzki, a jak dzidzia sie wcisnie w macice to tez powoli przestana leciec bo zatka zsoja glowka. A to usg to chchialabym miec zrobione zeby powiedzieli mi jakie duze dziecko bedzie he he, No zobaczymy.
Lilka trzymam kciuki aby Gabrielek wkoncu Cio wyskoczyl z brzuszka:-). A zabierasz z soba rzeczy na wszelki wypadek bo ja bym wziela jakby mnie zatrzymali
Buziaki Babeczki
Lilka trzymam kciuki aby Gabrielek wkoncu Cio wyskoczyl z brzuszka:-). A zabierasz z soba rzeczy na wszelki wypadek bo ja bym wziela jakby mnie zatrzymali
Buziaki Babeczki
Lilka
Fanka BB :)
Marta tos spokojna jest:-) ja bym panikowala z tymi saczacymi sie wodami,bo to roznie moze byc
nie biore torby ze soba,bo watpie czy mnie poloza
Marta a jakie masz cisnienie??
moje max.tutaj to 150/95 i powiedzieli,ze ok
ok lece komara przyciac
ok lece komara przyciac
ja mialam wczesniej 110/60, albo max w normie to 118/68 a dzisiaj to 130/85no i sama sie przestraszylam, to mni enajbardziej niepokoi a tak to luzik.
Wiesz ja bym wziela na twoi,m miejscu torbe, roznieto z nimi bywa ;-)
smacznego spanka Dziewczyny
Wiesz ja bym wziela na twoi,m miejscu torbe, roznieto z nimi bywa ;-)
smacznego spanka Dziewczyny
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Ania to mialas nieciekawa nocke mi mala tez ze dwa takie numery zrobila i poszlismy spac nad ranem. Nie wiem od czego to zalezy, bo ani chora nie byla ani nic czego moglabym sie domyslic.
Jak nie ma wielkich scen to jednak probuje jej nie wyjmowac z lozeczka i czasem sie udaje, jezeli oczywiscie maz jej wczesniej nie wyciagnie ale jak widze ze i tak nie pojdzie spac i tak tylko sie drze to tez ja wyjmuje i tak urzedujemy do skutku
ps. hormonki mi szaleje bo mam focha
Jak nie ma wielkich scen to jednak probuje jej nie wyjmowac z lozeczka i czasem sie udaje, jezeli oczywiscie maz jej wczesniej nie wyciagnie ale jak widze ze i tak nie pojdzie spac i tak tylko sie drze to tez ja wyjmuje i tak urzedujemy do skutku
ps. hormonki mi szaleje bo mam focha
Minesota
Fan(ka)
Lilka ty jeszcze tu :-) a porodówka to już nie powinna być ;-DMarta tos spokojna jest:-) ja bym panikowala z tymi saczacymi sie wodami,bo to roznie moze byc
ok lece komara przyciac
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
oj biedaku:-------( bardzo mi przykro:----(
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
bardzo mi przykro Kasiu.. postaraj sie nie zalamywac i jak tylko poczujesz ze jestes gotowa to prøbujcie znowu! zycze Ci wszystkigo najlepszego, przede wszystkim sily psychicznej i witalnej na kolejne dni.. buziaczki.
reklama
bardzo mi przykro Kasiu, ale jestem pewna , ze bedzieszJuż po wszytkim nie będę mamą:-------(