reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ja jakos tez nie mam ochoty isc spac, ale wiem ze rano uslysze mama:baffled: wiec z tego powodu czesto klade sie z rozsadku, bo ja to zawsze nocny marek bylam, a rano to bezj kija nie podchodz:-D maz juz sie nauczyl, tylko corka jakos zalapac nie moze:baffled:

reklama
a jesli chodzi o chrapanie Marta to ja juz od jakiegos czasu spi w innym pokoju bo sie poprostu nie da:no: kurcze glupio ze z takim stazem malzenskim spimy osobno:crazy: a takie wielkie wyrko mamy:baffled:

byl u laryngologa i dowiedzial sie ze ciasno ma w ukladzie oddechowym i ze nie powinien cwiczyc tak na mase bo im ciezsza klatka piersiowa jest tym bardziej bedzie chrapal w nocy:confused::confused: to poradzil wiele....... czyli co znowu osobno spanie:no:

ej ja to uciekam, bo rozsadek nie pozwala mi dluzej siedziec....... rano sie bede wkurzac ze musze wstac i bede czekac tylko do czasu jej drzemki zeby uderzyc do lozka:-D to sie nazywa kwadratura kola:szok:

spokojnej nocy

ja sie naczytalam w necie o powodach chrapania to normalnie mi szczena poadla:szok:, wiec od zbyt dlugiego jezyka przez miekkie podniebienie poprzez wady przegrod nosowych do oltylosci i cos tam jeszcze :-D za duzo tego normalnie a mysle ze przyczyna u Tomka jest otylosc :tak:
A tenlekarz to rzeczywiscie \mu pomogl :no:, a ja widzialam ostatnio spray do nosa na chrapanie, a widzialam go w ICA na wystawce przy kasie, az sie do siebie zaczelam smiac:-D
A powrocil do sypialni bo ja nie moge zasnac bez niego i jakos czulalm sie odizolowana :-( i szkoda mo go bylo bo spal na kanapie a nie w normalnym lozku a pozatym Natalka wziela mu koldre wiec nie mial by pod czym spac:tak:.
Wypilam goraca cherbatke mam n adzieje ze zasne...
A Lilka biedna sie meczy...moze naprawde skonczyly mu sie te naboje co pomagaja przyspieszyc:sorry2:

Lilka pisalas ze czesc czopu juz Ci odeszla?? Jakiego koloru byl sluz? i skad to wiesz? badal Cie ktos...??
A nie jestes roztargniona bo ja mam cos strasznego...nie pamietam juz takich prostych rzeczy i musze sie czasem pozadnie zastanowic co chce powiedziec po polsku a co doipero jest po angielsku. Prostego zdania nie moge ulozyc :baffled:. Zwariuje normalnie, ciekawe jak sie jutroz lekarzem dogadam...az mi sie isc nie chce...
Dobranoc Agata i dzieki :-D

Marta to moj 3 czop wiec wiem ze to TO na b :tak::happy:
bialy i mega galaretowaty,za kazdym razem taki mam
ale caly mi nie odszedl,ino czesc :-(

kurka schizy dostaje bo maly sie kiepsko rusza...jak jutro tak bedzie to jade do szpitala na ktg bo sie martwie...

matko ide sie polozyc spac bo wreszcie czuje ze cos mnie muli
a spac nie moge bo a to chce mi sie pic cos mega zimnego,a to mi duszno a moj to okno zamyka bo zmarzluch i ja sie mecze i krece w tym lozku
no i jak sie tu wyspac:confused:

Hej Babki,
Oj wiedze ze nie tylkoja mialam ciezka noc znowu :-(. To jest jakas masakra, nie spala cala noc, ja nie wiem co mi jest...cholipcia.
Anka a Cezary zle spal. mial ataki kaszelku w nocy:-(?
Ja zaraz jade Nataleke zawiesc do przedszkola, chociaz ona sie wyspala ale za to wstalo o 7 :szok:, a ja nieprzytomna...
Lilka spokojnien edenerwuj sie, moze may sie przygotowuje do ciezkiego startu w koncu :tak::-D, ale z reszta wiesz co i jak, a jak bedziesz po ktg to daj znac co i jak;-).
a ciekawe co u Kasiek slychac:confused:?
Kasia#1 jak tam nastroje w domku? Lepiej sie czujesz?
Kasia#2 jak sluzy odpoczynek przyszlej mamusi?

ok zmykam sie ubrac

hejka ja nawet sie wyspalam:-)

mi czop odszedl pamietam w piatek a w srode urodzilam, ale Lilka jak czop odchodzi to tak naprawde porod juz sie zaczyna, teraz to moze byc w kazdej chwili. A to ze dzieciak sie mniej rusza to nastepna oznaka zblizajacego sie porodu. Cierpliwosci kochana - choc wiem jak to trudno.

Ja ide sie zaraz wykapac i jeszcze nie wiem co bede robic. Dostalam smsa o 8 rano od norweszki z pytaniem czy nie chcialabym do niej przyjejchac, ale ja o 8 to smacznie spie:-D nie wiem czy mi sie chce, bo zanim sie wykapie i ogarne to tez troche minie a na pogaduchy o niczym tez nie mam za bardzo ochoty. Maz ja bardzo dobrze zna wiec jesli on bedzie chcial sie wybrac to moze. moze, ale sama absolutnie nie. Takie gadanie o dupie maryni:crazy:

reklama
No ja wrocilam, wzielam juz prysznic. Musze wypic herbateke goraca i w trase do centrum sprawe pewna zalatwic, wtedy do lekarza, na zakupki i do domku obiadek robic. Dzisiaj serwuje makaron swiderki z patelni z warzywami (brokuly, kalafiorek i marchewka, taka mrozonka).
Mnie cosik bardziej bierze imi sie to niepodoba, a Natalka tez nie lepiej bo po 10 dniach kuracji zero efekwow po efedrinie:no:. Musze isc do apteki i cos wyszperac normalnie albo poprosze lekarza zeby cosik zapisal;-), zobaczymy. \bo w mojej polskiej apteczce dla dzieci zaodstal mi tylko difergan i antybiotyki, wiec musze sie posilic norweskimi lekami, na pewno cs maja innego oprocztego cholernego tranu:crazy::tak:.
Milego dzionka, bede pozniej:-).

Do góry